ReferralCandy: Platform Rujukan E-commerce Lengkep Anjeun Tiasa Dijalankeun Dina Menit

ReferralCandy: Rujukan sareng Platform Afiliasi pikeun Platform E-Dagang

Dina sababaraha minggu kamari, kami parantos ngabagi peluncuran suksés situs klien kami dimana anjeun tiasa meuli dresses online. Hiji strategi anu urang hoyong nyebarkeun nyaéta ngawangun program rujukan pikeun konsumén, pemasar afiliasi, sareng influencer.

Sababaraha kabutuhan urang:

  • Urang hayang boga gawé bareng Shopify ku kituna urang bisa kaasup diskon pikeun panarima.
  • Kami hoyong éta pikeun nanganan pamayaran ka palanggan, afiliasi, atanapi influencer anu ngahasilkeun rujukan. Ku cara ieu urang tiasa ngamangpaatkeun kecap-sungut ogé influencer profésional anu hoyong ngadaptarkeun.
  • Simkuring miharep éta boga a Klaviyo integrasi supados urang tiasa ngirim tautan afiliasi ka sadayana anu ngalanggan komunikasi pamasaranna.
  • Simkuring miharep hiji prosés pendaptaran basajan nu urang teu kudu leungeun approve na monitor.

Solusi anu urang nalungtik, mendakan, sareng dilaksanakeun dina sababaraha menit nyaéta NgarujukCandy. Kami malah tiasa ngaropea branding pikeun katingal hébat dina toko Closet52. Sakali anjeun ngagaleuh, kami nyayogikeun pangguna kasempetan pikeun ngadaptar. Urang ogé tos branded gambar sosial pikeun nalika konsumén babagi ka Twitter, Facebook, atawa platform séjénna.

Anjeun oge bakal ningali NgarujukCandy widget di belah kénca juru handap… mun anjeun ngajalankeun éta, anjeun tiasa ningali kumaha basajan éta pikeun gabung!

  • ReferralCandy Referral Widget pikeun Shopify
  • Widget Rujukan ReferralCandy pikeun Shopify (Buka)

Ihtisar ReferralCandy

NgarujukCandy nyaéta aplikasi program rujukan diwangun pikeun toko e-commerce. Ieu tinjauan video:

Fitur ReferralCandy Di antarana

  • Integrasi otomatis - Sambungkeun langsung anjeun Shopify or BigCommerce toko pikeun ngamimitian
  • Pamaduan Email basajan - Kantun nempelkeun kode tracking ReferralCandy dina halaman pamayaran toko anjeun
  • Integrasi pamekar custom - Pilihan canggih sapertos integrasi JS sareng Integrasi API pikeun langkung kalenturan
  • Pamaduan Aplikasi Langganan - Sambungkeun aplikasi pihak katilu sapertos ReCharge, PayWhirl sareng Bold
  • surélék Marketing - Ningkatkeun kinerja email anjeun kalayan tambahan rujukan kana buletin anjeun
  • Analytics - Kirim wawasan ngeunaan sumber lalu lintas sareng rujukan luhur kana aplikasi analitik anjeun
  • Retargeting - Bangun pamirsa tina kalungguhan anu aktip pisan anu ningali tawaran rujukan anjeun
  • Harga saderhana - Platformna ngagaduhan biaya datar sareng harga komisi skala anu langkung alit langkung seueur penjualan anjeun!

ReferralCandy Klaviyo Integrasi

Urang bisa nempatkeun blok eusi dinamis dina Klaviyo, oge. Dina unggal blok, anjeun kedah gaduh pilihan tampilan anu ngan ukur bakal nampilkeun blok IF link rujukan aya dina akun palanggan. Janten, upami Link Rujukan aya dina palanggan ieu, blok éta bakal ditingalikeun dina emailna sareng tautanna bakal dipersonalisasi. Ieu Témbongkeun / Sumputkeun Logika:

person|lookup:'Referral Link - ReferralCandy'

Sareng ieu mangrupikeun sadaya tautan anu anjeun tiasa lebetkeun dina email Klaviyo anjeun:

  • Portal rujukan:

{{ person|lookup:'Referral Portal Link - ReferralCandy' }}

  • Patalina Pitunjuk

{{ person|lookup:'Referral Link - ReferralCandy' }}

  • Rujukan Tumbu kalawan Tracking

{{ person|lookup:'Referral Link with Tracking - ReferralCandy' }}

  • Nawaran Babaturan rujukan

{{ person|lookup:'Referral Friend Offer - ReferralCandy' }}

  • Ganjaran Rujukan

{{ person|lookup:'Referral Friend Offer - ReferralCandy' }}

Kami parantos nyetél ReferralCandy pikeun nyayogikeun $ 10 pikeun tiap penjualan anu dirujuk ka referrer sareng diskon 20% ka saha waé anu aranjeunna bagikeun tautan khususna. Sareng kami tiasa nyetél éta ka pangmayaran minimum $100 supados urang henteu mayar seueur biaya transaksi. Kartu kiridit kami dina file otomatis ditagihkeun nalika aranjeunna nampi komisina. Nice jeung gampang!

Ngadaptar Pikeun ReferralCandy

Panyingkepan: Kuring nganggo tautan afiliasi kuring sapanjang tulisan ieu.