Pabrik Rujukan: Ngajalankeun sareng Ngajalankeun Program Pemasaran Rujukan Sorangan

Pabrik Rujukan - Platform Perangkat Lunak Rujukan Marketing

Usaha naon waé anu ngagaduhan anggaran iklan sareng pamasaran terbatas bakal nyaritakeun yén rujukan mangrupikeun saluran anu paling nguntungkeun pikeun kéngingkeun palanggan énggal. Abdi resep rujukan sabab usaha anu kuring damel tiasa terang kaunggulan kuring sareng tiasa kenal sareng kolega Anjeun na peryogi bantosan anu kuring tiasa sayogi. Henteu kakantun yén jalma anu ngarujuk ka kuring parantos dipercaya sareng rekomendasi aranjeunna nyayogikeun seueur beurat. Teu heran yén konsumén anu dimaksud mésér langkung gancang, nyéépkeun langkung seueur, sareng ngarujuk babaturan anu sanés:

  • 92% tina pamakéna rujukan kapercayaan ti jalma aranjeunna terang.
  • Jalma anu 4x leuwih gampang nyieun beuli nalika dirujuk ku réréncangan.
  • Loop rujukan tiasa nurunkeun biaya anjeun per akuisisi nepi ka 34%

Kasusahna, tangtosna, nyaéta kumaha cara ngalacak rujukan éta kana konvérsi. Di dunya online kami, rujukan tiasa dilacak nganggo tautan anu unik. Ngagaduhan sistem anu ngadistribusikaeun tautan éta sareng ngalacak masing-masing rujukan éta.

Pabrik Rujukan mangrupikeun platform pamasaran rujukan anu nyayogikeun perusahaan ku solusi swalayan, saderhana, sareng lengkep:

Tong hariwang ngeunaan daptar sareng kedah ngararancang sareng ngawangun platform sanés. Pabrik Rujukan hadir sareng ratusan halaman badarat siap-siap sélulér anu unik atanapi niru halaman rujukan tina mérek anu parantos kabuktosan. Anjeun tiasa ngaropea sadaya gambar, logo, salinan, sareng hadiah dina masing-masing témplat éta.

  • geser 1 @ 2x 1
  • geser 11 @ 2x 1

Sakali anjeun kampanye pamasaran rujukan diwangun, anjeun sacara manual tiasa nambihan pangguna ngalangkungan dasbor, atanapi ngadorong pangguna pikeun kéngingkeun tautan rujukanna ku sababaraha cara:

  • Ngaliwatan tautan anu disebarkeun unik pikeun tiap referrer
  • Ngaliwatan kode QR pikeun tiap referrer
  • Ngalangkungan program rujukan anu dipasang dina halaman wéb anjeun

Ngalaporkeun anjeun dina Pabrik Rujukan ngamungkinkeun anjeun pikeun awas kana tumuhna program rujukan anjeun ku kituna anjeun salawasna sadar saha anu janten rujukan luhur anjeun. Anjeun tiasa ngakses data anjeun ngalangkungan dasbor atanapi ngirim ngalangkungan webhook - anjeun ogé tiasa ngekspor data iraha waé salaku file CSV.

Pabrik Rujukan ayeuna ngagabung sareng Hubspot sareng nambihan Salesforce, Intercom, Shopify, sarta WooCommerce sareng API badé sumping.

Coba Pabrik Rujukan Gratis

Panyingkepan: Kuring nganggo tautan rujukan anu diwangun ku Pabrik Rujukan sapanjang tulisan ieu.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.