6 Cara Ngahanca Kandungan Tua

Depositphotos 8021181 s

Salah sahiji tip anu kuring sering nyayogikeun perusahaan nyaéta kumaha cara ngahudangkeun deui eusi lami pikeun nyetir patalimarga anyar. Upami anjeun parantos lami ngablog, anjeun gaduh seueur kontén anu hébat - sareng seuseueurna panginten tiasa aya hubunganana sareng pamiarsa. Teu aya alesan anjeun teu tiasa ngahudangkeun deui eusi ieu pikeun ngawangun patalimarga pikeun situs anjeun sareng ngajalankeun bisnis ka perusahaan anjeun.

6 Cara Ngahanca Kandungan

  1. Ngalangkungan pos anjeun salajengna: Naha anjeun kantos ningali tulisan lami dina tulisan anjeun anu pangénggalna? Naha henteu? Upami anjeun parantos nyerat sababaraha eusi hébat anu lumaku pikeun postingan ayeuna, anjeun kedah ngalungkeun tautan di ditu. Salaku tambahan, anjeun panginten tiasa nambihan plugin tulisan anu aya hubunganana (plugin tulisan anu kuring pikaresep WordPress anu saéstuna aya di dieu). Nyayogikeun tulisan anu aya hubunganana tiasa ngahudangkeun deui tulisan tina sudut pandang mesin pencari (kumargi anjeun ngagaduhan tautan ngalangkungan halaman utama anjeun) ogé ningkatkeun halaman anjeun per kunjungan dina situs.
  2. Ngaliwatan Mesin Pencarian: Mésér langganan sadinten ka SEOpivot. Ngajalankeun laporan ngalawan blog anjeun sareng anjeun bakal disayogikeun daptar tulisan kalayan kecap konci anu aya hubunganana sareng postingan éta. Optimalkeun judul pos, meta déskripsi sareng sababaraha kecap mimiti tulisan pikeun ngahijikeun kecap konci sareng nyebarkeun deui. Salami anjeun gaduh plugin Sitemap dipasang, ieu bakal ngabéjaan mesin pencari ngeunaan perobihan sareng pos anjeun bakal diindéks deui, paling kamungkinan dina peringkat anu langkung saé.
  3. ngaliwatan Twitter: Aya seueur tweét 'anu lumangsung. Anjeun panginten parantos ngiringan nuturkeun anjeun ti saprak terakhir kali ngeposkeun tulisan blog dina Twitter pikeun dibagi sareng jaringan anjeun. Balawarkeun deui (tapi wartoskeun ka pengikut yén éta retweet), ku nyatakeun… "Ieu tulisan kuring anu paling populér bulan kamari dina [selapkeun subjek]. Upami jalma henteu maca éta, aranjeunna tiasa ayeuna!
  4. ngaliwatan StumbleUpon: Anjeun henteu kedah ngan ukur ngamajukeun kontén nyalira dina StumbleUpon… anjeun kedah ilubiung dina komunitas sareng ngaganggu situs séjén (anjeun moal kuciwa ... Kuring mendakan seueur sumber daya anu saé di dinya). Nanging, ti waktos ka waktos, ngamajukeun kontén lami anu henteu acan kasandung kana sateuacanna tiasa ngajalankeun sababaraha patalimarga anu hébat.
  5. ngaliwatan Facebook: Halaman Facebook sareng profil pribadi mangrupikeun tempat anu saé pikeun nyebarkeun deui eusi anu langkung lami anu masih valid. Aliran Facebook ngan ukur éta… aliran… sareng nalika anjeun ngantosan sakedap, anjeun tiasa ngenalkeun deui eusi anu hébat deui dina aliran sareng ngahasilkeun seueur perhatian deui.
  6. ngaliwatan Google+: Entong ngitung komunitas paguneman alit tapi berdedikasi anu lumangsung di Google+. Kusabab kirang jalma anu aktipitas aktipkeun éta nyayogikeun anjeun langkung seueur kasempetan pikeun dipanggihan sareng dibagi dina komunitas éta!

Upami anjeun ngagaduhan blog kalayan seueur kontén anu saé, ngahudangkeun deui eusi kedah janten stratégi pikeun anjeun. Nyorong kontén anu langkung lami anu langkung lami deui kana sorotan tiasa nyetir seueur patalimarga tambahan pikeun bisnis anjeun. Janten pilih-pilih ngeunaan kontén anu anjeun promosikeun sareng ulah ngabahekeun peminat anjeun ayeuna, pengikut sareng langganan kalayan seueur pangulangan ... tapi tong ragu-ragu ngamajukeun tulisan populér pikeun ngahudangkeun deui. Anjeun bakal kaget kumaha eusi lami anu berharga!

One comment

  1. 1

    Douglas, kuring henteu kantos mikiran StumbleUpon. Pikir ieu mangrupikeun sumber anu saé sareng bakal nalungtik salajengna. Abdi resep ogé simpé menton tina ngahubungkeun deui kana tulisan-tulisan anu saacanna, sapertos léngkah saderhana anu sering dipaliré.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.