Recollective: Survei Online Gratis sareng Panilitian Grup Fokus

iphone macbook recollective

Gariswanci Recollective mangrupikeun alat anu gampang dianggo anu nyayogikeun panilitian jinis grup fokus online sareng ngamungkinkeun anjeun nyambung sareng pamirsa anjeun pikeun ngartos naha sareng kumaha pamirsa anjeun mikir sareng polah sapertos aranjeunna ngalakukeun sareng mendakan wawasan anu énggal sareng tiasa dipilampah pikeun bisnis anjeun. Audiens kalebet konsumén, padamel, anggota, investor, murid sareng jaringan sosial anjeun.

Basis Recollective nyandak prosés nalungtik paripolah sareng réaksi émosional ngalangkungan kelompok fokus langsung online sareng masihan anjeun aksés kana alat anu sami dianggo ku Naros. Pangguna jasa milari umpan balik ngeunaan ideu unik, kéngingkeun pamahaman anu langkung saé pikeun nasabah sareng konsep uji iklan sareng pamasaran na. Dina platform gratis, anu ngaoptimalkeun pikeun sélulér, sakelompok jalma tiasa kalibet sareng naroskeun patarosan kabuka anu tiasa diréspon ku téks, gambar, pidéo, file, sareng latihan média anu sanés - kalebet spidol interaktif sareng peta panas tina hasil - dina prosés anu gampang sareng teratur.

Masangkeun desain, logo atanapi anu sanés dina format file naon waé sareng jalma-jalma nganggo spidol interaktif pikeun nunjukkeun persis naon anu aranjeunna resep sareng henteu resep kana gambar. Panyipta bakal dikirimkeun sareng hasilna dina peta panas.

  • Dipandu - Peserta dipandu ngalangkungan kagiatan anu ngajantenkeun aranjeunna tetep aktipitas sareng resep.
  • sosial - Peserta tiasa saling interaksi online sareng moderator tiasa ngarahkeun diskusi sareng niténan hasilna.
  • Mobile - Didukung sapinuhna dina sadaya alat sélulér, kalebet smartphone, tablet sareng laptop.
  • Analytics - Alat anu inovatif ngagampangkeun prosés panilitian. Laporan lengkep sareng pilihan charting euyeub ngagampangkeun interpretasi data.
  • internasional - Antarbeungeut parangkat lunak ayeuna ditawarkeun dina basa Inggris, Perancis, Spanyol, Portugis (Brasil), Jérman, Italia sareng Belanda.

Lacak réspon anjeun ku Gariswanci Recollective sacara real-time ngagunakeun alat analisis anu inovatif. Milarian data anu sumping salaku gambaran visual, ngajalankeun laporan, atanapi ngahasilkeun transkrip.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.