Malikkeun Situs WordPress jahat

situs jahat

situs jahatA klien nelepon kuring minggu ieu humandeuar yén situsna diblokir kusabab kode jahat anu kapendak dina éta. Éta situs WordPress anu aya dina sérver anu dibagikeun. Daripada ngorondang unggal file ngalangkungan unggal situs dina sérver pikeun ngaidentipikasi skrip injeksi, kami tiasa ngadamel situs WordPress deui sareng jalan gancang sareng sababaraha léngkah ieu:

  1. Nyoplokkeun naon waé anu henteu dianggo, lami atanapi henteu populér plugins WordPress. Plugins sering janten sumber kode jahat kusabab seueur pamekar plugin anu henteu dianggo pikeun ngamankeun plugins na.
  2. Overwriting sadaya diréktori pamasangan WordPress, henteu kalebet wp-content. Wp-content mangrupikeun folder kalayan sadaya perpustakaan média anu diunggah sareng téma di jerona - janten anjeun teu hoyong miceun!
  3. Ngariksa sadaya téma sareng file plugin pikeun mastikeun yén teu aya kode anu anjeun henteu kenal. Sarana suntikan ayeuna biasana mangrupikeun iframe kana situs pihak katilu (sering Cina), atanapi bagian kode anu énkripsi di luhur sadaya halaman PHP. Anjeun kedah milarian sareng ngahapus atanapi ngabersihan sadaya file anu katépaan. Kadang-kadang éta meryogikeun skrip pikeun dijalankeun dina sérver anjeun pikeun mastikeun yén ieu tiasa dilakonan. Maca Eureun Badware kanggo inpormasi lengkep.
  4. Upami situs anjeun teu acan didaptarkeun Google konsol Search, anjeun badé ngadaptar na. Upami anjeun ningali peringatan malware dina situs anjeun, anjeun panginten bakal gaduh pesen dina koropak Wébmaster anjeun mamatahan yén situs éta parantos dihapus kusabab masalah éta. Upami anjeun yakin yén situs anjeun ayeuna bersih, anjeun tiasa nyungkeun dilebetkeun deui.

Kéngingkeun otoritas dina mesin pencari cukup tangguh - diaku salaku situs jahat atanapi situs phishing sanés cara pikeun nunjuk ku mesin pencari! Henteu ngan ukur panyungsi biasana ngahalangan halaman, bahkan email anu nunjuk kana domain diblokir ku klien email modéren sapertos PostBox.

Tangtosna, cara anu paling gampang pikeun mastikeun yén anjeun henteu hacked nyaéta masang plugin anu dipercaya, teras ngapdet pamasangan WordPress, sareng terus ngawas situs anjeun pikeun tingkah laku anu anéh ... sapertos sadaya file anu ditimpa tanggal sareng waktos anu sami. Tetep waspada, sasama WordPress!

One comment

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.