Hormat Otoritas Kuring

wibawa cartman

Sababaraha taun ka pengker, kuring lirén milari kipas angin sareng pengikut. Kuring henteu hartosna yén nyatakeun yén kuring henteu hoyong teras-terasan kéngingkeun hal-hal ieu, ngan ukur hartosna henteu lirén deui. Kuring lirén sacara politis leres sacara online. Kuring lirén nyingkahan konflik. Kuring lirén nahan nalika kuring ngagaduhan pendapat anu kuat. Kuring ngamimitian leres-leres kana kapercayaan sareng fokus kana nyayogikeun nilai pikeun jaringan kuring.

Ieu henteu ngan ukur lumangsung ku pemirsa média sosial kuring, éta kajantenan sareng bisnis kuring ogé. Babaturan, klien, mitra… Kuring leumpang jauh ti jalma réa. Kuring kaleungitan sababaraha sosobatan, seueur pameget, sareng seueur pengikut - salamina. Sareng teras-terasan. Ngan wengi anu sanés kuring dibéjakeun yén kuring henteu sopan dina Facebook sareng éta henteu tiis. Kuring ngantep éta jalma terang yén aranjeunna tiasa lirén nuturkeun kuring iraha waé.

Bener na, kuring henteu hoyong polah siga batur, kuring henteu kedah nyobian sareng nipu jalma-jalma nuturkeun kuring. Kuring ogé henteu nuturkeun jalma séjén anu kuring nonton pikaresepeun pikeun anu nuturkeun ieu. Aranjeunna Vanili ... sareng kuring resep Rocky Road.

Jalma-jalma ngabingungkeun rasa hormat jeung wewenang kalayan kawas-kamampuan sareng tiis. Abdi henteu hoyong nempatkeun usaha janten kawas-sanggup, kuring hoyong sumanget sareng jujur. Di tempat damel, kuring henteu hoyong ngurilingan diri kuring sareng jalma anu nyarios leres ... Kuring langkung hormat ka jalma nalika aranjeunna lirén nari sareng ngawartosan kuring tentang naon anu kuring kedah lakukeun. Upami anjeun leres-leres hoyong kuring ngusir anjeun kaluar panto, janten pasip agrésif atanapi henteu satia. Teu aya kasempetan anu kadua.

Nalika kuring mikir ngeunaan jalma anu kuring hormat online, aya anu sami sareng aranjeunna. Ieu ngan sababaraha tina luhureun sirah kuring:

  • Seth Godin - henteu aya anu lirén Seth nyarioskeun pendapatna. Kuring ningali anjeunna nungkulan kipas anu overzealos sakali sareng anjeunna ngan saukur ngagambar garis dina keusik sareng henteu pernah ngantep éta diliwatan.
  • Guy Kawasaki - sakitar 6 taun ka pengker, kuring ngadamel komentar burit pinter ngeunaan tim Guy ti jalma-jalma anu tweeting pikeun anjeunna. Anjeunna nembak langsung sareng netelakeun saha anu aya di tukangeun keyboard.
  • Gary Vaynerchuk - transparan, teu pikaresepeun sareng dina raut anjeun - Gary sok nyarios ka pamirsa naon anu kedah didangukeun.
  • Jason Niagara - Teu aya lirén Jason. Mangsa.
  • Nichole Kelly - awéwé ieu anu paling luhur ... transparan, lucu sakumaha sih, sareng - deui - henteu pernah nahan deui.
  • Chris Abraham - Kuring yakin pisan yén Chris sareng kuring gaduh réaksi anu sami iraha urang ningali tulisan politik anu ditulis ku anu sanés. Anjeunna henteu kantos mundur sareng anjeunna tulus sareng sumanget.

Kuring henteu yakin lamun salah sahiji jalma sapertos kuring (kuring terang kanyataan sababaraha diantarana nganggap hina politik kuring). Tapi henteu janten masalah sabab kuring hormat otoritasna. Kuring terang yén nalika kuring peryogi jawaban anu jujur, ieu mangrupikeun sababaraha jalma anu moal pernah niup haseup. Aranjeunna moal ngirut kecap ... aranjeunna bakal nyarios éta.

Salami sababaraha taun ka pengker, kuring parantos terang yén palanggan anu bagja henteu sok caket. Pelanggan anu kéngingkeun hasil anu hadé, sanaos teras-teras nempel. Pakasaban kuring sanés janten sobat ti klien, éta pikeun ngalakukeun padamelan kuring. Éta kadang ngabutuhkeun kuring masihan aranjeunna kosong nalika kaputusan goréng dilakukeun. Dibikeun pilihan pikeun nungtut hormat sareng mastikeun hasilna ATAWA gaduh bisnis klien kuring menyakiti sareng aranjeunna dipecat - kuring bakal salawasna masihan berita anu goréng.

Naha éta menyakiti kuring dina média sosial? Éta gumantung naon anu anjeun hartosna ngadek. Upami pangukuran kasuksésan anjeun nyaéta akun fan sareng follower - maka enya. Kuring henteu ngukur kasuksesan ku cara ieu, sanaos. Kuring ngukur ku jumlah perusahaan anu parantos kami bantosan, jumlah rekomendasi anu kami tampi ngalangkungan lisan, jumlah jalma anu naékkeun hatur nuhun ka kuring saatos pidato, jumlah kartu hatur nuhun anu ngagantung dina témbok kami di damel (urang gaduh unggal unggal!) Sareng jumlah jalma anu nempel sareng kuring mangtaun-taun.

Hormat sareng wewenang henteu meryogikeun kasepakatan atanapi kamampuan-kawas. Kuring gaduh palanggan anu hébat, padamel anu hébat, pamiarsa anu hébat, sareng seueur réréncangan, penggemar sareng pengikut anu kuring peryogikeun salami hirup.

Janten leres ka pemirsa anjeun. Éta hiji-hijina jalan pikeun leres ka diri anjeun.

PS: Upami anjeun naros saha anu kuring henteu hormat online ... daptar na panjang. Ayeuna, bagian luhur daptar kuring nyaéta Matt Cutts. Éta henteu pribadi ... Kuring ngan saukur teu tahan politik na leres, diukur sacara saksama, réspon naskah kana patarosan anu teuing umum. Kuring parantos naroskeun ka Matt sababaraha patarosan anu teras-terasan mangtaun-taun tapi, katingalina, skor Klout kuring henteu cukup luhur pikeun anjeunna pikeun ngabales. Kuring konsistén ningali anjeunna ngobrol sareng saha saha. Sugan éta mangrupikeun hal anu kuring carioskeun ... Abdi henteu terang sareng kuring henteu paduli.

Tambihkeun kana daptar ieu saha waé anu teras-terasan nyandak poto dirina nyalira pikeun dibagi sadidinten atanapi nyarioskeun dirina nyalira ka jalma katilu. Upami aranjeunna ngabagi kutipan nyalira, kuring leres-leres hoyong nusuk kana tikoro. Ngan sayin.

3 Komentar

  1. 1

    Nya kuring kedah nyebatkeun yén postingan anjeun parantos ngailhaman kuring - sahenteuna cukup pikeun némbalan réspon. Pasti - leres ka diri anjeun. Éta hiji-hijina cara pikeun leres-leres mikaresep karya anjeun. Ngan hiji hal anu ngabingungkeun kuring sareng éta leres tungtungna. Anjeun henteu resep jalma anu ngabagi kutipan sorangan. Panasaran. Kuring rada sering jagjag dina waktos awal sareng dua pamikiran anu jero, sababaraha anu bener-bener mindahkeun kuring. Ayeuna kuring terang yén anu sanés panginten henteu raoseun pisan, tapi kuring langkung resep ngadangu naon anu aya dina haténa, tibatan maca barang-barang anu parantos dibangkitkeun ti batur (sering ti jalma anu disebut selebritis). Ngan ukur pipikiran kuring.

    Simon

    • 2

      Héi @ kasuksésan: disqus. Kuring henteu panentang jalma hébat 'gaduh' tanda petik ... éta ngan nalika aranjeunna leres-leres masangkeun petik éta, kalayan tanda petik, sareng namina pikeun anu sanés dibagi. Sigana rada narsis - ngan ukur saur kuring mah. Anjeun tiasa ngadugikeun kuring kana éta 😉

  2. 3

    "Kuring henteu hoyong nempatkeun usaha janten kawas-sanggup, kuring hoyong sumanget sareng jujur. ”

    Abdi bogoh ieu, kuring ogé. Kuring tetep maca tulisan nunjukkeun kualitas pemirsa tibatan jumlah. Sigana mah seueur jalma anu suksés nampi yén aya jalma pikeun aranjeunna sareng tetep sareng aranjeunna sanés nyobian nyenangkeun sadayana. Pos hébat.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.