Sakumaha seueur Anjeun mayar kanggo Free Analytics?

barb-jones.pngBarbara Jones ti blog Stellar Thoughts nyetél wawancara pikeun anjeunna Sesi Stratégi CRM podcast ngagunakeun Skype. Abdi leres-leres kagum ku kualitas audio (dugi ka manuk anu aya di tukang di apartemen kuring). Kami ngabahas analytics salaku sakabeh ogé naha batur sabenerna bakal mayar an analytics pakét.

Barb ngabantosan usaha alit ku palaksanaan, panempatan sareng strategi hiji email sareng manajemén hubungan palanggan (CRM) solusi disebutna Infusionsoft. Kuring henteu nutupan sadaya alesan dina podcast tapi ieu aya sababaraha:

  1. Paling mayar analytics panyadia ogé nyayogikeun palaksanaan sareng palatihan ogé. Muka mayar analytics paket sapertos Webtrends tiasa nyayogikeun anjeun kasempetan pikeun aksés kana ratusan laporan. Di Google, anjeun kedah nambihan sareng ngarobih propil, sareng ngawangun laporan khusus anjeun. Henteu pikaresepeun upami anjeun henteu kantos ngalakukeun jenis ieu sateuacanna!
  2. Google Analytics ngagaduhan katinggaleun serius dina nangkep data sareng ngagaduhan watesan ngeunaan sabaraha data anu dicandak. Éta cacat serius nalika anjeun kedah responsif sareng bisnis online anjeun.
  3. Kusabab aranjeunna henteu nyobian ngan saukur ngajaga paménta, dibayar analytics panyadia gaduh sumber daya pikeun terus ningkatkeun produkna. Webtrend, contona, gaduh integrasi sélulér, Facebook analytics integrasi, pangukuran média sosial, mart data nganjang sareng sakumpulan API anu kuat pikeun narik sareng ngadorong data.

Intina kadang-kadang gratis datang kalayan biaya. jeung analytics, Kuring yakin yén biaya penting pikeun usaha ageung sareng ageung anu tiasa ngahasilkeun pangaruh anu penting dina strategi pamasaran inbound upami aranjeunna tiasa ngaidentipikasi kasempetan pangasilan. Tanpa waleran aranjeunna kedah nyandak kaputusan hébat, aranjeunna ngan saukur nyéépkeun waktos sareng artos ku aplikasi gratis.

Ieu podcastna:

[audio: https: //martech.zone/wp-content/uploads/2010/04/WebAnalyticso-StellarThoughts.mp3]

One comment

  1. 1

    Jigana pakakas gratis anu saé pikeun firma leutik anu peryogi arah umum pikeun pamasaranna. tapi anu langkung ageung perusahaan, aranjeunna langkung aranjeunna nanem modal dina pamasaranna, langkung komprehensif analitikna kedah

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.