Rev: Audio sareng Transkripsi Pidéo, Tarjamahan, Keterangan, sareng Subtitling

rev

Kusabab palanggan kami sangat téknis, éta sering sesah pikeun kami mendakan panulis anu kreatif ogé berpengetahuan. Ku langkungna waktos, urang janten bosen nulis ulang, sapertos panulis urang, janten kami nyobian prosés anu anyar. Kami ayeuna gaduh prosés produksi dimana kami nyetél portabel studio podcast dina lokasi - atanapi kami mencét éta - sareng kami ngarékam sababaraha podcast. Kami ogé ngarékam wawancara dina pidéo. Urang teras kirimkeun audio sareng pidéo na pikeun transkripsi sareng tulisan. Kami teras nyayogikeun transkripsi ka panulis kami anu ngahijikeun kana artikel topikal anu kami terbitkeun dina blog klien atanapi kirimkeun ka situs industri pihak katilu.

Perusahaan anu kami anggo pikeun ieu nyaéta blk, disarankeun ku perusahaan pidéo anu luar biasa anu urang damel, Karéta 918. Harga terjangkau, turnaroundna luar biasa, sareng kualifikasi tina transkripsi na paling luhur. Nalika kami nyorong palanggan kana langkung seueur deui pidéo, kami ogé hoyong midangkeun pidéo éta sacara real-time kumargi seueur platform anu bakal nilik pidéo tanpa maénkeun audio. Rev nyayogikeun jasa ieu ogé. Rev nawiskeun jasa ieu:

  • Transkrip Audio - tim transkripis nyandak rékaman audio anjeun sareng nerjemahkeun kana akurasi 99%. Unggah file anjeun ngalangkungan wéb atanapi Aplikasi Transkripsi iPhone, sareng kéngingkeun transkrip lengkep pas 12 jam. Transkripsi dilakukeun ku jalma, sanés perangkat lunak pangenal pidato, janten aranjeunna tiasa néwak langkung seueur nuansa sareng dina akurasi langkung luhur tibatan parangkat lunak. Rev tiasa ngadamel ampir sagala jinis format audio (kalebet MP3, AIF, M4A, VOB, AMR, sareng WAV).
  • Transkripsi Pidéo - tim transkripis nyandak rékaman pidéo anjeun sareng narjamahkeun kana akurasi 99%. Unggah file anjeun ngalangkungan wéb, sareng kéngingkeun transkrip lengkep pas 12 jam. Rev ahli pidéo sacara manual narjamahkeun aspék verbal sareng penting sanés vérbal anjeun sareng kocokkeun frasa kana waktos layar. Rev tiasa ngadamel ampir sagala jinis format video (kalebet MP4, WMV, M4A, MOV, AVI, VOB, AMR, WMA, OGG). Rev ogé ngagaduhan integrasi sareng Youtube sareng Kaltura.
  • video caption - Sadaya file caption patuh FCC sareng ADA sareng nyumponan sarat Bagéan 508. Caption saluyu sareng Apple, Amazon, Netflix, Hulu sareng standar anu sanés. Konsumén tiasa milih diantara seueur format file tulisan (sadayana tanpa muatan tambahan): SubRip (.srt), Scenarist (.scc), MacCaption (.mcc), Timed Text (.ttml), Quicktime Timed Text (.qt.txt) , Transcript (.txt), WebVTT (.vtt), DFXP (.dfxp), Cheetah .CAP (.cap), Spruce Subtitle File (.stl), Avid DS Subtitle File (.txt), Facebook siap SubRip (.srt ), XML (.xml), sareng anu sanésna. Kirimkeun file pidéo anjeun, tautan kana pidéo anjeun anu disimpen (platform vidéo online, FTP, Dropbox, sareng sajabana), atanapi gabungkeun sareng API-na. Anjeun bakal nampi file captions anu tiasa dianggo langsung, unggah kana platform pilihan online anjeun (mis Vimeo, Wistia), atanapi muat kana parangkat lunak éditan pidéo anjeun (sapertos Adobe Premiere Pro, Apple Final Cut Pro).
  • Subtitle Video Anu Ditarjamahkeun - Rev nyiptakeun file terjemahan bahasa asing pikeun video. Panarjamah profesionalna nganggo file caption master anu disahkeun ku pelanggan sareng video anjeun pikeun nyiptakeun file subtitle dina sababaraha ragam basa sareng format. Sacara standar, Rev subtitle file ogé FCC sareng ADA patuh. Bahasa tarjamahan kalebet bahasa Arab, Bulgaria, Kanton, Cina (tradisional & saderhana), Céko, Dénmark, Belanda, Farsi, Perancis, Georgia, Jérman, Yunani, Ibrani, Hindi, Hungaria, Italia, Indonésia, Jepang, Koréa, Norwegia, Polandia, Portugis (Brasil), Portugis (Portugal), Romania, Rusia, Slowakia, Spanyol (Éropa, Amerika Latin, Hispanik Amérika), Swédia, Tagalog, Thailand. Turki, Ukraina, sareng Vietnam.

Rev sering tulisan video pikeun diajar online, latihan, iklan, matérial pamasaran, pilem pitur, pilem mandiri, sareng ampir sagala jinis rékaman séjén. Rev tiasa nyalin catetan rapat, kelompok fokus, panilitian pasar, wawancara tésis, data eksperimen, podcast, video footage, sareng ampir jinis rekaman sanésna. Caption audio sareng pidéo hargana $ 1.00 per menit menit, gaduh akurasi 99%, sareng perputaran 24 jam, kalayan jaminan 100%.

Coba Rev Dinten!

panyingkepan: Kami nganggo tautan rujukan dina tulisan ieu sareng diganjar kanggo unggal palanggan énggal anu kami bawa Rev!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.