Kumaha Ngabenerkeun Desain Email Responsif sareng Dimana Kéngingkeun Pitulung!

desain email responsif

Éta lumayan ngareureuwas tapi langkung seueur jalmi ngamangpaatkeun smartphone aranjeunna pikeun maca email tibatan nyatana nelepon telepon (lebetkeun sisindiran ngeunaan konéktipitas di dieu). Mésér modél telepon anu langkung lami parantos turun 17% taun langkung sataun sareng 180% langkung seueur pangusaha anu ngagunakeun smartphone pikeun nilik, nyaring, sareng maca email tibatan sababaraha taun ka pengker.

Masalahna, sanaos, aplikasi email henteu maju sakumaha gancangna web browser. Kami masih terjebak sareng klien wéb desktop sapertos Outlook anu ngandelkeun HTML anu langkung lami pikeun ngajantenkeun email leres. Klién email anu langkung énggal bakal ngarobah vérsi HTML sareng CSS anu pangénggalna, anu ngamungkinkeun pangalaman email anu endah. Éta henteu gampang pikeun ngirim email sareng neraskeun leres dina seueur pilihan smartphone, tablet, wéb, sareng klien parangkat lunak.

Penting pikeun ngagunakeun mesin uji sapertos lakmus (urang gaduh éta digabungkeun sareng urang platform deliverability sareng 250ok, pasangan). Surélék responsif mangrupikeun gabungan tina HTML, CSS, sareng HTML anyar anu disetir tabel-sakola. Pormat sareng urutan kode email anjeun penting pisan pikeun maksimalkeun kamampuan maca di viewports.

Unduh Citakan Email Responsif Gratis

Upami ESP anjeun henteu nawiskeun témplat responsif, aya sababaraha sumber online pikeun kéngingkeun bantosan ku email responsif:

  • Zurb - parantos medarkeun sababaraha témplat email-responsif seluler.
  • Email dina Acid - nawiskeun rangkéan témplat email gratis pikeun anjeun bangun sareng ngajalankeun gancang-gancang.
  • lakmus ngagaduhan pilihan anu diwangun ku Stamplia anu tiasa anjeun unduh sareng PSD anu aya hubunganana.
  • MailChimp parantos nyebarkeun sababaraha témplat responsif ngeunaan Github. Sareng Respon parantos nambihan perbaikanna nyalira.
  • Sumberdaya Email Responsif - Kumpulan pakakas sareng sumber pikeun desain email anu responsif.
  • Themeforest ngagaduhan pilihan seueur tawaran anu luar biasa sareng file sareng petunjuk Photoshop.

Jasa pikeun Desain Email sareng Coding Responsif

  • Panyokong - Upami anjeun peryogi desain anyar atanapi gaduh desain anu kedah disandi, anu di Uplers parantos ngerjakeun padamelan anu hadé pikeun sababaraha klien kami!
  • Highbridge - upami anjeun ngagaduhan masalah unik anu anjeun peryogikeun ku bantosan, tong ragu pikeun ngahontal!
  • Highbridge - upami anjeun pamasaran Awan atanapi Pardot klien sareng milari nerapkeun desain email, témplat, sareng témplat email anu sanés, hayu urang terang.

Salaku pamasar email, desain responsif parantos janten topik anu panas salami sababaraha taun sabab pertumbuhan anu teu leupas ieu parantos ngempelkeun uap. Urang ayeuna parantos ngahontal titik dimana desain email responsif, IS desain email! Dina infographic pangénggalna Instiler, kami parantos nyusun sakumpulan statistik anu narik ati anu negeskeun pentingna ngalayanan pangguna sélulér nganggo komunikasi email anjeun.

Steve Pelukis, Instiller

Instiler mangrupikeun Panyayogi Layanan Email anu khusus diwangun pikeun agénsi anu nawiskeun solusi email lengkep pikeun ngarancang, ngirim sareng ngalaporkeun email anu dikirim pikeun klienna (éta ogé kalebet sababaraha alat pangiriman sareng monitoring reputasi).

Jalma-jalma di Litmus parantos ngahijikeun tulisan anu hadé sareng infographic ieu, Pitunjuk Kumaha-Pikeun Desain Email Responsif.

kumaha ngaréspon infographic desain email

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.