Ngurangan Gorobag Anu Ditinggalkeun Musim Liburan Ieu: 8 Tip Pikeun Pangaruh Penjualan

hideung jumaah

Abdi nembé nonton a video hiji manajer Target anu nangtung di luhur pamariksaanna, nganteurkeun pidato anu ngagugahkeun ka padamelanana sateuacan muka panto pikeun pembeli Hideung Jumaah, ngempelkeun pasukanana saolah-olah anjeunna nuju nyiapkeun perang.

Dina 2016, kakawasaan anu Hideung Jumaah langkung ageung ti kantos. Sanaos balanja diséépkeun rata-rata $ 10 kirang ti taun kamari, aya tilu juta langkung pembeli Jumaah Hideung di 2016 tibatan di 2015, nyetir $ 3.34bn (paningkatan 33%) dina penjualan.

Nanging, welas asih pikeun staf anu kedah nyiapkeun diri pikeun ngepung, jumlah paningkatan pembeli milih mésér online, daripada di bata sareng toko mortir. Dina 2015, sakitar 103 juta jalma mésér online nalika Hideung Jumaah, dibandingkeun sareng 102 juta di toko. Taun ayeuna, pergeseran ieu janten langkung terkenal, kalayan langkung ti 108 juta pembeli ngagaleuh online, sareng 99.1 juta kawani tawar-nawar sacara pribadi numutkeun NRF.

Khususna, mobile parantos muncul salaku juara Hideung Jumaah 2016, kalayan pangecér kalebet Amazon, Walmart, sareng Target ngalaporkeun dinten pangsibukna na pikeun lalu lintas mobile. Malah sateuacan Jumaah réngsé, pangecér parantos ngalaporkeun rékaman $ 771 juta dina pendapatan tina alat #mobile

Langkung saé, tingkat konvérsi dilaporkeun ngagaduhan ngaronjat ku 16.5% ti saprak 2015, kalayan tingkat pembuangan karéta turun ku 3%. Sanaos anjeun panginten ieu mangrupikeun alesan pikeun mecahkeun Prosecco sareng ngucapkeun ucapan salamet kana diri kana padamelan anu parantos dilakukeun, sababaraha sudut pandang diperyogikeun: dina 2016, pangecér tetep kaleungitan 69% tina pembeli Hideung Jumaah online anu ninggali pamésérna.

Henteu aya organisasi anu resep nyéépkeun artos dina méja, sareng nyobian ngempelkeun éta nampilkeun balapan ngalawan waktos - saurna, henteu seueur palanggan sigana bakal neraskeun pamésan anu mahal pas Hideung Jumaah parantos kalangkung. Sumawona, sababaraha insentif diskon biasana henteu lumaku dina conto ieu. Kalayan diémutan éta, ieu aya sababaraha tips pikeun ngarékam pamulihan karéta dina usum Liburan ieu.

  1. Kéngingkeun pinter: Parangkat lunak pamasaran real-time kedah janten titik awal anjeun. Kalayan téknologi ieu, ieu ngamungkinkeun anjeun ngawangun email nganggo 'blok cerdas' - bagian tina eusi anu dipersonalisasi anu ngamungkinkeun anjeun ngalebetkeun spanduk, timer countdown, rekomendasi khusus sareng buktina sosial kana olahtalatah pamulihan anjeun anu dipicu.
  2. Pelacakan real-time: Sareng waktos mangrupikeun hakékatna, tiasa ngawaskeun titinggal karinjang nalika kajadian penting pisan. Sedengkeun sababaraha metodeu tiasa nyandak waktos pikeun ngingetkeun anjeun ngeunaan pengabaian (sapertos ngantosan sési dugi ka lungsur, contona), anggo parangkat lunak anu tiasa ngalacak pangabaran sacara real-time, langsung micu email pamulihan anu ngandung eusi karinjangna.
  3. Jantenkeun balikna gampang: Upami anjeun hoyong nasabah deui, ngajantenkeun gampang pikeun aranjeunna. Eusi karanjangna, kumplit sareng visual anu pikaresepeun pikeun produkna, teu kedah disebatkeun, sareng kitu ogé kedah aya panggilan-to-aksi anu menonjol anu bakal nyandak aranjeunna gancang balik kana perjalanan pelanggan pikeun angkat dimana aranjeunna angkat.
  4. Jantenkeun pribadi: Panginget anu lemah lembut sareng ucapan pribadi sareng / atanapi rekomendasi anu dipersonalisasi pikeun ngalengkepan karinjang aranjeunna sanés ngan ukur ngagoda aranjeunna deui tapi ogé ngadorong mésér dorongan tambihan.
  5. Nyiptakeun rasa ngadesek: Upami panginten jutaan anu mésér sanésna sakaligus milari tawar teu cekap pikeun memotivasi mésér, email pamulihan anu nembongkeun tingkat saham anjeun ayeuna tiasa palu bumi kanyataan.
  6. Ngingetkeun aranjeunna naha aranjeunna raos: Naha anu balanja gaduh pamikiran anu kadua? Nguatkeun kaputusanana ku testimoni klien positip atanapi ulasan pangguna pikeun ngabantosan aranjeunna balik.
  7. Jantenkeun hirupna langkung gampil: Biaya pangiriman anu teu disangka-sangka sering disebatkeun sabab panyababkeun karanjang - biaya ongkos kirim anu ageung tiasa ngeureunkeun tawaran Liburan tina cukup ku murah. Masih, pesen pamulihan karinjang mangrupikeun kasempetan anu saé pikeun ngingetan pembeli ngeunaan unggal klik & kumpulkeun atanapi pilihan pangiriman alternatif anu anjeun tawarkeun.
  8. Cabut mamang: Kalayan kasempetan pikeun ngahémat artos, godaan pikeun dorongan bakal langkung luhur tibatan biasana. Nanging, dorongan gancang tiasa nyababkeun kaduhung sareng ditinggal sateuacan ngagaleuh. Masihan jaminan dina pesen pamulihan anu nunjukkeun kawijakan pengembalian anjeun, artos artos deui ngajamin anjeun nawiskeun sareng upami anjeun nganteurkeun gratis.

Tina sudut pandang konsumen, gampang pikeun empati kalayan sababaraha kamungkinan alesanna pikeun bailing dina jual. Kalayan waktos (sareng tingkat saham anu gancang ngaleutikan) ngalawan aranjeunna, kabutuhan prosés pamariksaan anu gancang, gancang sareng lancar penting pisan. Pikeun situs anu peryogi kode Hideung Jumaah khusus, tiasa gampang nerapkeun sareng ningali hasil diskon (dibarengan biaya pengiriman) sateuacan dugi ka tahap pamayaran tiasa ngadamel atanapi ngarobih konvérsi.

Kitu ogé, perluna pikeun prosés pendaptaran anu streamline. Kalayan konsumén sigana bakal nganjang ka situs anu aranjeunna henteu sateuacanna, henteuna 'checkout tamu', atanapi nyanghareupan bentuk anu panjang pikeun dieusian sateuacan nyobaan nyekel MacBook Pro anu terakhir nyiptakeun halangan anu penting.

Kalayan prosés pamariksaan anu parantos diasah sareng dirampingkeun janten bébas setrés dina desktop, tablet atanapi seluler, kumplit sareng arsenal pamulihan karinjang anu lengkep, anjeun masih gaduh waktos kanggo mangaruhan pangaruh positip sateuacan taun kaluar.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.