Tanggapan Ngaluncurkeun Preferensi Interaksi

karesep ngahiji

Nalika perusahaan téknologi pamasaran ageung ngahijikeun sareng kéngingkeun aplikasi sanés kana campuran produkna, sering aya lolongkrang dina kamampuan konsumén pikeun nyetél preferensi komunikasi. Upami anjeun hoyong email, anjeun buka hiji situs, upami anjeun hoyong gera mobile, anu sanésna ... upami éta SMS masih sanés. Numutkeun kana Forrester, 77% konsumén hoyong tiasa mutuskeun kumaha usaha kedah tiasa ngahubungi aranjeunna.

Pikeun kahiji kalina, Tanggapan nyaéta maturan pamasar kamampuan pikeun gampang ngumpulkeun sareng ngatur karesep di antara titik touch digital sareng fisik, bari ngirangan résiko denda mahal sareng tuntutan hukum, sadayana dina hiji platform téknologi.

Dina sababaraha taun ka pengker, merek utama anu gaduh reputasi hébat parantos pencét sareng gugatan hukum milari puluhan jutaan dolar pikeun pamasaran ka palanggan tanpa idin. Kasalahan mahal ieu kajantenan kusabab para pemasar henteu ngagaduhan téknologi anu leres pikeun ngahijikeun sareng sacara proaktif ngatur preferensi sareng idin palanggan dina unggal titik interaksi, tina email kana aplikasi sélulér dugi ka titik jual. Responsys Interact Prefers ngamungkinkeun para pemasar pikeun ngumpulkeun data ieu ku cara anu leres, teras nerapkeunana dikombinasikeun sareng data profil anu sanés, sapertos riwayat pameseran sareng demografi, pikeun ngirim pesen anu henteu ngan ukur sacara individual, tapi ogé disambut. Steve Krause, Wakil Présidén Senior Manajemén Produk di Responsys

Responsys Interact Preferensi ngamungkinkeun para pemasar pikeun

  • Ngembangkeun pandangan hasil pilihan sareng idin dihijikeun dina unggal kanal - Kaseueuran perusahaan gaduh sababaraha sumber data preferensi pelanggan anu disimpen di sababaraha rupa basis data.
  • Kumpulkeun karesep dimana waé konsumén aya - naha aranjeunna balanja di toko, ngiringan mérek dina Facebook, atanapi ngotéktak situs sélulér, konsumén tiasa sacara gampil sareng efektif ngabagi kumaha aranjeunna hoyong mérek komunikasi sareng aranjeunna.
  • Ngurangan résiko patuh - Responsys Interact Preferensi ngajamin akurasi idin nasabah sareng nyimpen éta inpormasi dina Repository auditor séntral, bertindak salaku sumber kabeneran pikeun preferensi konsumén.

Dina konsér sareng data réspon anu hadé, demografi sareng sosial Responsys parantos ngungkabkeun ka para pemasar, Responsys Interact Preferensi ngalengkepan profil palanggan - ningkatkeun wawasan kana identitas otentik konsumén sareng ngadukung para pemasar ngawangun hubungan anu jero, awét sareng nguntungkeun sareng konsuménna.

One comment

  1. 1

    Hatur nuhun pikeun tulisan ieu! Kuring pikir éta saé pisan yén kamampuan pikeun gampang ngumpulkeun sareng ngatur karesep di antara titik touch digital sareng fisik bakal pas janten hal anu tiheula!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.