Ngatur deui, Nuliskeun Deui sareng Ngeureunkeun Eusi

ngatur deui nulis ulang pensiunan

Sok aya paménta raksasa pikeun kontén anyar anu kaseueuran urang ngan saukur berjuang pikeun ngajaga kontéks anu narik eusi anu masihan nilai pikeun pemirsa urang. Ieu infographic ti Marketo ngeunaan ngajaga kontén anu saé nyaéta nasihat anu mantep.

  • Ngatur deui - Abdi tiasa nganggo repurpose salaku istilah pikeun ieu, tapi urang sering ngamangpaatkeun panilitian, carita sareng grafik dina spéktrum medium nalika ngembangkeun eusi. Urang tiasa ngalakukeun sababaraha panilitian pikeun wébinar, tapi ogé nulis whitepaper anu disertakeun sareng pos infographic sareng blog wawakil pikeun ngamajukeun aranjeunna. Henteu sadaya jelema nyerna eusi ku cara anu sami, janten nyarioskeun carita anjeun sareng ngaoptimalkeun aranjeunna dina medium anu épéktip.
  • Rewrite - urang gaduh sababaraha tulisan ngeunaan téknologi anu parantos leres-leres mekar. Daripada nyerat tulisan énggal ngeunaan épolusi produk, urang ayeuna ningkatkeun tulisan aslina sareng ngamutahirkeunana. Aya kaunggulan BESAR pikeun ngalakukeun ieu - ku ngajaga integritas URL, statistik bagi sosial tiasa ditambihan sareng peringkat mesin pencari sanés ngan ukur dipertahankeun, tapi bahkan ditingkatkeun upami postingan dioptimalkeun ogé!
  • Pensiunan - anu ieu tangguh, tapi kami parantos ngalaksanakeunana. Kami gampang langkung tina 5,000 tulisan dina situs ieu tapi aya gampang langkung ti 1,000 tulisan anu henteu aya hubunganana atanapi leres-leres jaman. Sababaraha mangrupikeun kajadian ti jaman baheula, anu sanés mangrupikeun téknologi ketinggalan jaman, sareng anu sanés mangrupikeun produk anu teu aya deui. Kanyataan yén anjeun parantos nyéépkeun waktos kanggo nyerat hal pikeun mupus éta engké ngaluarkeun cimata sakedik ... tapi kuring langkung resep eusi kuring difokuskeun kana topik anu masih aya hubunganana.

Strategi ieu parantos janten bagian tina program pangropéa sacara umum anu urang ngamimitian anu nyababkeun urang lalu lintas organik tripling sataun leuwih sataun. Anjeun panginten mikirkeun kumaha anjeun tiasa ngembangkeun rencana pangropéa pikeun situs anjeun anu mastikeun sadayana kontén anjeun aya hubunganana sareng tepat waktos!

nu-3-Rs-of-eusi-marketing-infographic

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.