7 Pangajaran Kanggo Ritel Dina Jaman E-Dagang

toko fashion ritel modéren.png

E-Dagang ngambil alih industri ritel ku menit. Éta ngajantenkeun langkung sesah pikeun ngajaga toko bata sareng mortir ngambang.

Pikeun toko bata-na-mortir, éta sanés ngeunaan nyayogikeun inventaris sareng ngatur akun sareng penjualan. Upami anjeun ngajalankeun toko fisik, maka anjeun kedah ngalih ka tingkat salajengna. Masihan para pembeli anu ngajurung alesan nyéépkeun waktosna pikeun turun ka toko anjeun.

1. Nyayogikeun Pangalaman, Sanés Ngan Produk

Aya seueur deui toko bata sareng mortir dibandingkeun ngan ukur gaduh produk fisik anu dijual. Pasihan aranjeunna pangalaman sareng alesan pikeun datang deui ka toko anjeun. Éta naha langkung na langkung seueur toko anu ngagaduhan daya tarik sareng ngawangun ceruk pikeun nyalira.

tebih mangrupikeun salah sahiji toko konsép sapertos di Soho. Di dieu anjeun tiasa balanja pikeun produk perjalanan. Dua panto lawang anu bertentangan sareng toko siga dua toko anu béda-béda anu silih ngalirkeun.

Ngarobah Pikeun The Leuwih alus

Toko fisik anjeun henteu mampuh katingali sami mangtaun-taun, malah mangbulan-bulan. Pembeli nuju ditawarkeun sajumlah rongkah data spontan online. Ngarobih tampilan sareng raos toko anjeun sacara berkala masihan dorongan anu saé dina footfalls sareng pamustunganana penjualan.

Ngerjakeun desain sareng tata ruang toko, sareng produk anu anjeun jual. Toko fisik anjeun tiasa nguntungkeun tina strategi anu sami sareng kalénder kontén pikeun pamasaran digital.

dongeng nyaéta toko anu berbasis di New York. Toko ngarenovasi dirina sareng katingalina anyar ampir unggal bulan. Téma anyar unggal bulan anu sanés nyebarkeun desain sareng nilai mérek. Éta ogé ngajantenkeun palanggan terang naon anu dijual sareng ngawartosan ngeunaan acara anu diayakeun bulan éta. Penjualanna parantos ningkat dua kali lipat dina 2 taun ka pengker.

2. Ngagabungkeun Jalma

Ngatur acara mangrupikeun cara sanés pikeun narik pelanggan. Kelas kabugaran, kursus, bengkel, peluncuran buku sareng kagiatan interaktif sanés mangrupikeun cara anu saé pikeun ngagugah minat.

rohang mangrupikeun butik anyar di New York anu nyayogikeun édisi terbatas eksklusif sareng karya seni sareng desain unik. Aranjeunna ngayakeun resepsi tuang siang kalayan kolaborasi sareng majalah PIN-UP salami Desain Miami. Ieu ngabantuan ngawangun komunitas sareng ngakibatkeun konsumén janten palanggan satia.

3. Tim Kreatif Kedah Kedah

Pikeun nyayogikeun pangalaman sareng sanés ngan ukur produk peryogi kreativitas. Masihan pentingna langkung luhur pikeun tim kreatif sareng pamasaran. Pastikeun yén anjeun ngagaduhan kontén anu pikaresepeun. Pastikeun éta nuju abah pikeun ningkatkeun penjualan. Ieu ngajaga mérek anjeun seger.

Kudu Kandel Sareng Coba Barang Anyar

Ngenalkeun konsép énggal, sareng masang tulisan di toko anu kreatif anu overhead. Candak résiko anu diitung sareng ramalan kana data anu ditalungtik.

4. Fokus Kana Hubungan Palanggan

Aspék unik toko bata-n-mortir nyaéta kaunggulan pikeun pendak sareng pangaruh konsumén langsung. Naon anu diperjuangkeun ku halaman wéb, kalayan grafik super kreatif sareng nyerat persuasif, tiasa dilakukeun ku imut pikaresepeun sareng bantosan di toko anjeun. Ngalatih staf anjeun pikeun ngajantenkeun pangalaman balanja pisan ramah sareng bageur pikeun palanggan tiasa ngungkit penjualan anjeun ku cara ageung. Sakali anjeun ngagaduhan palanggan anu repetitive anjeun tiasa mendakan karesepna sareng dianggo sasuai.

5. Omnichannel Éceran Naha Trik

E-commerce beuki sengit sareng persaingan cutthroat. Ti raksasa sapertos Amazon, eBay, sareng Alibaba dugi ka ngamimitian sapertos Boxed, Checkr, sareng Slack, éta mangrupikeun pasar anu sesah pikeun diperjuangkeun.

Penjualan e-commerce ritel di Amérika Serikat nyaéta diprediksi bakal tumuh ti 396.7 milyar dolar AS di 2016 dugi ka langkung 684 milyar dolar AS dina taun 2020. Sanaos penjualan online masih ngan ukur nyangkokkeun sakedik tina sadaya penjualan ritel — sakitar 8.4%. 42% pangguna Internét di Amérika Serikat parantos ngagaleuh barang online sahenteuna sabulan sakali.

Buku sareng éléktronika mangrupikeun karesep pikeun anu mésér online. E-commerce aya dina tahap dimana pendekatan tunggal henteu jalan. Ritel Omnichannel nyaéta pendekatan anu pangsaéna pikeun éta.

Diajar Ngembang

Balanja sélulér mangrupikeun tren salajengna dina e-commerce. Dina 2016, diperkirakeun sakitar 136 juta pangguna mésér sahenteuna sakali tina alat sélulérna. Angka ieu diproyeksikeun ngahontal 162.8 juta dina taun 2019. Upami anjeun pangecér e-commerce, kéngingkeun aplikasi gancang-gancang.

6. Anggo Kauntungan Anjeun

Beda sareng toko fisik, e-commerce henteu diwatesan ku lantai-ruang. Janten gunakeun sifat dinamis sareng virtual modél bisnis ieu.

Kadatangan na data analytics mangrupikeun kauntungan pikeun e-commerce anu ngalakukeun keajaiban pikeun bisnis ku sababaraha cara. Data Analytics tiasa ngadorong ritel E-commerce dina domain ieu:

  1. Manajemén ranté suplai: data pikeun produk mimitian ti gudang dugi ka konsumén.
  2. Padagang / Deteksi Panipuan Pelanggan: Aya algoritma anu ngantepkeun padagang ngaramalkeun panipuan sareng nyingkahanana.
  3. Merchant Analytics: Peritel online terus-terusan butuh jalan anyar pikeun dilegakeun. Pikeun netepkeun harga anu leres dibandingkeun sareng nilai pasar, ieu gampang digunakeun.
  4. Optimisasi Harga: Ngalaksanakeun saran harga dina sababaraha platform ritel online. Ngalakukeun ieu ngalangkungan prosés otomatis anu ngaréaksikeun ka gerakan pasar sareng saingan kalayan campur tangan manusa anu minimal. Perusahaan sapertos Intelligence Node parantos ngembangkeun téknologi nganggo data ageung anu aya hubunganana sareng intél kalapa sareng pelacakan harga kalayan pembelajaran mesin sareng kecerdasan buatan.
  5. Disarankeun Systems: Napigasi ngaliwatan toko dina lingkungan virtual peryogi arsitéktur anu saé. Sistem anu Disarankeun bertindak salaku cetak biru pikeun éta.
  6. Analisis Produk Khusus: Milarian pola diantara kabiasaan mésér sareng browsing penting pikeun e-commerce pikeun ningkatkeun katalog produk sareng pangalaman pangguna.
  7. Analisis Marketing Online: Ieu tiasa dianggo pikeun nawar iklan di Google. Aranjeunna ngakibatkeun ngaoptimalkeun sareng ningkatkeun tingkat klik-liwat-tingkat sareng tingkat konvérsi.

7. Entong Ngaleungitkeun Kecap Mulut

Gaduh palanggan anjeun nyarios hal anu saé ngeunaan anjeun ka para sobatna luar biasa kuat. Pastikeun anjeun henteu nganggap enteng. Pasihan aranjeunna pangalaman anu saé sareng milarian cara pikeun mastikeun yén anjeun tetep ngajaga pendapat ngeunaan anjeun salaku kamungkinan mungkin.

Influencers blogger sareng pamasaran apiliasi

Eusi pamasaran mangrupikeun tren ayeuna dina iklan. Dilegakeun mérek anjeun ngalangkungan eusi atanapi éta tiasa kasép.

Ngagunakeun influencers sareng blogger mangrupikeun cara anu saé pikeun ngahontal target audién anjeun. Éta narik perhatian tanpa disada sapertos pitch penjualan. Affiliate marketing mangrupikeun pendekatan sanés pikeun nyebarkeun pangaruh anjeun online.

Marketing Sosial Media

Ngagaduhan ayana online mangrupikeun kabutuhan upami anjeun hoyong tetep payun dina e-commerce. Perusahaan ayeuna ngahasilkeun sakitar $ 2.4 juta unggal menit ngalangkungan e-commerce. Kaluar tina éta, langkung ti $ 40,000 corong tina Facebook, Twitter, sareng Pinterest.

Millennial aya di luhur nalika ngeunaan umur demografi nalika ngeunaan balanja online. Tingali sareng sora pikaresepeun pikeun target audién anjeun dina média sosial

Aya seueur caras anjeun tiasa nuturkeun pikeun pamasaran média sosial anu épéktip. Pilarian terang naon pilihan na naon anu tiasa dianggo pikeun anjeun. Éta cara anu pangsaéna pikeun ngajantenkeun usaha anjeun maju.

2 Komentar

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.