Pangecér ningkatkeun pangalaman sareng panghasilan nyetir ku olahtalatah téks

ritel sms smaging infographic

Statistik anu overwhelming yén pamakéna mayar leuwih sarta kalibet salajengna jeung pausahaan nu nawarkeun pangalaman pamaké hébat jeung ngaronjat komunikasi. Olahtalatah téks geus mekar jadi salah sahiji metodeu komunikasi universal nu retailers anu deploying pikeun ngaronjatkeun pangalaman customer jeung drive sharing.

panganyarna OpenMarket urang Retail Mobile Olahtalatah Laporan anu dilakukeun ku Pangecér Internét, ngajajal 100 professional ritel e-commerce ngeunaan pamakéan maranéhanana olahtalatah SMS pikeun Dursasana customer.

SMS henteu ngagaduhan masalah kaleungitan email atanapi disaring kana saringan sampah. Sareng pesen téks sering dikonsumsi dina sababaraha detik saatos pangiriman - langsung ka alat sélulér anu ditampi. Kanyataanna, 79% tina retailers nempo boh ngaronjat sharing atawa ningkat pangalaman customer ngagunakeun olahtalatah téks

  • 64% pamakéna leuwih resep texting leuwih sora salaku saluran layanan palanggan
  • 75% millennials resep pesen SMS pikeun pangiriman, promosi, sareng survey
  • 77% tina konsumén kamungkinan boga persepsi positif hiji parusahaan nu nawarkeun texting
  • 81% konsumen frustasi dihijikeun ka telepon atanapi komputer pikeun layanan palanggan

ieu infographic ti OpenMarket visually depicts industri ritel online urang kasempetan lasut lamun datang ka SMS, atawa olahtalatah teks. Olahtalatah téks tetep saluran komunikasi underutilized nu boga potensi pikeun nganteurkeun nilai leuwih ti ayeuna.

Olahtalatah téks pangecér

 

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.