Kunaon Kami Régrandasi sareng Ngarobih Domain Kami kana Martech.zone

Rebranding

Istilah blog mangrupikeun anu matak. Mangtaun-taun ka pengker, nalika kuring nyerat Blogging Perusahaan pikeun Dummies, Abdi resep istilah éta blog sabab éta nandaan rasa kapribadian sareng transparansi. Perusahaan henteu kedah deui gumantung pisan kana pasang berita pikeun ngungkabkeun budaya, berita, atanapi kamajuanana. Aranjeunna tiasa nyiarkeun anu kaluar ngalangkungan blog perusahaan sareng ngawangun komunitas ngalangkungan média sosial anu ngagema mérekna. Kana waktosna, aranjeunna tiasa ngawangun audién, komunitas, sareng advokasi.

Perusahaan tiasa ngabagi inpormasi ieu saluareun sipatna (média milik), sanaos. Aranjeunna ogé ngagaduhan kasempetan anu luar biasa pikeun ngupingkeun sorana dina publikasi sanés (média diala). Duanana, tangtosna, gaduh kamungkinan dibagi (média sosial) atanapi mayar sareng diwanohkeun (média mayar). Syaratna Blogging Perusahaan éta ngawatesan, sareng istilah na eusi Marketing nyandak kalungguhan salami lima taun ka pengker dina ngalebetkeun stratégi anu disebarkeun ku perusahaan ku média anu dipimilik, média anu diala, média sosial, sareng sumber média anu mayar. Narikna, upami parantos nyerat buku anu sami tapi nganuhunkeun kana Konten Pamasaran pikeun Dummies ... éta bakal tahan uji waktos. Tapi istilahna blog diwatesan hirupna.

Ngaran situs kami disebatna Martech Zone kalayan URL marketingtechblog.com. Kuring ngalakukeun hal anu sami kana situs abdi anu kuring parantos lakukeun ku buku kuring. Syaratna blog membangkitkan réspon anu sami. Syaratna blog disada sepuh, dipersonalisasi, sareng henteu sakumaha propésional. Kuring ngarujuk kana situs anu teras-terasan salaku publikasi. Anu sanés ngarujuk kana blogna salaku majalah digital. Nanging, kuring kasieunan parobihan domain kusabab sadaya otoritas mesin pencari anu kuring parantos lebet kana domain éta, janten kuring henteu pernah wani nganyarkeun. Dugi ka ayeuna, nalika Google lirén ngahukum alihan bahkan nambihan a mékanisme parobihan domain dina konsol milarian.

Éta ogé sesah pikeun kami pikeun ngabagi domain kami. Kami salawasna kedah nyarios pamasaran-tech-blog-dot-com sareng ngeja ka jalma nalika ngabahasna. Éta sanés domain anu ngan saukur ngagulung létah sareng gampang ditarjamahkeun kana URL anu jalma éta tiasa émut sareng ngetik kana panyungsi. Martech parantos janten istilah anu ditampi industri pikeun téknologi penjualan sareng pamasaran anu aya hubunganana sareng solusi.

Kuring milarian teras-terasan pikeun domain anu aya hubunganana sareng martech anu tiasa sayogi anu gampang diémutan ... sareng akhirna kajantenan Martech.zona (urang ogé ngagaduhan pamasaran. téknologi tapi éta rada panjang).

ngawanohkeun Martech Zone

Martech Zone

Kami ngabantosan sababaraha perusahaan hijrah ka domain énggal sareng nonton peringkatna akhirna normalisasi sareng balik. Waktosna kanggo urang lakonan hal anu sami janten kuring narik colokan - saatos dasawarsa - dina dinten Jumaah. Umumna mah hijrah gampang ngahemat sababaraha hal:

  • Anjeun bakal reuwas kumaha sering ngagunakeun anjeun ngaran domain dina propil sareng situs pihak katilu! Sigana mah kuring parantos nganggo éta dina puluhan rébu tanda tangan situs sareng situs pendaptaran. Ieu parantos janten pembuka panon anu nyata!
  • Tautan lami sareng domain urang aya di tukangeun an sertipikat SSL. Hasilna, urang henteu ngan saukur tiasa ngalungkeun landihan kana situs kami sareng ngalihkeun jalma. Urang kedah nampi situs anu kadua nganggo domain lami urang, masang sertipikat, sareng ngalakukeun pangalihan permanén kana domain anu anyar. Urang ogé panginten kedah ngalakukeun ieu sareng gambar sabab kami gaduh sababaraha URL anu dirujuk ngalangkungan email sareng aplikasi seluler. Kuring masih niténan pangaruhna.
  • Urang kaleungitan sadayana itungan bagi link sosial. Kuring henteu hariwang teuing ngeunaan ieu, sareng kami lirén ngumumkeun jumlah saham. Kuring reuwas yén teu aya salah sahiji platform pondok sareng platform sosial nuturkeun tautan sakumaha mesin pencari. Sigana mah nuturkeun URL bakal janten hal anu saé pikeun ngalereskeun data-na.

Janten aya nu gaduhna! Kami ayeuna nyaluyukeun sadaya pasipatan sareng situs sosial kami pikeun ngahijikeun mérek anyar ... urang Publikasi Martech, urang Martech Zone Wawancara Podcast, sareng saluran sosial Martech kami (tingali kumaha kami ngarobih Twitter tanpa kaleungitan pengikut)!

wilujeung paturay Martech Zone sareng halo Martech Zone!

One comment

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.