Kumaha pangecér tiasa Kapitalis dina Kasempetan Éténsial Internasional Natal ieu?

liburan ritel

Kalayan pasar global pikeun e-commerce cross-border ayeuna hargana £ 153bn ($ 230bn) dina 2014, sareng diprediksi bakal naék ka £ 666bn ($ 1 triliun) ku taun 2020, kasempetan bisnis pikeun pangecér Inggris henteu kantos langkung ageung. Konsumén internasional beuki resep balanja tina kanyamanan di bumi nyalira sareng ieu langkung pikaresepeun dina période liburan, kusabab éta nyingkahan balaréa sareng setrés anu dibutuhkeun ku balanja Natal.

panalungtikan ti Indéks Digital Adobe nunjukkeun usum perayaan taun ayeuna ayeuna ngagambarkeun 20% tina pengeluaran online sadunya. Kalayan Natal nawiskeun sapotong pendapatan anu saé pikeun pangecér, merek anu ambisius kedah pastikeun yén aranjeunna gaduh prosés anu pas pikeun kapitalisasi dina kasempetan online - henteu ngan di bumi, tapi di luar negeri.

Ecommerce internasional ngajangjikeun seueur poténsial pendapatan pikeun pangecér sabab nawiskeun mérek kamampuan anu pernah aya saacanna pikeun gancang mekarkeun usaha sacara internasional, ngamungkinkeun aranjeunna nawiskeun barangna ka konsumén di pasar luar negeri, tanpa kedah ayana fisik. Komitmen pikeun nganteurkeun pangalaman balanja anu lancar bakal jadi kakuatan panggerak penjualan online global Natal ieu.

Masalahna, seueur pangecér sering bajoang pikeun nyocogkeun penjualan tanah air anu luar biasa di pasar internasional. Ieu disababkeun ku sababaraha halangan lintas-batas ka ecommerce sapertos tingkat pengiriman barang anu tinggi, bea impor anu henteu dikenal, pangasilan anu henteu cekap, sareng kasusah ngadukung mata uang lokal sareng metode pamayaran. Masalah ieu nyandak beurat anyar dina iklim Natal anu kalapa dimana layanan palanggan anu goréng bakal ngirim pembeli di tempat séjén.

Aturan konci perdagangan internasional nyaéta, pikeun hasil, konsumén kedah ngaraosan pangalaman balanja anu hébat henteu paduli tempatna. Pangecér pernah kedah ngarawat palanggan wates salaku kelas dua. Pikeun ngajaga palanggan internasional kalibet, pangecér kedah pastikeun tawaran régionalna saderhana, lokalisasi sareng transparan.

Opat pertimbangan ieu mangrupikeun kabutuhan:

  • Gaduh sababaraha pilihan kiriman dina harga anu lumayan. Patali sareng ieu, nyayogikeun prosés pangbalikan anu saderhana sareng bebas résiko penting pisan pikeun unggal palanggan sabab masang aranjeunna kalayan percaya diri pikeun mésér online sareng anjeun.
  • Nawiskeun mata uang lokal; aya sababaraha hal anu langkung seueur pikeun pembeli online dibandingkeun kabutuhan pikeun ngitung biaya dina mata uangna nyalira nalika browsing, teu kakantun kurs anu teu pasti.
  • Salawasna tujuan pikeun nempatkeun pikiran palanggan gampang. Nyingkahan kejutan jahat anu berpotensi pikeun palanggan (mis. Biaya bea cukai sareng biaya penanganan ti operator) ku cara muka ngeunaan biaya ieu.
  • Dina kaseueuran kasus, hindarkeun narjamahkeun eusi halaman wéb anjeun atanapi ngawangun situs lokal. Tugas-tugas ieu meryogikeun investasi anu luhur sareng biasana ngahasilkeun low return, janten, tahan tina tindakan naon waé dugi ka leres-leres ngabuktikeun diri dina jero pasar.

Merek moal mampuh malire kasempetan e-commerce cross-border Natal ieu. Ngahontal ieu henteu kedah meryogikeun waktos sareng inpormasi sumberdaya di-bumi boh; pangecér tiasa mendakan pasangan global pikeun ngalayanan kabutuhan anu langkung saé sareng nyumponan ekspektasi penjualan internasional, ngajantenkeun ROI bade positip global

Rakan téknologi resep Global-e tiasa ngadukung pangecér dina nyayogikeun pangalaman ecommerce internasional anu lancar sareng nawiskeun palanggan tingkat jasa anu penting dina pasar ritel kalapa. Tanpa jaminan pangalaman lokal, waktos anu akurat pikeun pangiriman atanapi akurasi sakitar total biaya penjualan, pangecér bakal unstuck sareng ningali konsuménna ngantunkeun pameseran atanapi ngalih ka situs pesaing dina perkawis klik - sanés résiko anu anjeun pikahoyong konsumén anjeun Natal ieu!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.