Tren Mésér Eceran sareng Konsumén pikeun 2021

Tren Ritel sareng Tren CPG pikeun 2021

Upami aya hiji industri anu urang tingali sacara dramatis robih taun kamari ieu ritel. Usaha tanpa visi atanapi sumberdaya pikeun ngadopsi sacara digital mendakan dirina ruruntuhan kusabab lockdowns sareng pandemi.

Numutkeun laporan panutupan toko eceran paling luhur 11,000 di 2020 kalayan ngan 3,368 toko anyar dibuka.

Obrolan Bisnis & Politik

Éta henteu kedah ngarobih paménta pikeun barang rangkep konsumén (CPG), sanaos. Konsumén angkat online dimana aranjeunna ngagaduhan produk anu dikirimkeun ka aranjeunna atanapi aranjeunna nyimpen toko.

RangeMe mangrupikeun platform online anu ngamungkinkeun pembeli ritel pikeun mendakan produk-produk anu muncul bari nguatkeun panyadia pikeun ngatur sareng mekarkeun merekna. Aranjeunna parantos ngahasilkeun infographic anu lengkep ieu dina tren ritel sareng CPG anu paling luhur pikeun 2021.

22021 bakal janten waktos pikeun usaha pikeun ngabuktoskeun dirina nyalira nalika urang ngalaksanakeun pangaruh tina pandemi global. Pikeun palanggan, pemasok, sareng pangecér, pamanggihan produk énggal bakal ngagaduhan hiperfokus kana kasihatan sareng kasihatan sareng tumerapna kelestarian sareng keragaman. Aya ogé bakal nekenkeun kana genah balanja, sumber lokal, sareng kasadaran harga.

Tren Top Retail sareng CPG Top pikeun 2021

Tren Écéran Top

  1. Purchasing-sadar harga - 44% pembeli ngarencanakeun ngirangan paméséran anu teu penting sabab tingkat pangangguran terus ningkat.
  2. Mésér-Ayeuna-Pay-engké - Aya kanaékan 20% Year-over-Year (YoY) kanggo pameseran mésér-ayeuna-mayar-engké - numutkeun penjualan $ 24 milyar.
  3. diversity - Dina jaman anyar konsumerisme sadar ieu, industri damel pikeun nyandak inklusifitas sareng kaanekaragaman payun sareng nempatkeun produk milik minoritas payun sareng pusat.
  4. kelestarian - Konsumén sadar lingkungan hoyong merek pikeun ngirangan jumlah bungkusan anu aranjeunna anggo.
  5. Balanja Leutik, Balanja Lokal - 46% konsumén langkung resep balanja sareng usaha lokal atanapi alit dina liburan terakhir ieu tibatan liburan anu kapengker.
  6. waktuna sae - 53% konsumén ngarencanakeun balanja ku cara anu ngahémat waktosna, sanaos sanés harga anu paling handap.
  7. Ecommerce - Aya kanaékan balanja online 44%, tingkat tilu tingkat pertumbuhan taunan di Amérika Serikat pikeun taun-taun saméméhna!
  8. Ngarobih Bata & mortir - 44% ti 500 pangecér luhur kalayan toko fisik nawiskeun pamikilan curbside, kapal ka toko, sareng Mésér Online, Nyandak Di Toko (BOPIS)

Tren Paripolah Meuli Konsumén

  1. Méwah sareng Premium Indulgences - Penjualan méwah di 2020 ningkat 9% dina taun ka tukang nalika jalma damel ti bumi katingali ningkatkeun lingkunganana sareng memanjakan diri.
  2. Pikiran sareng Nutrisi Awak - 73% pembeli anu komitmen pikeun ngadukung kasihatanana; 31% tina mésér langkung seueur barang anu disayogikeun pikeun kaséhatanana (kalebet beurat, kaséhatan méntal, kekebalan, jst.)
  3. Kaséhatan Gut - 25% konsumén global kakurangan tina masalah kaséhatan pencernaan. Konsumén ngahontal produk anu ngadukung éta sareng ngajauhan produk anu henteu.
  4. Baju Laju Balik - Salaku pandemi mundur, industri ngarepkeun pertumbuhan 30% dina penjualan pakaian taun ayeuna.
  5. Boom Dumasar Tutuwuhan - Aya kamekaran 231% YoY dina bulan Maret tina penjualan bahan pangan dumasar-pepelakan seger anu didorong ku kasehatan, macem-macem tuang, sareng kasadiaan produk.
  6. Mocktails - Aya naékna 42% dina milarian Google pikeun inuman anu sanés alkohol!

Tren Paripolah Meuli Konsumén Global

  1. Kaséhatan Pencegahan - 50% konsumén Cina ngarencanakeun nyéépkeun langkung seueur pikeun perawatan kaséhatan pencegahan, vitamin sareng suplemén, sareng kadaharan organik.
  2. Produk Gratis-Tis - Aya pertumbuhan 9% pikeun produk intoleransi pangan. Di Vietnam, salaku conto, alternatif susu bébas susu sapertos susu dumasar-kacang anu tuwuh dina popularitas.
  3. vegan - 400,000 Konsumén Inggris nyobian diét vegan di 2020! 600 perusahaan Inggris ngamajukeun Veganuary sareng ngaluncurkeun 1,200 produk vegan énggal.
  4. Sourcing Doméstik - 60% konsumén di Spanyol ningali produk makanan asal Spanyol salaku faktor penting dina pameseran. Konsumén Jérman ngadorong tren mésér lokal pikeun kelestarian sareng tanggung jawab sosial.

Range kuring infographic V2 KS 22 FEB 01 2

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.