Dimana pangecér Méakkeun Dolar Pariwara na?

écéran

Nembongan yén sababaraha pergeseran dramatis lumangsung di sisi ritel sabab aya hubunganana sareng iklan. Téknologi digital nawiskeun kasempetan kaukur anu nyetir hasilna langkung ageung - sareng pangecér nyatet. Abdi henteu bakal salah tafsir kana hasil ieu salaku pamikiran éta tradisional versus pamasaran digital. Éta perkawis canggih. Iklan dina televisi, contona, beuki nambahan kamampuanna pikeun sasaran pemirsa dumasar kana daérah, tingkah laku, sareng waktuna.

Pola pikir kinerja pervades marketer ritel ayeuna. Kami ningali kanaékan pangbadagna dina iklan anu tiasa ditargét, langsung, online salaku hasilna. Randy Cohen, presiden Persépsi Pangiklan

Pangalaman digital ogé ningkatkeun pangalaman ritel, sakumaha anu anyar dirilis dina Laporan Industri Ritel InMoment's 2016. Sugan sababaraha pengeluaran iklan kedah dialihkeun kana pangalaman konsumén online. Papanggihan kalebet:

  • Konsumén méakkeun dua kali jauh di toko nalika aranjeunna parantos ditulungan ku anggota staf
  • Méakkeun konsumén 2.2 kali deui nalika aranjeunna nganjang ka halaman wéb mérek nalika di toko
  • Belanja konsumén naék opat kali nalika anu mésér dilibetkeun ku duanana staf sareng halaman wéb mérek. Langkung seueur bantosan anu ditampi konsumen, digital atanapi manusa, beuki seueur anjeunna daék méakkeun.

Ningali turunna pengeluaran pamasaran email ngajantenkeun kuring heran naha biaya pamasaran email parantos turun atanapi pai saluran parantos ngalegaan, hasilna anggaran rata-rata dialihkeun tina email ka saluran sanés anu peryogi perhatian. Pamasaran email mangrupikeun dasar tina strategi digital ritel atanapi commerce, janten kuring ngarepkeun pangecér henteu leres-leres ngirangan upaya pamasaran email na.

Salah sahiji patarosan anu langkung menarik, saur kuring, nyaéta naha toko ritel kedah nganggo a agénsi khusus ritel. Réspon éta négatip négatip. Ieu panginten tiasa nunjukkeun masalah anu sanés, kamampuan agénsi pikeun tetep nuturkeun téknologi sareng tren konsumen. Seueur agénsi ngaluncurkeun ngahususkeun kana data ageung, média sosial, pangalaman sélulér, omnichannel, sareng média digital anu ngadorong payun pamasaran - saluareun industri ritel.

Ieu infographic ti AdWeek, Pangiklan Écéran Tingali Di payun:

Statistik Iklan Écéran

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.