Suite Sosial: Manajemén Média Sosial pikeun Usaha Ageung, Multi-Lokasi

Reputation.com Suite Sosial

Reputasi.com geus dibuka Suite Sosial, leyuran manajemén média sosial anu didesain khusus pikeun perusahaan ageung sareng seueur lokasi anu ngahijikeun sapanjang jum'atan pelanggan dina wéb, ti ulasan online sareng survey pelanggan dugi ka ngupingkeun sosial sareng manajemén komunitas.

Perusahaan ageung bajoang pikeun sacara bermakna hubungan sareng konsumén di komunitas lokal ngalangkungan saluran média sosial. Salajengna, média sosial biasana diasingkeun tina survey pelanggan sareng aplikasi manajemén tinjauan online.

"Tantangan sareng alat média sosial anu aya nyaéta aranjeunna henteu diwangun pikeun perusahaan. Aranjeunna henteu tiasa skala pikeun seueur lokasi, sareng sering aya alur kerja terbatas pikeun ditinjau sareng disahkeun. Suite Sosial anyar Reputation.com nyayogikeun solusi anu komprehensif sareng henteu tiasa diukur khusus pikeun nyiapkeun sarat lokal sareng terpusat. Sareng éta mangrupikeun hiji-hijina solusi anu ngahijikeun média sosial, survey pelanggan sareng manajemén tinjauan kana hiji platform, masihan perusahaan cara ngawangun sareng ngadukung reputasi hébat online sareng ngagancangkeun kamekaran. ” Pascal Bensoussan, Chief Product Officer di Reputation.com

Reputation.com's Social Suite nyayogikeun solusi anu terintegrasi pinuh pikeun néwak eupan balik palanggan dina sadaya saluran dina wéb, pikeun ngabantosan perusahaan ngaréspon masalah anu mencét sareng polah sacara épéktip sateuacan masalah nuju kana krisis. Suite Sosial ngamungkinkeun usaha pikeun:

  • Dangukeun sareng Bales: Ku ngawaskeun langkung ti 80 juta halaman wéb ogé kagiatan sosial di sagala rupa platform sosial (Facebook, Twitter, Instagram sareng Google+), Social Suite ngamungkinkeun perusahaan pikeun gampang néwak eupan balik, ngaréspon sacara real-time sareng positip ngiringan komunitas sosial.
  • ngagawe bebarengan: Markas sareng tim lokal tiasa kolaborasi dina nyebarkeun sareng alur kerja saderhana pikeun mastikeun pamatuhan merek sareng persetujuan gancang, sareng eusi rangkep kana kampanye lokal, régional atanapi dumasar minat.
  • nyebarkeun: Perusahaan tiasa ngamaksimalkeun pangaruh eusi sosialna ku medarkeun sacara otomatis dina waktos anu parantos ditangtoskeun. Usaha tiasa ngeposkeun kontén anu sacara lokal ngalangkungan aplikasi mobile ramah-hareup Reputation.com.
  • Nganalisis sareng Laporan: Solusi na nyayogikeun wawasan kampanye anu tiasa dipilampah ku nyukcruk Dursasana sareng ngahontal, ngaidentipikasi tulisan anu paling hadé pikeun naekeun salaku tulisan anu dibayar.
  • Ngaronjatkeun Pangalaman: Perusahaan langkung saé tiasa ngaidentipikasi masalah operasional anu ngulang ngahambat kapuasan palanggan, sareng ngadamel perbaikan operasional pikeun ningkatkeun pangalaman sareng ngajalankeun bisnis anu teras-terasan.

Beda sareng solusi papacangan palanggan sanés, Reputation.com nyayogikeun pilihan pikeun utusan penerbitan sosial ka sababaraha toko, séntral ngatur sadaya penerbitan sosial atanapi nyandak pendekatan penerbitan hibrid. API kana Facebook sareng Instagram ngaktipkeun papanggihan sosial sareng pisibilitas anu langkung jero. API langsung sareng Usaha Google abdi ningkatkeun pisibilitas dina Milarian sareng Peta.

Kéngingkeun Demo

 

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.