Upami anjeun dina Penjualan atanapi Pemasaran, Kéngingkeun Ayeuna!

nyegerkeun aplikasi

Éta kajadian unggal minggu. Abdi nampi email ti anu ngajual atanapi prospek sareng urang damel babarengan tanggal kanggo ngobrol. Kuring parios situsna sareng tingali naha pas atanapi henteu. Kuring malah tiasa ngahubungi sareng aranjeunna LinkedIn pikeun diajar sakedik perkawis aranjeunna. Tanggal parantos ditangtoskeun, undangan almenak ditampi sareng kuring teraskeun.

Sababaraha minggu ka pengker sareng peringatan muncul sareng hiji jalma. Kuring henteu terang nami na, janten kuring ningali domain alamat emailna tina. Upami kuring untung, éta perusahaanna. Upami henteu, kuring ngaco. Kuring ningali situsna sareng ngémutan kuring sareng ayeuna kuring terang saha aranjeunna sareng naon anu aranjeunna pikahoyong. Upami kuring untung.

Kuring henteu gaduh mémori anu saé (éta élmu!) Janten peryogi pitunjuk sapertos kieu. Kadang kuring nyerat sababaraha catetan dina Evernote, sakapeung dina acara kalénder, nalika sanésna kuring yakin yén kuring bakal émut ... tapi henteu. Dina kasempetan anu jarang jalma leumpang di kantor kuring sareng kuring henteu terang saha aranjeunna atanapi naha aranjeunna aya di sana janten kuring maénkeun jogét… naroskeun ka aranjeunna ngeunaan naon anu aranjeunna damel, kumaha kaayaan, jst… naon waé coba jogét émutan kuring.

Aya tungtungna tamba! nyegerkeun mangrupikeun aplikasi sélulér sareng wéb anu ngamungkinkeun anjeun milari saha waé sareng ningali profilna sareng komunikasi naon waé anu anjeun gaduh sareng aranjeunna - naha éta ngalangkungan email atanapi sosial.

Pangalusna sadaya, aplikasi éta ogé disayogikeun sareng pre sareng post alert pikeun anjeun. Ngagaduhan rapat dina 15 menit? Anjeun bakal kéngingkeun catetan anu nyaritakeun saha éta, naon anu anjeun terakhir nyarioskeun aranjeunna, bahkan éta ngamungkinkeun anjeun ngadamel catetan ngeunaan éta. Éta basa pangetahuan pikeun jalma sapertos kuring anu hésé nginget saha waé salain anjingna (Gambino).

Éta hébat. Éta Indah. Éta hasil. Asup ayeuna sareng anjeun tiasa nyambungkeun akun surélék anjeun, akun sosial anjeun sareng bahkan Evernote.

Abdi badé katingali langkung kirang éraan waktos salajengna anjeun ngajadwalkeun rapat sareng kuring!

Pembaruan: Refresh pikeun Salesforce Diluncurkeun!

Saé pisan ningali Refresh parantos ngahijikeun solusi na langsung ka Salesforce, alat anu saé pikeun juragan sales pikeun ngaksés inpormasi ngeunaan kalungguhan, mitra sareng konsuménna.

Refresh pikeun Salesforce

One comment

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.