Reputology: Sistem Siaga pikeun Ulasan Online

reputasi

Kami nembé ngabagi ulasan online kami sareng anu sanés téknologi mangaruhan industri réstoran. Internét is alat goto pikeun ngesahkeun perusahaan jasa, réstoran, sareng pangecér sanés. Reputology mangrupikeun platform monitoring sareng pelaporan ulasan. Éta ngirim bewara email iraha aya anu marios usaha anjeun dina Yelp, Google+ Lokal, Tripadvisor sareng situs ulasan anu sanés. Ku ngaréspon gancang, konsumén urang tiasa nampi pengulas anu bagja pikeun ngarobah pipikiran 70% waktos.

Tina sudut pandang Operasi, Reputology matak ngamudahkeun pikeun ningalkeun masalah anu ngulang deui ku cara ngumpulkeun sareng nganalisis data anjeun. Éta ngirimkeun laporan kasimpulan mingguan / bulanan otomatis, sareng éta masihan anjeun analytics pikeun ngalacak kinerja ulasan anjeun.

  • Bales gancang - Kenging waspada email anu sénsitip waktos. Tautan dina email nunjukkeun anjeun dimana resensi aslina nembongan.
  • Ngawaskeun Sababaraha Lokasi - Rute peringatan ka jalma anu bener & anggo laporan ringkesan pikeun milarian masalah anu mangaruhan sakumna bisnis.
  • Lacak Kinerja Anjeun - Analytics matak ngamudahkeun pikeun ngartos kumaha métrik konci nuju tren sareng ngabandingkeun lokasi.

pausahaan kawas Daptar Angie (Klién kami) ngagaduhan bewara komo mediasi pikeun ngabantosan perusahaan jasa diperhatoskeun sareng pulih tina masalah layanan palanggan ... tapi situs-situs kabuka sanés sapertos kabur kalayan ulasan palsu (Maca: 19 perusahaan SEO nembé didenda di New York).

Ngadaptarkeun perhatosan tinjauan mangrupikeun léngkah munggaran pikeun bisnis anjeun ngawas sareng ngaréspon keluhan… palsu atanapi nyata!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.