Alihan WordPress dina Header

Mindahkeun Lulugu WordPress

nu plugin alihan diwangun pikeun WordPress mangrupikeun cara anu saé pikeun ngatur sareng ngatur alihan. Kuring nganggo dina situs ieu sareng parantos ngaorganisasikeun alihan kelompok kuring pikeun tulisan anu diénggalan, tautan afiliasi, unduhan, jsb.

Nanging, kuring ngalaman masalah anu unik dimana kuring gaduh proxy tibalik anu disiapkeun pikeun klien dimana WordPress ngajalankeunana dina jalur ... tapi sanés akar situs na. Situs primér dijalankeun dina IIS di Azure. IIS tiasa ngatur alihan sapertos anu mana waé wéb anu tiasa, tapi masalahna nyaéta klien ieu kedah nempatkeun manajemén pangalihan kana prosés pangwangunanna - sareng aranjeunna nuju sibuk.

Anu janten masalah nyaéta alihan gaya .htaccess anu khas henteu kamungkinan… urang kedah leres-leres nyerat alihan dina PHP. Salaku solusina, kami nyungkeun pamundut ka WordPress pikeun ngaidentipikasi upami aya alihan dina jalur lami.

dina Tajuna file téma anak urang, kami ngagaduhan fungsi:

function my_redirect ($oldlink, $newlink, $redirecttype = 301) {
	$olduri = $_SERVER['REQUEST_URI'];
	if(strpos($olduri, $oldlink) !== false) {
		$newuri = str_replace($oldlink, $newlink, $olduri);
		wp_redirect( $newuri, $redirecttype );
		exit;
	}
}

Kami henteu ngaganggu nempatkeun fungsina dina fungsi.php kantun sabab éta ngan ukur mangaruhan file lulugu. Teras, dina file header.php, urang ngan saukur gaduh daptar sadaya alihan:

my_redirect('lesson_plans', 'lesson-plan');
my_redirect('resources/lesson-plans/26351', 'lesson-plan/tints-and-shades');
my_redirect('about/about', 'about/company/');

Kalayan fungsi éta, anjeun ogé tiasa nangtoskeun naon jinis pangalihan anu anjeun badé nyetél pamundut lulugu, kami nembé standarkeun kana 301 alihan sahingga mesin pencari bakal ngahormatan éta.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.