7 Stratégi pikeun Ngaronjatkeun Méakkeun Palanggan di Outlet Eceran Anjeun

Depositphotos 51602417 s

Dina dunya ritel, strategi sadayana. Méakkeun langsung dihijikeun sareng téhnik merchandising ritel sareng éta hartosna pamilik toko kedah kreatif upami misi na pikeun maksimalkeun péstasi konsumén. Kabeneran, aya sababaraha taktik anu dicoba sareng diuji kalayan kakuatan pikeun konsumén anjeun ngaluarkeun langkung seueur, sareng langkung sering - sareng urang badé ngantepkeun anjeun kana sababaraha rahasia dagang sahingga anjeun tiasa mendakan dorongan penjualan anu penting pisan pikeun anjeun toko.

  1. Pangaruh dorongan - Impulse mangrupikeun hal anu kuat - sareng upami merchandising ritel anjeun tiasa ngahasilkeun rasa penting, penjualan sadayana tapi dijamin. Anjeun pameseran dorongan bagian - anu kedah dipendakan dina rute dugi ka tempat jual - mangrupikeun lokasi anu saé kanggo pameseran anu langkung alit sareng tambahan anu nawiskeun tambahan, menit-menit terakhir pikeun karanjang balanja na.
  2. Penjualan ilusi - épék penjualan mangrupikeun téhnik merchandising umur-lami kabuktosan mangaruhan kana penjualan. Henteu ngan ukur 'jual' barang - henteu paduli réduksi anu nyata atanapi anu dirasa - dijual sapertos hotcakes kalayan promosi anu ngan ukur terbatas-waktos, tapi bahkan konsép penjualan hungkul pikeun nyéépkeun méakkeun produk di toko-toko. Dijual atanapi henteu dijual.
  3. Budaya ageung - salah sahiji cara palinter pikeun ningkatkeun méakkeun konsumén per kunjungan ka toko anjeun ku ngamangpaatkeun budaya ageung. Ku nampilkeun produk anjeun salaku bagian tina kumpulan barang anu langkung ageung, diwanohkeun salaku kasempetan ngahémat artos, palanggan bakal luncat dina kasempetan pikeun ngasuh sét dina set upami aya anu ngahémat pikeun aranjeunna ku ngalakukeun éta.
  4. Pemetaan margina - Produk margina tinggi kedah dipasihan panempatan anu pantes - sareng ku taat kana paréntah merchandising ritel, anjeun tiasa pastikeun nguntungkeun margina. Nempatkeun barang-barang margina caket lawang panto toko anjeun ngajamin yén aranjeunna bakal diperhatoskeun - sareng ngamaksimalkeun kasempetan aranjeunna ngeusian palanggan anjeun salaku keranjang anu masih kosong.
  5. Kakuatan indrawi - Ngenalkeun elemen ekstrasensori ka toko anjeun mangrupikeun cara anu épéktip pikeun ngajalankeun penjualan anu langkung ageung. Rasa bau konsumén anjeun konci pikeun kabiasaan mésérna, kalayan produk sapertos barang dipanggang sareng kembang ngaktipkeun kelenjar ludah nalika disimpen caket lawang. Tiasa daya tarik pikeun indera konsumén masihan pangalaman balanja anjeun diménsi tambihan - sareng micu mésér dorongan pangaruhna pisan.
  6. Aksés diwates - Cara anu pangsaéna pikeun ngajamin konsumén anjeun mésér produk anjeun nyaéta ngajamin heula aranjeunna ningali éta. Salah sahiji trik merchandising ritel anu klasik nyaéta ngajaga kabutuhan sadidinten di tukangeun toko, mastikeun yén konsumén bakal ngarambat ti hiji sisi ka sisi anu sanés sateuacan aranjeunna mendakanana. Ku cara ieu, aranjeunna moal ninggalkeun gedong tanpa paningali inventaris anjeun.
  7. Garis tetempoan - Soca konsumén anjeun 'mangrupikeun pangaruh utami kana kabiasaan ngagaleuh aranjeunna - sareng kedah janten pertimbangan konci dina strategi dagang anjeun. Produk tikét ageung kedah ditempatkeun dina eyeline, mastikeun yén éta katingali tanpa butuh tampilan promosi anu boros. Anjeun teu hoyong anu ngagaleuh kedah damel pikeun milarian produk anjeun - janten laksanakeun langkah-langkah anu diperlukeun pikeun mastikeun hiji-hijina tempat anu aranjeunna pilari persis di tempat anu sakuduna dituju.

Upami anjeun nyumput rahasia kana penjualan, anjeun parantos mendakanana. Ieu Daptar pariksa komprehensif mangrupikeun konci pikeun merchandising ritel anu kedap udara, ngajamin yén toko anjeun dipetakeun pikeun kauntungan - ngantep anjeun linggih sareng nguntungkeun manpaatna.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.