Ngadesain ulang E-mail: 6 Fitur Anu Kedah Dipikir Deui

Ngadesain ulang email

Gumantung kana saha anu anjeun tanyakeun, e-mail parantos aya diantara 30 sareng 40 taun. Nilaina atra, kalayan aplikasi anu ngalangkungan aspék sosial sareng propésional dina kahirupan. Nanging, anu ogé jelas, kumaha téknologi e-mail ketinggalan jaman. Ku sababaraha cara, e-mail ayeuna dipasang deui pikeun tetep aya hubunganana sareng kabutuhan anu ayeuna tina pangguna ayeuna.

Tapi sakumaha sering anjeun tiasa tinker sareng naon sateuacan anjeun ngaku yén panginten waktos na parantos kalangkung? Nalika anjeun ngamimitian nalungtik jebakan e-mail sareng ngaidéntifikasi daérah paningkatan, anjeun mimiti sadar kumaha béda-béda 'e-mail 2.0' upami diwangun sareng diluncurkeun ayeuna. Fitur naon anu bakal dilebetkeun atanapi ditingkatkeun? Sareng naon anu bakal diséépkeun? Naha desain anyarna nginjeumkeun aplikasi sanés?

Upami urang ngadamel deui e-mail ayeuna, ieu aya genep yayasan anu bakal dijantenkeun platform e-mail énggal. Kuring henteu terang ngeunaan anjeun, tapi upami kuring tiasa nganggo sistem ieu, kuring bakal janten kémping anu langkung bahagia sareng éfisién ...

Teu aya alamat email deui

Koropak-koropak kami leres-leres beresih. Saleresna, numutkeun ka Grup Radicati, 84% e-mail anu ditampi dinten ayeuna mangrupikeun spam. Kusabab ieu cukup saderhana: alamat e-mail kabuka. Anu dipikabutuh ku saha waé nyaéta alamat email sareng 'voila' - éta aya dina koropak anjeun. Dina E-mail 2.0, bakal aya sistem dumasar ijin anu ngagaduhan hiji idéntitas. Sareng identifier ieu bakal tetep swasta sakumaha nomer sélulérna.

Koropak janten musna

Sakali urang kéngingkeun metode 'idéntifikasi' sareng idin pikeun pangguna anu leres, urang tiasa ngaleungitkeun koropak. Yap, koropak. E-mail 2.0 langkung saé ngalayanan bisnis sareng konsumén upami masing-masing 'paguneman' atanapi masing-masing talatah pesen ngalangkungan 'tangkepan sadayana' jenis ember, alias koropak. Pipa langsung antara bisnis sareng anggota pemirsa bakal janten pamutahiran anu disambut pisan.

Interaksi aman

Sifat kabuka alamat email sareng barak spam ogé hartosna urang parantos biasa kana virus, usaha phishing, sareng scam. Kalayan integritasna, naon waé anu tiasa 'ditagihkeun deui' dilarang. Janten, ku e-mail 2.0, kami hoyong tiasa mayar tagihan, nandatanganan dokumén rahasia sareng masihan alih harta intelektual. Ieu ngan ukur tiasa kajantenan upami saluran anu aman, énkripsi lengkep dibuka antara anu ngirim sareng anu nampi sahingga mastikeun henteu ditolak.

Komunikasi nyata waktu kalayan akuntabilitas

Nalika anjeun ngirim pesen email, naon kajadian na? Naha éta dibuang, dicekel ku filter spam, dibaca, teu dipaliré? Kaleresan nyaéta; anjeun henteu terang. Kalayan e-mail 2.0, akuntabilitas sareng pelaporan bakal payun sareng pusat. Sapertos kumaha cara damel sms, e-mail urang ka hareup bakal dumasar-messenger sareng ngadorong real-time, interaksi langsung. Salawasna teras-terasan éfisién.

mobilitas

Tumuwuhna gancang tina mobile nunjukkeun éta sigana waktos pikeun platform anu didesain ngan ukur ku panggunaan hapé. Kahirupan ngalir langkung gancang tibatan éta 30 taun ka pengker sareng éta, ical email anu panjang sareng grafik HTML anu mewah anu teu aya maksadna. Jalma resep komunikasi ngan ukur sababaraha kecap, biasana ngalangkungan platform obrolan. Janten e-mail 2.0 kedah mastikeun sambungan anu langkung saé; singget, tepat waktuna sareng dirarancang kanggo dibaca dina telepon sélulér teu paduli dimana waé panarima na di dunya.

Phobia kantétan

Sanaos ieu tiasa ngarujuk pisan dina kahirupan urang, rujukan khusus ieu kanggo file anu napel kana email anu dikirim ka jalan urang. Rata-rata urang Amérika nyéépkeun sakitar genep menit per dinten milari lampiran sareng file. Éta ditarjamahkeun kana tilu dinten kaleungitan produktivitas per taun. E-mail 2.0 pasti bakal ngartos naon lampiran anu kami nampi sareng aturana saluyu sareng éta. Berkas hiji ieu di dieu, pindahkeun anu hiji di dieu. Bandéra anu ieu kanggo mayar jsb.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.