Pangakuan Dipasihkeun Anjeun, Otoritas Dicandak ku Anjeun

makuta

Minggu ayeuna, kuring ngagaduhan paguneman anu saé sareng kolega ngora dina industri pamasaran. Jalma éta hanjelu. Aranjeunna ahli dina industri kalayan mangtaun-taun hasil anu luar biasa. Nanging, aranjeunna sering teu dipaliré nalika ngeunaan kasempetan nyarios, naséhat, atanapi perhatian ti para pamimpin.

Dina umur 40 taun, my wibawa sumping langkung lami tibatan seueur pamimpin anu dikenal dina bentang pamasaran. Alesanna kawilang saderhana - Kuring padamelan anu rajin, produktif anu ngamungkinkeun para pamimpin bisnis anu kuring ngabantosan ngagaduhan kawenangan. Kuring ngembangkeun laporan industri anu ngajantenkeun janten buku sareng presentasi intina anu ngagaduhan nami dina éta. Kuring ngamimitian usaha anu kuring henteu dingaranan pangadeg. Kuring ningali jalma-jalma anu kuring lapor dipromosikeun sareng mayarna, nalika kuring ngerjakeun bokong pikeun aranjeunna. Seueur diantara aranjeunna lumayan jegud.

Abdi henteu nyalahkeun aranjeunna. Abdi ngahargaan naon anu kuring pelajari ningali aranjeunna. Nyatana, kuring sobat dalit sareng seueur diantara aranjeunna ayeuna. Tapi sapanjang karir mah, kuring ngantosan diaku salaku otoritas. Pangajaran pamungkas anu kuring tungtungna diajar saatos nonton aranjeunna nyaéta aranjeunna janten otoritas kusabab aranjeunna henteu kantos ngantosan pikeun dikenal. Aranjeunna nyandak wibawa.

Entong salah tafsir éta nalika aranjeunna nyandak éta ti kuring. Henteu, aranjeunna nyandak tina industri. Pangakuan henteu mimiti, éta saatos. Aranjeunna teu kaampeuh dina kéngingkeun sorotan. Nalika aya acara kanggo nyarios, aranjeunna maénkeun hardball pikeun kéngingkeun waktos waktos anu pangsaéna, sareng aranjeunna pastikeun ngamajukeun ... bahkan ngamajukeun katerlibatan aranjeunna. Nalika aya diskusi panel, aranjeunna mendominasi éta. Nalika aranjeunna ningali kasempetan penghargaan, aranjeunna dikintunkeun. Nalika aranjeunna peryogi kasaksian, aranjeunna nyungkeun éta.

Otoritas dicandak, henteu dipasihkeun. Ukur pangakuan anu dipasihkeun. Upami aya hiji hal pikeun diajar tina kampanye Trump sareng Sanders, éta ieu. Teu aya anu dina média mainstream atanapi pendirian pulitik anu hoyong dua calon ieu janten dina jalan. Calon henteu paduli - aranjeunna nyandak otoritas. Sareng dina gilirannana, masarakat umum ngaku aranjeunna pikeun éta.

Kolega kuring anu anyar dikritik masarakat awam Gary Vaynerchuk umum. Éta henteu konstruktif, anjeunna ngan ukur henteu resep gaya na pesen Gary. Anjeunna saprak dijalankeun dina jabatan, tapi kuring ngan ukur nambihan hiji koméntar: Gary Vaynerchuk teu paduli naon anu anjeun pikirkeun. Gary henteu ngantosan diakuan ku pamimpin industri ieu, Gary nyandak éta. Sareng perluasan otoritasna sareng teguh na mangrupikeun bukti yén otoritas pantes.

Janten ieu sababaraha saran anu kuring hoyong pasihkeun ka jalma anu sami bakat sareng frustasi:

  1. Janten egois - Kuring henteu hartosna nyandak ti batur ogé henteu hartosna lirén ngabantosan batur. Anjeun kedah gaduh catetan lagu anu saé pikeun ngawangun otoritas anjeun. Tapi anjeun kedah nyandak waktos kaluar tina padamelan anjeun, sareng ngajantenkeun titik pikeun dianggo pikeun anjeun nyalira. Pikirkeun wewenang masa depan anjeun salaku akun pangsiun. Anjeun moal tiasa mundur upami anjeun ngorbankeun korban ayeuna. Sarua pikeun otoritas anjeun. Anjeun moal ngawangun otoritas kecuali anjeun nanem modal waktos sareng usaha ayeuna. Upami anjeun damel 100% waktos ka dunungan anjeun atanapi klien, anjeun henteu nanem modal nanaon dina diri anjeun. Entong ngarepkeun pangakuan. Laksanakeun pidato salajengna ... bahkan upami anjeun teu acan gaduh pemirsa. Buka nyerat buku. Buka ngamimitian podcast. Buka relawan janten dina panel. Buka acara anu kuat pikeun anjeun nyarios. Ayeuna.
  2. Kudu wani - Komunikasi sesah, ngawasa éta kritis. Kuring nganggo pernyataan déklaratif anu didukung ku pangalaman kuring. Kuring terang naon anu kuring lakukeun sareng kuring nyatakeun kitu. Kuring sering nitah rapat (sanés ngan ukur hate kuring) sabab kuring henteu nganggo istilah sapertos kitu tiasa waé, Émutan abdi, Kami tiasa, sareng sajabana kuring henteu meredih kecap, kuring henteu nyungkeun hapunten, sareng kuring henteu mundur nalika ditantang. Upami aya anu nangtang ka kuring, réspon kuring saderhana. Hayu urang uji na. Éta sanés sabab kuring pikir kuring terang sadayana, éta kusabab kuring yakin kana pangalaman kuring.
  3. Jujur - Kuring henteu nebak naon anu kuring henteu terang. Upami kuring nangtang atanapi naroskeun pendapat kuring kana hal anu kuring henteu yakin, kuring nunda paguneman dugi ka ngalakukeun panilitian. Anjeun tiasa nyarios anu langkung berwibawa, "Hayu atuh urang ngalakukeun riset ngeunaan éta, kuring henteu terang." atanapi "Kuring gaduh batur sapagawean anu khusus kana éta, hayu atuh parios ku anjeunna." tibatan nyobian jalan-jalan ngaliwatan réspon anu anjeun nyobian disada pinter. Anjeun henteu nyindiran saha waé nalika ngalakukeun éta. Upami anjeun lepat, sami waé ... ngaku sareng teras.
  4. Janten bénten - Sadayana is béda. Nyobian nyocogkeun leres-leres ngajantenkeun anjeun pas. Anjeun bakal disumputkeun di antara unggal jalma anu sanés kawajiban sareng pangakuan di sakuriling anjeun. Naon bedana anjeun? Éta penampilan anjeun? Humor anjeun? Pangalaman anjeun? Naon éta, candak naék nalika anjeun nunjukkeun diri ka batur. Abdi henteu jangkung, gendut, rambut kulawu ... nanging jalma ngupingkeun kuring.
  5. Waspada - Kasempetan aya di sakuriling anjeun. Anjeun kedah teras waspada ka aranjeunna. Kuring ngaréspon ampir unggal pamundut anu didamel langsung ka kuring pikeun aya dina podcast atanapi nyayogikeun cutatan pikeun tulisan industri. Kuring milarian kasempetan dina jasa pamundut jurnalistik. Kuring ngalebetkeun koméntar tulisan anu nangtang Kuring henteu satuju atanapi nyayogikeun warna tambahan nalika tulisan henteu lengkep.
  6. Janten henteu sieun - Janten otoritas sanés hartosna anjeun resep ku sadayana. Nyatana, ku nempatkeun diri di hareupeun batur anjeun leres-leres janten udagan pikeun jalma-jalma anu teu satuju. Upami kuring ngupingkeun saha waé anu henteu satuju sareng kuring sapanjang hirup abdi, kuring bakal teu meunang dimana-mana. Upami kuring diusahakeun resep ku sadayana, kuring bakal dilebetkeun kana rohangan psikologi. Kuring sering ngabagi carita Ibu kuring sorangan. Nalika kuring ngamimitian bisnis kuring, cariosan anu munggaran nya éta, "Oh Doug, kumaha anjeun kéngingkeun asuransi kasihatan?" Kadang-kadang anjeun bahkan kedah ngabuktoskeun anu anjeun resep salah.

Pamustunganana, konci pikeun otoritas nyaéta anjeun dina roda masa depan anjeun, sanés anu sanés. Anjeun leres-leres pantes otoritas anu anjeun percanten ... tapi anjeun moal tiasa linggih sareng ngantosan anu sanés bakal mikawanoh anjeun dugi ka anjeun nyandak. Sakali anjeun investasi, anjeun bakal dikenal. Sareng nalika anjeun dikenal ku anu sanés - bahkan dikritik - anjeun nuju di perjalanan.

Kuring ngiringan presentasi ti luar biasa Ellen Dunnigan (teguh na, Logat kana Usaha, ngarékam pidéo dina tulisan ieu) sareng anjeunna nyayogikeun serangkaian tip ngeunaan wewenang ngawangun. Éta meryogikeun anjeun duanana ngahaja sareng dihaja dina pendekatan anjeun unggal kasempetan pikeun nitah kawenangan. Abdi nyarankeun pisan anjeun nuturkeun perusahaan Ellen dina média sosial sareng Youtube, anjeun bakal diajar satu ton! Nyewa perusahaanna sareng anjeun bakal dirobih.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.