RelateIQ: A CRM Hubungan AKAL Didukung

hubunganana crm

PatalinaIQ mangrupikeun CRM anu langkung saderhana anu ngahijikeun sareng koropak email anjeun pikeun otomatis nyerna sareng ngatur data tina unggal sumber data. RelateIQ sacara otomatis nyingkronkeun data tina email asup, kaluar, kalénder, sareng telepon sélulér anjeun (sanaos aplikasi sélulér) pikeun ngaleungitkeun entri data manual kana CRM. Éta canggih pisan upami aya anu ngirim surélék ka anjeun sareng anjeun teu némbalan, éta bakal nyiptakeun panginget pikeun anjeun sacara otomatis.

RelateIQ ngaleungitkeun entri data manual ku otomatis néwak surélék anjeun, rapat, sareng telepon anu aya hubunganana sareng tawaran anjeun. Fitur calakan, sapertos Disarankeun Tulisan jeung Widang Intél, candak kagiatan komunikasi éta sareng gunakeun pikeun ngajantenkeun tim anjeun langkung produktif.

PatalinaIQ

Platform ogé ngagaduhan modul ngalaporkeun penjualan pikeun nyayogikeun kagiatan, pertumbuhan penjualan, laju penjualan sareng ngalaporkeun pipa.

Analisis corong

RelateIQ ngahiji sareng MailChimp, Pardot, HubSpot sareng Zapier sareng ngagaduhan Chrome Extension.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.