Saha anu Twitter anjeun?

twitterDina tuangeun abdi énjing, munggah a kalungguhan anu narik perhatian kuring, Kumaha cara nyetél postingan ngadangukeun Twitter. Sakali kuring diklik kana pos, sanaos, kuring kuciwa sabab saleresna henteu aya detail dina nyetél aktual panguping. Sabalikna, kuring ngan saukur pendak sareng tulisan ngeunaan cara nyetél a Twitter Akun.

Nyiapkeun akun Twitter henteu masihan anjeun wawasan naon waé anu saleresna mah paribasa ngeunaan anjeun, mérek, produk atanapi perusahaan. Éta ngan ukur nyayogikeun sarana pikeun jalma komunikasi sareng anjeun ngaliwatan ieu sedeng unik.

Kumaha Nyiapkeun Pendengar Mikro-Blog

Pikeun leres-leres nyetél 'pendengar', anjeun ngan saukur tiasa buka Google sareng milarian istilah anu anjeun pilari (ieu twitter conto nunjukkeun milarian "iklan microsoft" ka twitter):

situs: twitter.com "microsoft ad"

keur Ngabandungan:

situs: friendfeed.com "microsoft ad"

Upami anjeun hoyong ngaléngkah langkung jauh sareng saleresna ngaréaksikeun jalma anu komunikasi ngeunaan anjeun, produk anjeun, atanapi mérek anjeun, atur Google Siaga pikeun ngirim email ka anjeun nalika kajadian. Salaku manajer pamasaran atanapi reputasi, kuring bahkan tiasa nyetél peringatan téks sareng Google Alerts sareng kuring bakal langsung némbalan kana tweet.

11 Komentar

  1. 1
    • 2

      Anjeun leres, Jason. Nalika kuring ningali catetan dina situs anu sanés ngeunaan nyetél 'pendengar twitter' tapi teu aya hartosna pikeun leres-leres 'ngadangukeun', kuring kedah nyerat postingan!

  2. 3
  3. 4

    Hai, Douglas .. hatur nuhun pikeun link!

    Sabagéan ageung naséhat Beth ngeunaan ngadangukeun saleresna aya dina pintonan slaid. Dina bagian mimiti postingan, anjeunna ngantunkeun anjeun kumaha cara nyetél akun, tapi dina pintonan slaid anjeunna asup kana detil ngeunaan kumaha ngadangukeun merek, tren sareng detil sanésna anu anjeun pikahoyong tina titik panalungtikan pasar. pintonan.

    Anjeunna pasti nyampur ngadangukeun sareng komunikasi, tapi aya sababaraha tip "kumaha ngadangukeun" anu saé dina pintonan slaid.

    Wilujeng.. Kate

    • 5

      Kate,

      Hatur nuhun pisan pikeun ngantep kuring terang ieu! Kuring ngahutang anjeun duanana hiji apology, Teu sangka kuring pondok-robah. 🙂 Sigana mah kuring kudu balik sarta ngadangukeun!

      Nuhun sakali deui!
      Doug

  4. 6

    🙂 Henteu hariwang! Kuring ogé kaget nalika kuring mimiti maca - tapi teras ngali kana powerpoint. Sababaraha barang anu saé. Beth nyaéta evangelist socmed super-pinter!!

  5. 7
    • 8

      Mike, éta hiji manggihan hébat! Duka teuing yén Tweetbeep teu gaduh sababaraha jinis fitur sakedapan pikeun nangkep istilah pamilarian éta. Upami sajam ngalangkungan yén batur nyarioskeun perusahaan anjeun - éta tiasa telat!

      Kuring ditambahkeun kana Tumbu poean kamari, sanajan! Hatur nuhun pikeun nyekel!

  6. 9

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.