Entong Ngirangan Balukar Toko Bata sareng mortir

Tumuwuh Toko Ritel

Urang nembé ngabagi sababaraha conto kumaha Perusahaan IoT (Internet of Things) panginten tiasa mangaruhan pisan penjualan toko ritel. Anak kuring nembé ngabagi carita sareng kuring ngeunaan ritel anu nunjukkeun sababaraha statistik anu cukup suram ngeunaan pembukaan sareng penutupan toko ritel.

Sedengkeun celah panutupan terus ningkat, penting pikeun mikawanoh yén nagara ieu terus muka toko beuki seueur ritel. Malah Amazon, anu disebut killer killer, damel sareng pangecér sareng muka toko na nyalira. Kunaon Pangalaman palanggan. Kanyataanna nyaéta konsumén Amérika tetep hoyong duanana némpél produk anu aranjeunna nuju ngagaleuh ogé ngantep toko sareng aranjeunna - sareng anjeun ngan ukur tiasa kéngingkeun éta ku toko ritel.

Bertentangan sareng kaseueuran pendapat, toko bata-na-mortir tetep aya sareng henteu badé angkat dimana-mana deui. Henteu, ieu sanés narasi émosional anu sacara gampang teu merhatoskeun kanyataanna, tapi éta mangrupikeun cerminan naon anu dipikirkeun ku konsumen sareng kumaha pasar ritel tradisional (offline) parantos dilakukeun sababaraha taun ka pengker, sanaos ayana toko ritel online anu ngembang unggal taun . Rutgers University

Perkiraan pikeun 2018 masih ngerjakeun langkung ti 91.2% sadaya penjualan bakal kajantenan di toko eceran, ngan ukur 8.8% tina penjualan anu lumangsung online.

Infographic ieu didamel ku Sarjana Seni Online Rutgers University dina Administrasi Bisnis program, sareng ngagambarkeun statistik sareng kumaha toko ritel adaptasi sareng paningkatan layanan palanggan, pangalaman pelanggan, téknologi mobile, campuran kanyataan, sareng suasana toko. Anjeun panginten parantos ningali transformasi anu kajantenan, dimana toko langkung mirip kamar paméran tibatan gudang.

Statistik Toko Ritel Bata sareng mortir

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.