Kaseueuran Kaputusan Meuli dina B2B Kajadian Sateuacan Kontak sareng Perusahaan Anjeun

jualan b2b

Dina waktos bisnis sanés ngahubungi bisnis anjeun kanggo mésér produk atanapi jasa anjeun, éta dua per tilu dugi ka 90 persén jalan ngalangkungan perjalanan pameseran. Langkung satengah tina sadaya pembeli B2B ngamimitian prosés milih anu ngajualna salajengna ku ngalakukeun sababaraha panalungtikan teu resmi ngeunaan tantangan bisnis anu aya hubunganana sareng masalah anu nuju diteliti.

Ieu kanyataan dunya anu urang hirup! Pembeli B2B teu gaduh kasabaran atanapi waktos ngantosan perwakilan penjualan kaluar anjeun ngenalkeun produk atanapi jasa ka aranjeunna. Aranjeunna parantos sadar masalahna sareng aranjeunna parantos nalungtik solusina. Tim anjeun kedah ngahasilkeun kontén anu ngadukung sareng ngawangun wewenang dina média sosial sareng hasil pamilarian sahingga anjeun tiasa néwak éta langkung awal dina tahapan panalungtikan. Ou

Penjualan B2B tiasa sesah, sareng upami anjeun sapertos seueur perusahaan di luar sana, anjeun nuju muterkeun roda anjeun nyobian ngabahekeun penjualan ku strategi outbound tradisional sapertos nelepon tiis, tradeshow sareng mail langsung. Infographic ieu, Penjualan B2B Parantos Parobihan, bakal nunjukkeun anjeun naha pamasar pinter gancang ngagentos strategi penjualan sareng pamasaran ka luar ku cara inbound. Anjeun kedah ngahasilkeun langkung seueur lead sareng pamustunganana langkung seueur pendapatan, sareng infographic ieu bakal nunjuk anjeun kana alat anu tiasa nyandak anjeun leres deui. Tina Maksimalkeun Média Sosial.

Sababaraha urang hoyong pitch inbound salaku gaganti pamasaran outbound. Kuring henteu percanten éta perbandingan anu sah. Nyatana, kuring yakin kombinasi usaha asup sareng kaluar ngalikeun kasempetan anjeun pikeun nutup langkung épisién. Eusi ngagaduhan siklus hirup anu saé ogé - infographic atanapi whitepaper tiasa ngajalankeun sababarah mangtaun-taun, ngamungkinkeun tim penjualan kaluar anjeun fokus dina ngawangun hubungan sareng nutup penjualan tibatan ngan saukur ngawartosan prospekna.

Kumaha-B2B-Penjualan-Parantos robih

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.