Repurpose House: Ngajalankeun Langkung Lalu Lintas sareng Ngarah Kalayan Layanan Kandungan Media Sosial Anu Bagikeun Ieu

Repurpose House

Usaha, kalebet kuring sorangan, teras-terasan nyiptakeun kontén anu énggal sareng endah pikeun situsna - kalebet video, podcast, sareng tulisan. Sedengkeun kreasi luar biasa, biasana aya siklus hirup anu pondok pikeun eusi éta dumasar kana waktos ... janten pangunjung pinuh pikeun kontén anjeun henteu pernah direalisasikeun.

Éta salah sahiji alesan kuring ngadorong klien kami pikeun mikir langkung seueur dina hal ngembangkeun a perpustakaan eusi tibatan aliran produksi kontén anu teu aya tungtungna. Aya masalah anu sanés pikeun kaseueuran nyiptakeun eusi, ogé… kami henteu ngarobih na repurpose eusi pikeun ngajalankeun réspon tambihan ngalangkungan média séjén.

Nalika urang damel sareng klien, urang bakal sering nyandak tulisan blog anu populér teras dianggo kana infographic, teras infographic kana whitepaper, teras whitepaper kana webinar ... teras sareng teras. Prosésna tiasa dianggo saé kusabab urang parantos terang yén kontén na populér ... janten résiko sareng biaya ngémutan deui dikirangan. Henteu kakantun yén eusi organik ngagaduhan ROI anu langkung ageung tibatan kedah kéngingkeun kalungguhan ngalangkungan pariwara.

Tapi… milarian waktos sareng bakat pikeun nyiptakeun sareng ngamajukeun deui aset mangrupikeun tantangan pikeun unggal tim pamasaran. Bayangkeun upami anjeun ngagaduhan jasa anu tiasa ngarancang sareng manjangkeun kontén dioptimalkeun anjeun kana média sosial sadidinten pikeun anjeun…

Repurpose House

Repurpose House nyaéta layanan anu ngarobih eusi blog, video, atanapi podcast anjeun kana desain khusus anu dioptimalkeun pikeun dibagi dina Twitter, Facebook, Instagram, Youtube, sareng LinkedIn.

Anjeun dipasangkeun sareng désainer eusi khusus, kurator, sareng penjadwal média sosial pikeun masang video sareng audiogram anu dirancang khusus sareng judulna, tanda petik gambar, sareng gambar leutik anu diformat pikeun feed sosial, carita, sareng Youtube. Fitur Repurpose House:

  • optimasi - Asét ditulis sareng ukuranana pantes pikeun sadaya platform.
  • Branded - Eusi gambar sareng pidéo sacara konsisten dicirian kalayan témplat anu disatujuan anu katingalina hebat.
  • Cicilan tetep - hiji harga, unggal bulan, dilarapkeun dumasar kana sabaraha kontén anu anjeun badé repurposed sareng dipasang.
  • pangiriman gancang - kirimkeun pamundut ku 5 PM sareng nampi asét énjing-énjing!

Asup, mimitian tikét, pasihan Inpormasi Eusi anjeun sababaraha inpormasi, tautan kana pidéo / audio anjeun atanapi dugi ka 100 kecap téks tina tulisan blog, sareng tada - anjeun tiasa nampi dugi ka 9 aset per paménta!

platform tikét google drive repurpose imah dua

Jadwalkeun Demo Repurpose House

Conto imah Repurpose

Di dieu aya sababaraha conto hébat ngeunaan kumaha jasa aranjeunna ngembangkeun kontén anu luar biasa, mérek, sareng dioptimalkeun… kalebet memé video, audiogram, sareng kutipan gambar:

Meme Video

Diwangun tina eusi pidéo anjeun anu tos aya, Repurpose House nambihan judul sareng tulisan anu tiasa dibaca (hébat kusabab seueur jalma parantos jilid jilidna):

Téks Animasi

Dirancang tina potongan téks tina tulisan blog atanapi tulisan, pidéo ieu pikaresepeun pikeun nyetir penjualan sareng lead tina média sosial balik deui ka situs anjeun.

Audiogram

Audiogram mangrupikeun pidéo anu dihasilkeun tina kutipan anu sumping tina podcast anjeun pikeun ngajurung jalma-jalma ngalanggan sareng ngupingkeun.

Tanda kutip Gambar

Rancang gambar anu saé nganggo cutatan tina tulisan anjeun, pidéo, atanapi podcast pikeun ngajalankeun kasadaran tambihan ngalangkungan saluran média sosial.

Quote Gambar pikeun Bagikeun Média Sosial

Klién ti Repurpose House anu ningali paningkatan dina sési situs 138% sareng kalungguhan ku 300% ... tanpa nyéépkeun dolar dina iklan. Sadayana ku repurposing kontén anjeun anu aya sareng ngabagi dina saluran média sosial sacara strategis.

Ngamimitian Ku Repurpose House

Panyingkepan: Kami mangrupikeun afiliasi Repurpose House.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.