Abah Waktos Anu Henteu Sateuacana pikeun Ngarobih Kumaha Urang Dianggo

imah Kantor

Aya seueur pisan parobihan kana cara urang damel dina sababaraha bulan terakhir yén sababaraha urang panginten henteu langsung sadar jinis-jinis inovasi anu parantos kéngingkeun uap sateuacan pandemi global nyerang. Salaku pamasar, téknologi tempat gawé terus ngadeukeutkeun urang salaku hiji tim supados urang tiasa ngalayanan konsumén urang dina waktos setrés ieu, sanaos urang napigasi tantangan dina kahirupan urang sorangan.

Penting pikeun jujur ​​ka konsumén, ogé anggota tim, ngeunaan kaayaan éta. Kami henteu ngan ukur damel ti bumi ayeuna, urang nuju damel ti bumi nalika pandemi. Éta parantos ngajempolan sistem ieu. Ngagunakeun téknologi pikeun nguatkeun hubungan urang sareng konsumén sareng padamel parantos janten unsur konci dina réspon urang kana jaman-jaman anu saéstuna ieu.

Ngarespon Parobihan ku Ngutamakeun Jalma Kahiji

Kumaha kedah ngaréspon pemasar? Di komputer, urang ngolah langkung ti 10 triliun transaksi awan per bulan. Jelas ayeuna yén jalma nyéépkeun eusi dina kaluar-jam sareng yén sifat kumaha padamelan damel parantos robih. 

Dina rohangan B2B tradisional, urang kedah ngareset sareng ningali seger kumaha komunikasi urang, sadar yén konsumén gaduh kulawarga sareng kabutuhan mencét anu sanés. Konsép tina 9 ka 5 parantos janten ketinggalan jaman, sareng éta hartosna urang henteu tiasa milih nalika ngupingkeun konsumén. Urang kedah nelepon di luar jandéla waktos konvensional.

Pikeun ngalayanan palanggan anu pangsaéna, penting pikeun émut pikeun nginget karyawan heula, pastikeun aranjeunna ngagaduhan sumber anu diperyogikeun pikeun suksés. Éta penting pisan ayeuna yén urang sadayana nuju damel ti bumi kaayaan kaayaan pribadi anu béda pisan sareng kaayaan damel. 

Salaku bisnis, urang kedah netepkeun tujuan anu jelas anu museur di palanggan sareng ningkatkeun papacangan palanggan bari tetep kasajahteraan karyawan urang luhur ku kapamimpinan anu ngadukung.

Minuhan Kabutuhan Pelanggan Ngalangkungan Panasaran, Agility, sareng Sensitipitas

Pandemi ieu nyungkeun paningkatan agility pikeun nyumponan kabutuhan pelanggan anu anyar dina krisis. Kami ngaréspon kalayan langkung sensitipitas sahingga urang tiasa ngartos kumaha unggal palanggan mangaruhan. Kami dina titik anu unik dina hartos jalma hoyong ngobrol sareng kami. Perusahaan ngalangkungan furloughs sareng downsizing, sareng ogé ngaevaluasi aplikasi warisanna. CEO kami parantos nyéépkeun waktos sacara pribadi sareng konsumén, sareng kami skala pikeun nyumponan kabutuhan aranjeunna.

Kami mendakan yén sababaraha perusahaan pencét langkung hésé tibatan anu sanés dina krisis. Janten tibatan nyoko kana pendekatan simbut kana pamasaran, urang kedah langkung panasaran sareng langkung tepat tibatan dina olahtalatah urang. Penting pikeun urang ngagunakeun sadaya inpormasi anyar anu kami sumping pikeun ngaidentipikasi kasempetan, sareng nganteurkeun pangalaman ngudag anu langkung beunghar. Urang kedah ngagaduhan data anu beunghar ieu kana panangan salespeople urang ngarah tiasa ngaréspon ku cara anu pangsaéna ka konsumén. Kami prioritaskeun inpormasi hajat, anu sumping ka kami ngalangkungan DemandBase, sahingga urang tiasa ngawangun dasbor anu euyeub sareng ngawasa tim pikeun ngaréspon palanggan ku cara anu bermakna.

Penting pikeun ngémutan kumaha anjeun tiasa ngabantosan palanggan dina krisis ieu kusabab parobihan anu sesah anu aranjeunna hadapi. Informatica nyayogikeun sakumpulan palanggan sareng langkung seueur aksés kana produk dina waktos ayeuna, sahingga aranjeunna langkung gaduh tenaga kuda sareng pangsaeutikna halangan pikeun kreativitasna.

Jalma-jalma pajak sacara émosional ayeuna. Ku sénsitip kana waktos anu urang hirup, urang tiasa ngiringan éra anyar panasaran sareng kréatipitas, nunjukkeun ka palanggan yén kami lincah sareng adaptasi bari ogé pikaresepeun aranjeunna. 

Téhnologi abah pikeun naekeun produktivitas

Kalayan tantangan anyar dina piring sadayana, penting pikeun nyeimbangkan kasaimbangan anu leres antara inovatif sareng ngabantosan jalma anjeun tetep fokus kana padamelan anu leres. Éta penting pisan ayeuna yén urang sadayana sacara fisik terasing sareng damel di lingkungan anu béda. Salaku tim pamasaran, fokus kana padamelan anu leres ngamaksimalkeun produktivitas urang, éta masihan kami pangasilan anu pangsaéna dina investasi, sareng ngabantosan urang payuneun palanggan anu leres.

Ieu dimana kami mendakan téknologi manajemén damel janten milikna sorangan. Kami laksanakeun Jalan raya sapanjang departemén pamasaran kami sareng ngagabungkeun sadaya alur kerja urang kana sistem. Platform tunggal ieu ngamungkinkeun saha waé di tim sareng lokasi anu béda pikeun ngabagi inpormasi, ningali kamajuan ngalawan tugas, nyiptakeun kontén kolaborasi, ngabagi ideu, sareng ngatur prosés rumit.

Éta ngabantosan jalma-jalma urang ningali kumaha padamelanna dijajarkeun sareng tim séjén - sareng tujuan bisnis urang sadayana. Éta mastikeun yén inovasi cocog sareng strategi sareng prioritas urang. Éta nempatkeun padamelan unggal jalma kana kontéks, sabab aranjeunna tiasa ningali naon anu dilakukeun tim séjén, sareng kumaha padamelanna cocog sareng unggal proyék.

Pikeun urang, ngagaduhan platform manajemén padamelan anu nyambungkeun sadaya hasil pagawéan urang dina transparansi anu langkung saé, pisibilitas anu langkung saé, kaputusan anu langkung saé, sareng hasil bisnis anu langkung saé. Téknologi ieu ngamungkinkeun urang damel langkung épéktip sareng éfisién - mastikeun yén sadayana jalma tiasa fokus kana produktif, sanés ngan ukur sibuk.

Implikasi pikeun masa depan gawe

Upami krisis anu ayeuna parantos ngajarkeun urang naon waé, éta urang kedah prioritaskeun kabutuhan jalma saluhureun hal-hal séjén. Jigana éta bakal janten konci pikeun kahareup damel. Kuring yakin éta hal sateuacan pandemi pencét, tapi parobihan anu ditetepkeun dina kahirupan urang parantos museurkeun pikiran unggal jalma langkung akut kana kabutuhan individu.

Pikeun kuring, tempat damel anu suksés di hareup bakal ngaktipkeun sareng ngadukung jalma pikeun digawé ku cara masing-masing. Naséhat kuring ka pamimpin bisnis nyaéta pikeun milarian terang naon anu ngamungkinkeun jalma pikeun ngalaksanakeun padamelan anu pangsaéna, sareng naon anu janten jalan aranjeunna. Teras gunakeun téknologi anu leres pikeun ngamungkinkeun para jalma ngarobih kreativitasna sareng nyebarkeun bakatna pikeun pangaruh anu hadé, tanpa gangguan anu aya hubunganana sareng halangan. Upami urang tiasa nyiptakeun anu pangsaéna pikeun damel unggal dinten, produktivitas, inovasi sareng - pamustunganana - advokasi pelanggan, bakal naék.

Pangalaman digawé nalika pandemi ngenalkeun umur sensitipitas anu luhur nalika kaayaan batur sapagawean. Kesejahteraan gelembung salaku topik dina mimiti unggal paguneman. Parobihan pola pikir ieu tiasa dijantenkeun janten pemangkin parobihan dina masa depan damel.

Perusahaan ayeuna kedah nanem modal dina program kaséhatan sareng kaséhatan anu bermakna pikeun narik sareng nahan jalma anu pangsaéna. Sareng pikeun ngabantosan umatna ngajaga kasaimbangan kerja-hirup anu séhat. Téknologi bakal ngagaduhan peran penting. Platform manajemén damel kolaboratif bakal penting pisan pikeun ngajagi jalma nyambung, ngagampangkeun inovasi, sareng ngajaga fokus kana ngagumbirakeun palanggan diantara jalma anu henteu deui ngabagi kantor atanapi jadwal padamelan anu sami.

Krusial, ku milih téknologi anu ngadukung kolaborasi sareng ku paham kana kabutuhan masarakat urang, urang tiasa mastikeun yén kahadéan sareng pertimbangan anu urang nunjukkeun salami krisis anu teu acan pernah dilakukeun ieu henteu hilap. Anu meunangna sanés ngan ukur pagawé urang, tapi ogé bisnis sareng palanggan anu kami laksanakeun. 

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.