8 Tren dina Téhnologi Parangkat Lunak Écéran

Tren Teknologi Téhnologi Ritel

Industri ritel mangrupikeun industri ageung ngalaksanakeun seueur tugas sareng kagiatan. Dina tulisan ieu, urang bakal ngabahas tren luhur dina software ritel. Tanpa ngantosan seueur, hayu urang ngalih kana tren. 

  • Pilihan pamayaran - Dompet digital sareng gerbang pembayaran anu béda nambihan kalenturan kana pamayaran online. Pangecér ngagaduhan cara anu gampang tapi aman pikeun minuhan sarat pamayaran ti para nasabah. Dina metode tradisional, ngan ukur tunai anu diijinkeun salaku metode pamayaran anu nyiptakeun seueur kasusah ngajaga, engké panggunaan kartu debit sareng kartu kiridit dimimitian anu gampang tapi prosés seueur léngkah sareng nyéépkeun waktos. Di jaman modéren sadayana jembatan parantos ngalangkungan sareng jalma-jalma parantos ngamimitian milih dompét digital pikeun nyimpen artos sareng mayar. Ieu ngabantuan pikeun nyepetkeun pamayaran pikeun konsumén sareng dina waktos anu sasarengan, pangecér nampi manpaat tina biaya urus anu langkung handap. 
  • Kasadaran Sosial - Palanggan ogé tetep paduli kana kagiatan sosial, sareng kasadaran anu dilakukeun ku perusahaan. Pangecér tetep dina tekenan pikeun ngalaksanakeun kagiatan anu ramah lingkungan. Unit bisnis mutuskeun pikeun ngirangan panggunaan palastik, bahan kimia, kulit, bulu, sareng seueur deui pikeun tetep ramah lingkungan. Seueur unit bisnis milih bungkus biodegradable pikeun ngabantosan alam. 
  • Ngaduga Analitis - Industri ritel tiasa dianggo kalayan seueur data sareng parantos disetir data. Data masa depan anu diperkirakeun tiasa ngabantosan usaha pikeun nyandak kaputusan anu langkung pinter sareng nganalisis sababaraha jinis sapertos dinamika sareng laporan pameseran, paripolah konsumen, tren, sareng nganalisis perjalananna. Pola tingkah laku sareng kagiatan palanggan tiasa ngabantosan pikeun ngirangan produk sanés ngagaleuh sareng ningkatkeun penjualan anu sanés ku ningali preferensi sareng minat pelanggan. Pola diskon tina panyadia ogé tiasa ngartos sareng pameseran tiasa dilakukeun saluyu pikeun kéngingkeun tawaran anu pangsaéna.
  • Aplikasi web - Aplikasi dumasar browser anu sadar kana lokasi henteu meryogikeun unduhan aplikasi mobile sareng mangrupikeun jalan kaluar anu saé kusabab seueur nyayogikeun manpaat sapertos gampang ngamutahirkeun, dukungan dasar anu sami, kerangka ramah, responsif pisan, henteu meryogikeun kualitas luhur internét, masing-masing gampang dianggo ku mesin pencari sareng ogé ngadukung béwara. 
  • Kacerdasan buatan - Seratan pinter sareng robot ngabantosan usaha ku nyimpen sadaya data kauangan sareng sistem ieu sanggup nyayogikeun rekomendasi anu dipersonalisasi, mendakan produk anu leres, navigasi gampang, preferensi pelanggan, sareng seueur deui. 
  • Bantosan Sora - Konsumén nganggo asistén sora dina perjalanan balanja online sareng Amazon Alexa, google home, Siri sareng seueur deui salaku pendamping mobil sareng pembantu bumi. Pangecér milih kana téknologi ieu sareng pikeun milarian sora dumasar ritel. Asistén sora condong langkung dipercaya sabab sipatna gancang sareng gampang diakses nyayogikeun cara kerja bébas tangan. Ieu ogé ngagaduhan watesan kasusah dina ngahasilkeun hasil pamilarian, browsing sesah kusabab daptar ageung hasil pamilarian sareng sababaraha anu sanés.
  • Nyukcruk Inventory - Pangecér sok kedah ngatur seueur kagiatan sasarengan sareng meryogikeun pakakas manajemén sareng seueur deui fitur pikeun ngatur sareng tetep ngalacak inventarisasi. Fitur panganyarna anu sayogi dina parangkat lunak ritel kalebet ranté suplai otomatis, sistem manajemen, ramalan penjualan, deteksi obyék saham, analitik real-time, sareng seueur deui. Sadaya ieu tiasa ngabantosan pikeun ngirangan seueur beban pangecér ku ngatur seueur kagiatan sacara online. 
  • Pilarian Visual -  Pilarian visual mangrupikeun hiji deui kasempetan bisnis anu trending anu dikenalkeun dina waktos-waktos ayeuna. Pilarian visual ngamungkinkeun pangguna pikeun gampang mendakan produk anu parantos dipilarian ti saprak lami. Ieu ngadeukeutkeun pangguna pikeun mésér salaku hasil pamilarian cocog pisan sareng saratna. 

Ieu mangrupikeun sababaraha tren top dina parangkat lunak ritel sareng kalayan parobihan téknologi sareng pembaruan, langkung seueur tren teras-terasan ditambihan di industri. Pikeun daptar téknologi software ritel anu paling luhur sareng anu dipeunteun, parios Techimply.

Software Ritel

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.