Tautan Pangarang Terverifikasi Kami Hasil dina 484% Laju Klik-Liwat Luhur

Pangarang

Upami anjeun panerbit, ahli SEO atanapi platform CMS, anjeun kedahna parantos nerapkeun cara pikeun kapamilikan diverifikasi. Pangarang parantos aya sababaraha bulan sareng parantos ngalaksanakeun sababaraha panataan, hasilna fitur hébat anu leres-leres ningkatkeun pisibilitas mesin pencari anjeun.

Nyatana, kuring bakal naroskeun ka perusahaan SEO mana waé anu henteu ngadorong klienna pikeun mastikeun yén aranjeunna parantos ngalaksanakeun ieu. Kuring parantos nyerat ngeunaan kapamilikan anu parantos diverifikasi sareng kumaha carana nerapkeun potongan euyeub dina WordPress. Éta henteu gampang sapertos murag dina plugin (nanging), tapi penting pisan.

Kunaon Google parantos tungtungna disadiakeun data ngabuktikeun kumaha efektifna gambar pangarang anu diverifikasi dina hasil teangan. Dina jero Google konsol Search, ayeuna aya bagian di Labs khusus pikeun nyukcruk halaman panulis anjeun anu diverifikasi:

panulis wébmaster

Dina Martech, aya 484% bédana dina tingkat klik-tungtutan dina tautan pangarang anu diverifikasi kami dina Halaman Hasil Search Engine (SERPs) dibandingkeun dina halaman kami anu sanés. Éta hartosna yén jalma ampir 5 kali sigana pencét kana tautan kami sareng poto pangarang tibatan tautan tanpa di SERP.

484%!

Upami anjeun panerbit sareng anjeun henteu acan nerapkeun rel = pangarang, rel = kuring sareng tautan penerbit, anjeun kedah ngalakukeun hal éta langsung. Upami anjeun ahli SEO, anjeun kedah ngadorong sadaya palanggan anjeun pikeun ngalaksanakeun solusi ieu. Upami anjeun CMS, fitur ieu kedahna.

Ngalakukeun éta. Ayeuna.

6 Komentar

  1. 1

    Kuring geus nulis step by step pikeun nerapkeun "rel = pangarang" nu pamaké WordPress abdi manggihan mantuan. Anjeun tiasa mendakan tutorial ieu di dieu: 
    http://www.devonwebdesigners.com/3278/relauthor-step-by-step-for-wordpress/

    Éta nunjukkeun anjeun kumaha ngalakukeunana nganggo petunjuk Google anu langkung énggal - nyaéta metode anu langkung saderhana. The 484% tingkat ningkat klik ngaliwatan laju bisa jadi teu narjamahkeun ka dulur langsung, sabab sigana anjeun peryogi rada saeutik Klout sosial lamun gambar pangarang bakal némbongkeun (sahenteuna pikeun ayeuna). Boh éta atanapi gambar henteu acan digulung ka mana-mana. Manawi aya nu terang mangga wartosan.

    • 2

      Hatur nuhun Elizabeth! Urang pasti ningali sababaraha irregularity dina tampilan gambar dina Search Engine Hasil Kaca. Nalika Google terus ningkatkeun pangarang sareng ngaluncurkeun paningkatan salajengna, kuring yakin urang kedah ngalakukeun sababaraha panyesuaian di ditu di dieu!

      • 3

        Gambar kuring mimiti muncul tungtungna. Sakedapan. Kami ogé parantos ngalaksanakeun plugin WordPress pikeun ngabantosan markup Pangarang. Punten tingali naon anu anjeun pikirkeun - disebutna AuthorSure sareng tiasa diunduh gratis tina WordPress.  

  2. 5

    Kuring nempo kanaékan 38% dina klik kuring ngaliwatan exercisesandworkouts.com sarta loba jalma anu skeptis. Tapi jumlahna teu bohong!

  3. 6

    Hmmn, saé maca, sareng kuring henteu reuwas, tapi kami henteu ngagaduhan "Statistik Pangarang" dina alat webmaster kami, sanaos urang gaduh pangarang anu diverifikasi. 

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.