Émut abdi?

GoDaddy Émut Kuring

Abdi uih ku nami. Kuring miharep kuring tiasa masang cookie anjeun dina uteuk kuring janten unggal kuring ningali anjeun di tempat umum éta émut. Sigana mah éta salah sahiji cara komputer langkung "calakan" tibatan manusa. Tapi, kusabab kalemahan kuring anu beuki molotot ieu, kuring resep pisan nalika batur gampang pisan nginget kuring saatos ngan ukur hiji kasempetan. Éta kaparigelan. Naha anjeun terang naon henteu ngingetkeun kuring: lamun jelema palsu. Ieu umum teuing di garéja kuring, dimana sadayana nganggo tag nami. Tangtosna, ku 700 jalma anu hadir, aya seueur pandangan sakedik kana dada kuring sateuacan kontak mata deui sareng nyarios, "Hai, Nick!" ku imut anu dicét. Abdi henteu kasohor.

Ayeuna, ku watesan pikiran manusa anu disebut di luhur, jelas pisan yén sasama jamaah kuring henteu émut nami kuring. Janten naon anu henteu tiasa dimaafkeun? Nalika komputer henteu tiasa. Téhnologi jauh-gampang teuing dianggo pikeun ngémutan jalma-jalma pikeun halaman wéb anu gagal dina éta. Sanaos kitu, seueur kénéh. Sareng, anu langkung parah, éta leres-leres Tambih deui frustasi nalika halaman wéb henteu tiasa émut pisan kuring tibatan nalika jalma henteu tiasa.

Mimiti, candak host favorit sadayana (atanapi, sahenteuna hosting komérsial) GoDaddyGoDaddy Émut KuringAbdi konsumén GoDaddy. Abdi parantos mangtaun-taun. Sareng, kumaha alusna ti aranjeunna pikeun nginget nami kuring nalika kuring didatangan. Unggal-unggal kuring ngamimitian sési anyar di GoDaddy.com, kuring disambut ku "Wilujeng, Nicholas." Aranjeunna bahkan nyarios ka kuring yén kuring gaduh sababaraha domain kadaluarsa, sareng nawiskeun sababaraha poéna anu (kuring anggap) dipilih dumasar kana kabiasaan mésér kuring.

Pagawéan alus… ampir. Leres, aranjeunna émut nami abdi. Tapi, aranjeunna henteu ngubaran kuring béda-béda hasilna. Kuring saéstuna nyerat GoDaddy kalayan keluhan ieu: nalika kuring muncul, anjeun nganggap kuring siga kuring sanés nasabah. Navigasi mangrupikeun kontén pra-penjualan. Upami kuring hoyong lebet kana domain kuring, situs anu kuring host, akun abdi, sareng sajabana, tebak naon anu kuring kedah lakukeun: pencét tautan "sanés anjeun" sareng lebet deui. Anu, ku jalan kitu, henteu nembongkeun formulir login anyar dina halaman anu sami. Henteu, éta mangrupikeun hyperlink langsung ka halaman énggal anu kedah dimuat.

Ayeuna, kuring tiasa ngahargaan kabutuhan ngajaga inpormasi anu peryogi log in. Sareng, leres, kuring resep pisan. Nanging, LinkedIn parantos tiasa milarian cara anu émut pikeun ngémutan anjeun–nyaan émut ka anjeun – sareng masih mayungan naon anu kedah dilindungan di balik login.

Nalika kuring dugi ka LinkedIn.com, kuring tiasa ningali sadayana anu kuring ngarepkeun ningali yén kuring pangguna anu kadaptar sareng aranjeunna émut émut kuring. Abdi tiasa napigasi henteu kaganggu. Éta sanés émutan palsu. Nanging, Upami kuring nyobian ngirim, ngapdet, atanapi ngarobih data naon waé, éta ngaganggu kuring ku dialog log-in gancang, anu saleresna émut nami pangguna kuring. Janten, ngan hiji lapangan gancang kanggo ngeusian, pencét enter, sareng kuring teras-terasan lancar.

Kuring atos damel janten hadé dina ngémutan konsumén kuring ogé. Di abdi situs, urang parantos nawiskeun pikeun émut palanggan salami lami. Centang kotak sareng urang bakal émutan kredensial log-in anjeun pikeun anjeun. Tapi, nembé kuring diajar trik anyar ti sobat kuring Mack Earnhardt yén anjeun meureun hoyong padamelan. Upami sési batur kadaluarsana, atanapi upami aranjeunna nganjang kana tautan anu kedah lebet heula, sateuacan nyepak kana layar login, simpen variabel sési kalayan tujuan anu aranjeunna tuju. Teras, saatos berhasil login, aranjeunna dialihkeun langsung di tempat anu aranjeunna badé angkat. (Nuhun, Mack)

Cara anu paling saé pikeun terang kumaha netepkeun situs anjeun pikeun nginget pangunjung nyaéta janten sering nganjang diri. Anggo situs sapertos konsumén anjeun, tingali naon anu tiasa dianggo sareng naon anu henteu. Abdi teu tiasa ngabayangkeun yén staf GoDaddy saleresna nganggo halaman wéb sorangan pikeun ngatur domain sorangan - sigana alesan prosés frustasi na parantos teu diperhatoskeun. LinkedIn, di sisi anu sanésna, panginten aktip pisan sareng alatna nyalira. Naha anjeun leumpang dina sapatu konsumén anjeun? Émut kumaha rasana hilap.

3 Komentar

  1. 1

    Satuju pisan, Nick! Iwal resep GoDaddy, anu ngagaduhan salah sahiji Sarat Layanan anu paling leupas di industri.

  2. 2

    Lamun anjeun pikir TOS maranéhanana leupas, baca milik. Geesh, éta heran saha meuli ti kuring. (oops, éta outloud)

  3. 3

    Masalah sareng milikna nyaéta aranjeunna dasarna tiasa nyandak domain anjeun tanpa dokumen hukum. Baca nodaddy.com pikeun sababaraha carita horor ngeunaan usaha anu kaleungitan nami domainna tanpa alesan.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.