Sakedik Panilitian Sacara Dramatisna Pangaruh Saham Sosial sareng Ngajalankeun Penjualan

Amos Exteriors - Kontraktor Atap Greensburg

Sedengkeun seueur usaha alit ninggalkeun Facebook, Kuring sok panasaran nalika ningali aya kajadian anu teu disangka-sangka pikeun klien. Percanten ka kuring, kecuali lamun aranjeunna mayar kanggo ngamajukeun postingan ... kuring henteu netepkeun ekspektasi teuing tinggi. Salah sahiji klien kuring nyaéta perusahaan jasa bumi anu dikokolakeun kulawarga anu ngalayanan di panjuru Indiana. Aranjeunna parantos aya di dieu salami 47 taun sareng gaduh reputasi anu luar biasa.

Anyar-anyar ieu, badai hujan es nyerang kota di sisi Indianapolis, disebatna Greensburg. Amos Éksternal parantos ngalakukeun bisnis di Greensburg salami mangtaun-taun sareng tim pamasaran sareng penjualan masihan kakuatan pikeun palayanan pelanggan ogé nyarios ka tatangga anu mungkin gaduh karusakan hateup imahna atanapi sisi. Tim ngawartoskeun kuring ngeunaan perjalanan sareng ngirimkeun sakedik poto dina jalan. Kuring henteu kantos kantos ka Greensburg janten kuring hoyong yakin yén kami nyebatkeun sebutan kota sareng inpormasi lokal pikeun ngawangun hubungan anu hadé sareng jalma-jalma di ditu.

Nalika kuring milari Greensburg, kuring panasaran nalika kuring ningali éta didadarkeun salaku "Kota Tangkal". Tangkal anu dimaksud sanésna leuweung caket dieu, éta saéstuna tangkal naék di puncak menara Decatur County Courthouse ti saprak 1870an! Sakedik deui ngagali, sareng kuring maca tulisan yén tangkal-tangkal éta leres-leres dihapus dina hiji waktos sareng masih tumuh deui. Kuring damel sareng Jana, diréktur pamasaran aranjeunna dina nyusun tulisan blog pondok dina kunjungan ... sareng éta niup!

Kuring gaduh publikasi na host dina WordPress sareng diintegrasikeun pikeun nyebarkeun eupan média sosialna. Janten hayu urang ulang… tulisan anu diterbitkeun dina halaman Facebook. Sadaya ahli bakal ngawartosan anjeun yén henteu aya cara pikeun ngirim tulisan sapertos kitu dina Facebook, leres? Salah!

Datang pikeun milarian, aya sakedik kontropérsi pikeun tatangkalan. Seueur pribumi yakin tangkal na large-huntu aspens, klaim anu didukung ku Smithsonian Institution. Nanging, panilitian anu langkung anyar ku para leuweung Universitas Purdue parantos nunjukkeun yén tangkal anu ayeuna nyaéta mulberry. Perdebatan dina tangkal bitu dina postingan Facebook, ngalibetkeun langkung ti 50 jalma!

Henteu sadayana koméntar saé - sababaraha troll ogé pencét paguneman. Nanging, kaseueuran cariosan négatip dibales ku palanggan Amos Exteriors anu satia - ngajantenkeun perusahaan katingali langkung saé! Nalika pos angkat, Penjualan keusik Penjualan VP Chris Sheets ningali kasempetan sareng langsung naekeun posna. Naekeun na nyababkeun 2,500 jalmi ngahontal janten 5,800 warga Greensburg anu sanésna, kalayan 175 diantarana diklik deui kana situs kanggo inpormasi lengkep.

Pangalusna sadaya, Amos Exteriors tiasa ngajadwalkeun sababaraha inspeksi hateup deui.

Hasil Panilitian Panilitian

Kami nalungtik unggal tulisan anu kami nyebarkeun dina situs unggal klien. Panilitian parantos mangaruhan pamasaran eusi pelanggan, pamasaran milarian, sareng pamasaran média sosial. Tangtosna, kuring hoyong ngadorong sababaraha maluruh lokal ku tulisan ieu ku nangtoskeun sababaraha landmark geografis, kode pos, sareng bahkan sababaraha karya budaya. Nanging, dina nalungtik kota kuring ogé mendakan carita sakedik cool pikeun dibagikeun. Tambihkeun poto sareng tim anu mesem ti Amos Exteriors sareng éta kombinasi anu sampurna - ngahijikeun sadayana kanggo anu tiasa dipendakan ku jalma-jalma di Facebook.

Entong ngantunkeun Facebook ... damel langkung sesah kana eusi unik teras anjeun bakal ningali hasilna anu anjeun pikahoyong!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.