ResponseTap: Smart Match Cerdas Telepon Attribution

Tanggapan Smart ResponseTap

Platform Intél Intél, Tanggapan Tanggapan, parantos ngembangkeun fitur anyar, Cocog Smart, anu ngamungkinkeun para pangguna ningali nilai pasti unggal telepon palanggan anu asup sareng atributkeun kana sumber pamasaran, bahkan turun ka kecap konci.

Tiasa ngalacak sumber kalungguhan teras napelkeun pendapatan sareng nilai margina parantos janten terobosan utama pikeun urang. Simon Hoe, Kepala Global Digital di Kapal pesiar 1st

Alatna ngadorong panggunaan data pikeun ngaoptimalkeun kampanye pikeun pemasar di bumi sareng agénsi pamasaran, ogé ngamungkinkeun agénsi kalayan klien panggero-centric ngalaporkeun ROI anu pasti.

Dugi ka ayeuna, pikeun nyambungkeun pendapatan telepon kana kagiatan pamasaran diperyogikeun agén pusat kontak pikeun sacara manual konci nilai kana sistem anu misah, atanapi nganggo integrasi kana sistem CRM na, anu henteu salawasna akurat atanapi mungkin.

Smart Match mangrupikeun bagian tina teka ngalaporkeun pikeun pemasar. Henteu ngan ukur anjeun tiasa ngaoptimalkeun kampanye dumasar kana sabaraha telepon unggal kampanye dihasilkeun, tapi anjeun tiasa nyaluyukeun pendekatan anjeun dumasar kana pendapatan atanapi kauntungan anu dihasilkeun. Éta saderhana nganggo Smart Match pikeun mendakan sumber anu ngadorong penjualan telepon nilai paling luhur anjeun. Nick Ashmore, Wakil Présidén Marketing di ResponseTap

Ayeuna nganggo Smart Match, para pemasar tiasa, kalayan nol integrasi, atribut penjualan telepon kanggo unggal titik pamasaran anu kajantenan sateuacan nelepon.

Laporan Atribusi Telepon Kalebet:

  • Laporan Tinjauan akuisisi - pisibilitas sadaya kampanye anjeun sareng kagiatan pamasaran dina hiji tempat. Beralih antara Kampanye, Saluran atanapi pandangan Sedeng pikeun wawasan kana kagiatan pamasaran naon anu ngahasilkeun seueur telepon, pangasilan sareng kauntungan.

Laporan Atribusi Panggeroan Smart

  • Laporan Babandingan Atribusi - ngabandingkeun sababaraha modél atribusi dumasar kana ukuran anu béda. Pendakan kumaha volume telepon, pendapatan penjualan sareng kauntungan béda tina hiji modél ka modél anu sanés.

Laporan Babandingan Atribusi Smart Match

Kéngingkeun Demo Pertandingan Cerdas

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.