Bales: ngajadikeun otomatis Dursasana Penjualan Anjeun Ku Milarian Email sareng Teureuh Email

Bales Platform Dursasana Penjualan

Teu aya anu ngajawab éta LinkedIn mangrupikeun platform jejaring sosial dumasar-bisnis paling lengkep di planét ieu. Nyatana, kuring henteu ningali resume anu napel pikeun calon atanapi ngamutahirkeun resume kuring sorangan dina dasawarsa ti saprak nganggo LinkedIn. LinkedIn henteu ngan ukur ngamungkinkeun kuring ningali sagala anu dilakukeun ku resume, tapi kuring ogé tiasa nalungtik jaringan calon sareng ningali saha aranjeunna damel sareng saha - teras ngahubungi jalma-jalma éta pikeun milarian terang.

Tangtosna, éta sanés ngan ukur sumber pikeun calon padamelan atanapi kontraktor ... éta ogé basis data pang komprehensif di planét pikeun mitra pertambangan sareng prospek ogé, utamina upami anjeun nyebarkeun Marketing Dumasar Akun strategi.

Bales Dursasana Penjualan

walon mangrupikeun multichannel platform Dursasana jualan anu ngajadikeun otomatis email pribadi teureuh, nelepon, sareng tugas, sedengkeun Penjualan tiasa difokuskeun naon anu saleresna penting - nutup transaksi. Ieu pidéo tinjauan anu saé:

Fitur Balesan Kalebet

walon ngamungkinkeun anjeun mendakan prospek kualitas pikeun kampanye teureuh LinkedIn anjeun ti Salesforce, Hubspot, Tambaga CRM, ogé puluhan panyadia data ngalangkungan integrasi pituin sareng jasa pihak katilu.

  • LinkedIn Chrome Extension - Pendakan email bisnis prospek di LinkedIn sareng tingkatkeun produktivitas anjeun ku Balesan Chrome Extension. Tugas sadidinten anjeun sareng kamampuan pikeun nyambung ngalangkungan LinkedIn, email sareng sora sok tiasa didatangan.

LinkedIn Chrome Extension

  • Sequencing Penjualan Multichannel - Kalibet sareng prospek anjeun ngalangkungan sababaraha saluran - ngirim email pribadi sareng tindak lanjut, nelepon, ngalaksanakeun tugas sadidinten, sambungkeun sareng ngahontal prospek anjeun sacara otomatis dina LinkedIn.

Sequencing Penjualan Multichannel

  • Produktivitas Penjualan - Rampkeun produktivitas anjeun sareng padamelan sadidinten sareng kamampuan pikeun nyambung ngalangkungan LinkedIn, email, sora, sareng sosial. Aktivitas log, sareng pribumi sambungkeun kana CRM anjeun, Zapier, atanapi ngalangkungan integrasi API.

Tugas produktivitas penjualan

  • Manajemén Kontak Penjualan - Atur calon nasabah kalayan gampang - bagéankeun prospek anjeun numutkeun sajumlahing kriteria pikeun ngajaga teureuh anjeun teratur. Impor atanapi tambahkeun kontak, kontak bagéan, saring kontak, marios riwayat sareng kagiatanana, ogé daptar hideung pikeun domain sareng kontak.

Bales Manajemén Penjualan Prospék Penjualan

  • Telepon Awan Penjualan - Sambungkeun sareng prospek anjeun dina telepon langsung tina akun Balesan sareng ekstensi Chrome. Laksanakeun sora kana komunikasi penjualan anjeun sareng Cloud Calls.

Telepon cloud sales

  • Fitur Penjualan pinter - Fitur pangrojong AI anu didukung AI pikeun ngiringan prospek anjeun langkung saé sareng gancang - kalebet kategorisasi email koropak, cek kualitas, sareng saran, tindakan anu disarankeun sareng panggilan anu disarankeun pikeun prospek panas.

Bales Fitur Prioritas Penjualan Cerdas

  • Édisi Tim Penjualan - Kolaborasi dina kampanye sareng prospek, atur anggota tim, bagikeun témplat email sareng kampanye, lacak kinerja tim sareng seueur deui sareng Tim Édisi Tim.

Bales Édisi Tim Penjualan

  • Laporan Penjualan sareng Analytics - Lacak kamajuan sekuen anjeun sareng analisa hasil tim anjeun sareng ngalaporkeun lengkep ngeunaan balesan, hasil tim, rékaman telepon, sareng ngupingkeun telepon babarengan sareng kamampuan ékspor.

Bales Laporan Dursasana Penjualan sareng Analytics

  • Pakakas Perbaikan Balesan - Ngepaskeun olahtalatah anjeun pikeun ngahontal kinerja puncak - Balas gaduh sakumpulan pakakas paningkatan pikeun ngabantosan anjeun kéngingkeun hasil anu langkung saé, kalebet kualitas email, uji coba A / B, témplat séri, sareng jadwal ngirim kotak kaluar.

Bales Pakakas Perbaikan Penjualan

Kéngingkeun Demo Balesan

Panyingkepan: Kami nganggo a walon tautan afiliasi dina tulisan ieu.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.