Balik deui kana Investasi Média Sosial

ROI Média Sosial

Média sosial ngagaduhan janji anu luar biasa salaku média pikeun ngabina hubungan antara palanggan atanapi klien sareng bisnis anu nyayogikeun produk atanapi jasa. Seueur perusahaan luncat sacara instan dina kapal tapi ROI henteu dikenal sabab henteu sering ditungtung dina pendapatan langsung atanapi langsung.

Sateuacan anjeun tiasa nyetél program sosial anjeun pikeun suksés, penting pikeun ngartos kagiatan naon anu leres-leres nyetir ROI dina sosial. Naha pamasaran kontén, wawasan sosial, atanapi upaya advokasi sareng ingetan sapertos layanan palanggan sosial? Salesforce damel sareng Altimeter ka nyebarkeun studi anu museur kana topik ieu, ROI manajemén média sosial.

Timuan panilitian memang netepkeun aya pengembalian investasi pikeun usaha média sosial, tapi éta didirikeun ngalangkungan efisiensi sareng kematangan. Efisiensi diperyogikeun sabab netepkeun strategi média sosial peryogi integrasi sareng otomatis pikeun ngajadwalkeun, ngatur, ngawaskeun, sareng ngaréspon acara média sosial.

Kematangan diperyogikeun pikeun mastikeun aya prosés anu dikokolakeun pikeun ningkatkeun keterlibatan sareng média sosial anjeun di handap ieu sareng akurat ngukur pangaruhna. Nyatana, ROI média sosial, sakumaha diukur ku perusahaan skor promotor bersih, dua kali kalayan déwasa.

Unduh Laporan lengkep

Pariksa infographic na, ROI Manajemén Média Sosial, Ngartos naon taktik sosial anu ngajalankeun ROI sosial sareng fungsionalitas naon anu anjeun peryogikeun dina platform sosial pikeun unggul.

Media Sosial ROI

3 Komentar

  1. 1

    Strategi sareng tujuan média sosial béda pikeun unggal bisnis. Sanaos sababaraha usaha tiasa mendakan yén média sosial mangrupikeun tempat anu saé pikeun ngayakeun kontes atanapi ngirim diskon, éta panginten sanés jalan anu leres pikeun sadaya usaha. Penting pikeun tetep leres kana identitas merek anjeun.  

    • 2

      Satuju pisan, @nickstamoulis:disqus ! Sareng kuring pikir kadang urang difokuskeun ROI pikeun menerkeun unggal Penny sareng urang henteu kedah. Kadangkala kacida alus pikeun meunangkeun ngaran anjeun kaluar aya tanpa ekspektasi nu dollar bakal hujan turun!

  2. 3

    Wah, data ieu pohara kapaké jeung metot. Hatur nuhun pisan!
    média sosial bener salah sahiji nu kawentar, loba ngagunakeun média pamasaran dinten ieu. 

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.