Kumaha Pangaruh Téhnologi Dimana Urang Tuang

Kami ngabagi tulisan dina FlockTag, sistem kasatiaan sareng hadiah pikeun warung kopi sareng réstoran anu ngabantosan ingetan konsumén. Pesenan online, reservasi online, ulasan online, média sosial, kupon digital, pamilarian lokal… téknologi mangaruhan pisan kana kumaha urang mendakan sareng tempat-tempat sering tuang.

Nyatana, National Restaurant Association ngalaporkeun yén 45% tina pamakéna parantos atos milih dimana tuang ngamangpaatkeun alat online. Sareng 57% papayung anggo ulasan online pikeun ngabantosan aranjeunna nangtoskeun dimana dahar salajengna! Sareng téknologi bakal tetep mangaruhan industri ieu kapayunna - ti pamayaran online dugi ka mesen mandiri ngamangpaatkeun tablet atanapi alat sélulér. Usum panas kamari aranjeunna ngembangkeun infographic ieu pikeun masihan sababaraha wawasan:

NRA-Infographic

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.