Naha (sareng Kumaha) pikeun Ngagabungkeun Alih-Alih Kana Stratégi Digital Anjeun

udagan deui

Retargeting, prakték ngaladénan iklan ka jalma anu saacanna anjeun damel sareng anjeun online, parantos janten kacinta dunya pamasaran digital, sareng alesan anu saé: éta luar biasa kuat sareng efektif pisan.

800p HowItWorks RTCore

Retargeting, dina sababaraha rupa, tiasa dianggo salaku pelengkap pikeun strategi digital anu aya, sareng tiasa ngabantosan anjeun pikeun langkung seueur tina kampanye anu parantos anjeun laksanakeun. Dina tulisan ieu kuring bakal nutupan sababaraha cara pemasar tiasa ngungkit retargeting pikeun ngagedékeun kakuatan saluran anu aranjeunna parantos anggo. Tapi ke heula, ieu sakedik langkung latar dina téknologi sorangan:

Kumaha sareng Naha Retargeting Gawé

Dina bentuk saderhana na, retargeting ngagunakeun cookie browser anu sanés sareng anonim pikeun nyayogikeun iklan sacara éksklusif pikeun jalma anu parantos nganjang ka halaman wéb anjeun tapi tinggaleun tanpa ngagaleuh. Épéktip pisan sabab museur kana iklan anjeun ka jalma anu wawuh sareng kamungkinan resep kana produk atanapi jasa anjeun. Ieu ngamungkinkeun anjeun ningkatkeun konvérsi di antara pihak anu minat sareng ngajaga biaya anu murah kalayan nyimpen dolar iklan anjeun pikeun pemirsa anu paling mumpuni.

Téknologi anu sami ogé tiasa dilarapkeun kana sababaraha interaksi pelanggan anu sanés, sapertos muka email, sareng tiasa janten pelengkap anu épéktip pisan pikeun alat pamasaran sanés anu anjeun anggo pikeun ngahontal palanggan énggal atanapi berinteraksi sareng anu ayeuna.

Retargeting pikeun Milarian Pilarian

Upami anjeun ngahaturanan anggaran anu penting pikeun Pilarian PPC, retargeting kedah ampir pasti ditambihan kana arsenal digital anjeun. Iklan pamilarian mangrupikeun salah sahiji cara anu paling kuat pikeun nyetir patalimarga awal ka situs anjeun, tapi sabaraha tina pangunjung anu ngarobahna dina kunjungan anu munggaran? Upami anjeun sapertos kaseueuran pemasar, seuseueurna penting jalma anu anjeun bawa ka situs anjeun tong langsung ngarobah, upami aranjeunna langsung ngarobah. Ieu mangrupikeun retargeting asup. Retargeting ngabantosan anjeun ningkatkeun konvérsi di antara prospek berharga anu parantos nganjang kana situs anjeun, tapi henteu acan mésér.

Upami anjeun ngandelkeun beurat kana pamilarian PPC, anjeun mayar artos anu saé pikeun nganteurkeun jalma kana situs anjeun, sareng retargeting tiasa ngabantosan anjeun ngamaksimalkeun pengeluaran éta. Upami anjeun nganggo halaman badarat khusus pikeun patalimarga milarian anu mayar, éta gampang pisan pikeun nembak deui pengunjung tina halaman badarat anjeun ogé.

Retargeting pikeun Pamasar Eusi

Salah sahiji tantangan pangbadagna pikeun pamasar eusi nyaéta ngarobah pamiarsa biasa kana konsumén. Sanaos pamasaran kontén mangrupikeun cara anu épéktip pisan pikeun ngadorong kunjungan wéb anu anyar, ROI anu positip sering hésé pisan pikeun dihontal. Ngajak daptar email sareng teras nambihan nilai tiasa ngabantosan, tapi panginten henteu cekap. Upami anjeun hasil nyetir patalimarga kana kontén anjeun, tapi anjeun henteu ningali konvérsi anu anjeun pikahoyong, retargeting tiasa ngabantosan.

Anjeun tiasa narik deui pengunjung anu nuju kana situs anjeun kanggo maca kontén anjeun, sareng ngadorong aranjeunna pikeun parios halaman produk sareng jasa kami. Eusi ngawangun pemirsa anu relevan pikeun bisnis anjeun, sareng retargeting tiasa ngabantosan anjeun ngarobih pamirsa éta janten konsumén.

Retargeting pikeun Email Marketers

Email marketing mangrupikeun pakakas pokok pikeun seueur pemasar digital. Upami anjeun fokus kana email, panginten moal écés kumaha alat iklan tampilan sapertos retargeting sacara efektif tiasa ngabantosan, tapi retargeting email mangrupikeun alat anu sampurna pikeun para pemasar email.

Retargeting email ngamungkinkeun anjeun nyayogikeun iklan tampilan pikeun saha waé anu muka email, naha aranjeunna ngeklik atanapi henteu. Bayangkeun upami saha waé anu muka email anjeun tiasa ningali mérek anjeun nalika ngotéktak wéb engké? Éta pisan anu tiasa dilakukeun retargeting email. Anjeun ngan ukur tiasa ngirim seueur email bari henteu nyéépkeun daptar anjeun, sareng retargeting email nyayogikeun kasempetan pikeun cicing di payuneun panampi surélék anjeun bari henteu kabebeng ku pesen email anu kaleuleuwihi.

Upami anjeun ragu pikeun ngamimitian kampanye tampilan kusabab anjeun parantos ngalaksanakeun kampanye pamasaran anu suksés, kasieunan anjeun panginten henteu tiasa dibenerkeun. Retargeting tiasa ngabantosan anjeun pikeun langkung seueur tina saluran anu parantos anjeun anggo, naon waé saluran anu aya.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.