Remove.bg: Cabut Latar Gambar ti Headshots, Jalma, sareng Obyek Tanpa Flaweless sareng AI

Cabut Latar

Upami anjeun henteu nuturkeun Joel Comm, ngalakukeun éta. Ayeuna. Joel mangrupikeun sumber daya favorit kuring pikeun téknologi. Anjeunna jujur, jujur, sareng transparan pisan. Teu aya dinten anu pas ku kuring henteu mariksa naon anu anjeunna kapendak salajengna ... sareng dinten ieu seueur pisan!

Joel masihan terang ka sadayana tentang alat anyar online, hapus.bg. Alatna ngagunakeun kecerdasan buatan pikeun nganalisis gambar sareng jalmi teras sacara akurat sareng akhirna nyabut tukangna. 

Upami anjeun kantos nyobian ngalakukeun sareng Photoshop, anjeun terang naon éta pangalaman anu pikareueuseun. Sanaos pilihan mupus Photoshop, sareng bahkan aranjeunna sihir pilihan, aranjeunna tetep henteu caket. Lalajo tukang photoshop anu hébat mupus latar anu lumayan endah.

Kuring bahkan moal masihan anjeun tutorial tentang kumaha sabab kuring ngarepkeun henteu kantos, kantos, kantos, nganggo pungsi éta deui. Ieu tés anu kuring énggal unggah pikeun miceun.bg. Abdi leres-leres hoyong masihan éta tés anu saé - henteu caket sareng seueur detail tukang.

Cabut Latar ti Poto Kelompok Jalma

Cabut Latar ti Jalma

Sareng ieu hasilna endah:

Latar Dipiceun ti Jalma

Mesinna malah ngaluarkeun sapédahna! Poto anu dirobih ogé ngarobih ukuran sareng margina kanggo museur gambar sacara vertikal sareng horizontal. Kantun endah!

Cabut Latar tukang tina Headshot

cabut latar ai

Cabut Latar ti Logo atanapi Objek séjén

waktu Cabut.bg mimitina mah dirancang pikeun ngaleungitkeun latar tukang tina headshots sareng jalma, aranjeunna parantos ngalebarkeun algoritma supados anjeun tiasa unggah sacara virtual gambar naon waé ka layanan sareng éta bersih bakal ngaluarkeun tukang. Kuring parantos nganggo sababaraha kali pikeun ieu sareng éta tiasa dianggo hebat!

Dipiceun Alat Latar API & API

  • Alat Online pikeun Ngaleungitkeun Latar - Sampurna pikeun ngolah gambar sareng tés sateuacan ngajalankeun angkatan, éta Remove.bg halaman wéb mangrupikeun jalan pikeun kaseueuran tamu. Sareng gambar sawangan sok gratis! Di dieu anjeun ogé bakal mendakan éditor anu ngamungkinkeun anjeun ngarobih warna latar tukang atanapi gambarna.
  • Alat Desktop pikeun Ngaleungitkeun Latar - Versi desktop tina remove.bg pikeun Windows, Mac, atanapi Linux masihan anjeun langkung seueur kontrol. Salaku conto, anjeun tiasa milih format output. Éta ogé saé pikeun pamrosésan angkatan rébuan sareng rébuan gambar hiji-hiji: idéal upami anjeun ngajual online atanapi damel sareng eusi anu dihasilkeun ku pangguna.
  • Penyuluhan Photoshop pikeun Ngaleungitkeun Latar - Penjelasan nyalira! Cabut gambar tina jero parangkat lunak pamrosésan gambar tanpa kedah faff nganggo alat-alat internal. Unggal potongan anu dilakukeun dina Extension hadir sareng topéng lapisan anu tiasa diédit kanggo éditan anu diperpanjang.
  • API pikeun Cabut Latar Gambar - API mangrupikeun solusi anu paling fleksibel anu kami nawiskeun. Anjeun tiasa ngahijikeun éditan anu diperpanjang kanggo kéngingkeun kadali pinuh ku kaluaran sareng pamrosésan angkatan kana ampir alur kerja. Sareng komunitas urang parantos nyiptakeun kisaran plugin anu siap pakai pikeun Figma, WooCommerce, Sketch, sareng Visual Studio Code.

Pilihan harga kalebet rencana langganan sareng mayar nalika anjeun angkat.

Coba Hapus.bg Ayeuna!

Panyingkepan: Kuring nganggo tautan afiliasi kuring pikeun Cabut.bg dina artikel ieu.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.