Luncurkeun deui!

Depositphotos 5437454 s

Téma ol mimiti pikaresepeun pikeun kuring, janten kuring mutuskeun pikeun ati-ati kana angin sareng leres-leres sup kana situs éta. Kuring ngamimitian kaluar sareng Cép téma béta sareng ngarobih kaluar pisan. Kuring bahkan nambihan bar Google Video, éta milarian sét tag acak tina Google Video. Anjeun bakal mendakan karesep kuring di ditu - Seth Godin sareng Tom Peters, ogé tag umum sanés dina web 2.0, optimasi mesin pencari, pamasaran internét, jst.

Abdi resep téma ieu sabab ngutamakeun halaman. Daripada sidebar ménu (anu henteu leres-leres dianggo), téma ieu sapertos anu dihandap di handapeun halaman utama. Ogé, upami anu datang datang ka dieu sareng saatos maca tulisan 'ringkes' sareng aranjeunna henteu resep ... kuring gaduh postingan 'patali' ka gigir. Sugan aya tulisan di ditu anu aranjeunna hoyong baca.

Kana Pangaruh sareng Otomasi

Kuring ngalakukeun sababaraha tweaks leutik pikeun téma ogé. Squible mangrupikeun lébar set, janten kuring ngarobih sadaya gaya pikeun rubak variabel. Squible ogé ngabatesan karakter dina halaman payun (upami anjeun hoyong) tapi neukteuk eusi na tengah kecap upami éta watesna. Kuring ngarobih pungsi pikeun ngeureunkeunana dina rohangan panungtung sateuacan wates karakter.

Sareng tangtosna, aya grafik anu pikasieuneun! Abdi hoyong janten sakedik langkung ngagumbirakeun teras biru tiis tina téma kuring samemehna. Urang bakal ningali naon anu kajantenan. Kuring rada prihatin yén téma ieu nganggo langkung ajax, ngajantenkeun kontén langsung. Urang bakal ningali naon anu lumangsung dina hasil teangan organik kuring sareng situs anyar. Mudah-mudahan, sadayana tagging anu aya hubunganana sareng jero bakal ngahasilkeun SEO anu langkung saé (Search Engine Optimization).

Langkung sumping! Tapi kuring miharep anjeun resep éta!

3 Komentar

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.