Kumaha Panilitian Hashtags Pangsaéna

kumaha milih hashtags panalungtikan

Hashtags parantos aya sareng kami ti saprak éta peluncuran aranjeunna 8 taun ka pengker dina Twitter. Salah sahiji alesan kunaon urang ngembangkeun a Shortcode plugin nyaéta pikeun ningkatkeun pidangan kami dina Twitter. Fitur konci éta nyaéta kamampuan pikeun nambihan hashtags dina kode pondok. Kunaon Sacara sederhana, seueur jalma anu nalungtik Twitter dina teras-terasan dumasar kana tagar anu dibagikeun. Ngan sapertos kecap konci penting pikeun milarian, hashtag penting pikeun milarian dina média sosial.

Salah sahiji tulisan anu paling populér nyaéta kami daptar pakakas panilitian hashtag sayogi dina wéb. Tapi kumaha pamasar nganggo salah sahiji alat pikeun ngaidentipikasi hashtag pangsaéna pikeun ningkatkeun pisibilitas pembaruan média sosialna.

Alesan naha hashtags kasohor pisan sabab aranjeunna ngantepkeun postingan anjeun pikeun ditingali ku pemirsa anu langkung ageung anu panginten henteu acan nyambung sareng anjeun. Penting pikeun ngarti yén éta diciptakeun salaku jasa, salaku cara pikeun nyingetkeun prosés nalika mendakan langkung seueur tulisan ngeunaan topik anu anjeun minat.

Kelsey Jones, Salesforce Kanada

Conto ieu ti Salesforce ngamangpaatkeun sababaraha alat.

  • On Tagboard, rekomendasi nyaéta pikeun marios statistik, séntimén sareng hashtags anu aya hubunganana sareng sababaraha platform média sosial. Tujuan anjeun kedahna pikeun ngaidentipikasi anu pang populerna anu cocog pisan sareng topik pembaruan média sosial atanapi tulisan anu anjeun tuju.
  • On Twitter, anjeun tiasa ngamangpaatkeun pungsionalitas pamilarian anu jembar. Milarian istilah dina kotak pamilarian sareng anjeun ngagaduhan kamampuan pikeun ngahususkeun hasilna ngalangkungan sababaraha tab - luhur (poto sareng tweet), langsung, akun, poto, sareng video. Anjeun tiasa nyaring pamilarian di Twitter atanapi dina jaringan anjeun nyalira. Anjeun bahkan tiasa milarian sakuliling geografis.
  • On Instagram, anjeun kedah ngetik hashtag sareng Instagram bakal langsung nyarankeun trending tags sareng count postinganna. Tambahkeun hashtags anu sadayana aya hubunganana sareng gaduh hitungan padet.

Sedengkeun Twitter ngabatesan karakter anjeun sadayana anu dibagikeun dina apdet anjeun, kalebet hashtags, Instagram ngamungkinkeun anjeun ngabagi dugi ka 11 hashtag pikeun masing-masing gambar atanapi video anu dibagikeun!

Ieu tip kuring ... janten tetep! Bayangkeun pangguna anu nuju nalungtik hashtag anu anjeun nyerat sasarengan sareng puluhan akun média sosial sanés. Ayeuna, bayangkeun pangguna anu nuju nalungtik hashtag sareng sering mendakan kontén anyar sareng pembaruan anu dihasilkeun ku anjeun. Mana anu saur anjeun masihan anjeun kasempetan langkung saé pikeun dituturkeun, ngawangun kasadaran, kalibet sareng akun, atanapi pamustunganana pikeun ngalakukeun bisnis.

Bayangkeun pangguna anu nuju nalungtik hashtag anu anjeun nyerat sasarengan sareng puluhan akun média sosial sanés. Ayeuna, bayangkeun pangguna anu nuju nalungtik hashtag sareng sering mendakan kontén anyar sareng pembaruan anu dihasilkeun ku anjeun. Mana anu saur anjeun nyayogikeun anjeun kasempetan anu langkung saé pikeun dituturkeun, ngawangun kasadaran, kalibet sareng akun, atanapi pamustunganana pikeun ngalakukeun bisnis.

kumaha-pikeun-panilitian-hashtags

2 Komentar

  1. 1

    Hatur nuhun kana inpormasi, Douglas. Abdi hoyong nambihan pangalaman kuring nganggo panggunaan hashtag.
    - Instagram. Kuciwa sabab jalma ngagunakeun éta pikeun spam sareng kontén anu henteu pantes. Salaku conto #sea nunjukkeun kuring ngan 4 gambar anu aya hubunganana sareng laut sareng anu sanésna pikeun hal-hal sanés tapi sanés laut.
    - Twitter. Kaayaan langkung saé, tapi tetep henteu saé pisan. Sadaya anu abdi hoyong ucapkeun nyaéta matérial valusble kalayan tagar anu pas pisan nawiskeun kaleungitan. Janten pikeun narik perhatian ka anjeun anjeun kedah nganggo anu sanés, sapertos gambar anu saé atanapi nyebatkeun jalma dina katerangan

    • 2

      Titik hébat, Alex. Leres pisan frustasi nalika aranjeunna disiksa. Sugan aranjeunna bakal nambihan sistem ngalaporkeun di masa hareup dimana spammers hashtag tiasa ditangkep sareng akun na dihapus.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.