Kumaha Ngawangun Tautan Ulasan kanggo Google, Bing, Yelp, sareng Langkung Seueur…

Peunteun Online sareng Ulasan

Hiji cara konci pikeun ningkatkeun réngking anjeun dina ampir sadayana peringkat sareng situs tinjauan or pilarian lokal nyaéta néwak ulasan anu anyar, sering, sareng luar biasa. Pikeun ngalakukeun éta, anjeun kedah mempermudah konsumén anjeun, sanaos! Anjeun henteu hoyong ngan ukur nyungkeun aranjeunna mendakan anjeun dina situs sareng nempatkeun resensi. Milarian tombol marios tiasa nganggur nguciwakeun.

Janten, cara anu paling gampang pikeun néwak ulasan éta nyaéta nyayogikeun tautan dina situs anjeun, dina email anjeun, atanapi bahkan ngalangkungan pesen sélulér. Narikna, seuseueurna jasa henteu leres-leres nawiskeun artos pikeun masihan anjeun tautan langsung, sanaos! Janten, urang bakal ngalaman masalah éta di dieu:

Tautan Bisnis Google Review

  1. Pastikeun pikeun ngaku usaha anjeun sareng jaga pikeun tetep mutahir Usaha Google.
  2. Arahkeun ka Kaca Tempat Google Tempat sareng milarian usaha anjeun.
  3. Usaha anjeun 'Tempat ID bakal katingali. Salin KTP Tempat anjeun.
  4. Teras témpél Tempat ID dina URL ieu:

https://search.google.com/local/writereview?placeid={insert Place ID}

Bing Tinjauan Bisnis Patalina

  1. Pastikeun pikeun ngaku usaha anjeun sareng jaga pikeun tetep mutahir Bing Tempat.
  2. Bing henteu deui ngempelkeun peringkat sareng ulasan janten henteu hariwang di dinya!

Yahoo! Tinjauan Tautan Bisnis

  1. Yahoo! dibalikkeun daptar bisnis ka Yext.
  2. Anjeun tiasa ngaku daptar anjeun di dieu - pastikeun pikeun ngan milih pilihan gratis, teu kedah mésér akun Yext.
  3. Yahoo! daptar nyebarkeun ulasan Yelp.

Tinjauan Bisnis Ulasan Yelp

  1. Milarian bisnis anjeun dina Yelp sareng anjeun ngan ukur tiasa diklik Nulis Review pikeun milarian halaman ulasan anjeun.

https://www.yelp.com/writeareview/biz/{your business ID}

Tautan Bisnis Ulasan Facebook

  1. Arahkeun ka halaman Facebook anjeun sareng kantun nambihan / ulasan / kana URL:

https://www.facebook.com/{your business page}/reviews/

Langkung Hadé Biro Usaha Tinjauan Bisnis

  1. Milarian bisnis anjeun di Website BBB.
  2. Dina sidebar katuhu, anjeun bakal mendakan Nepikeun hiji Review kakait:

https://www.bbb.org/{city}/business-reviews/{category}/{business}/reviews-and-complaints/?review=true

Daptar Angie's Review Business Link

  1. Klaim daptar bisnis anjeun dina Situs Usaha Angie's List's.
  2. Ngadaptarkeun rekening pangguna gratis di Daptar Angie.
  3. Login sareng milarian bisnis anjeun teras pencét dina tautan ulasan.

https://member.angieslist.com/member/reviews/edit'serviceProviderId={your service provider ID}

Pastikeun pikeun nyirian halaman ieu, kami bakal teraskeun nambihan jasa tambihan nalika kami ngaidentipikasi tautan ulasan na!

 

3 Komentar

  1. 1

    Pos anu saé sabab tautan éta tiasa hésé diteangan. Metodeu anu langkung saé tibatan ukur ngirim konsumén anjeun tautan marios, nyaéta naroskeun heula ka aranjeunna naha aranjeunna senang atanapi henteu bahagia sareng perusahaan anjeun, teras ngan ukur ngirim tautan ulasan ka anu bagja, sareng naroskeun naon anu anjeun tiasa laksanakeun pikeun ngajantenkeun hal anu langkung saé anu henteu bahagia. Meunang pikeun peringkat anjeun sareng menang pikeun konsumén anu henteu bahagia anu ngagaduhan perhatian sareng perawatan pribadi.

  2. 3

    Sumberdaya anu saé. Hatur nuhun. Salaku pamikiran anu ditambihkeun — Kuring parantos langkung seueur ngalakukeun ieu dina sisi komérsial pikeun pamekaran cahayana sareng halaman wéb — nalika kuring nampi komentar * verbal * positip deui ti para nasabah kami, kuring nyobian ngaréspon, "Nuhun! Éta jenis anjeun nyarios. … Héi, ayeuna kuring mikirkeun éta, upami kuring nyusun naon anu anjeun carioskeun janten sababaraha kalimat, naha kuring tiasa ngintunkeunna ka anjeun pikeun persetujuan anjeun pikeun digunakeun dina usaha pamasaran kami? " Ieu ngamungkinkeun kuring pikeun nganyatakeun koméntarna sacara jujur ​​dina cara anu aranjeunna bakalan ngadukung, tapi nganggo verbiage sareng aliran anu paling cocog sareng kabutuhan pamasaran urang. Kami biasana ngirimkeun ka aranjeunna ku email nganggo formulir standar sareng nyungkeun tanda-tanda / persetujuan na. Ku penyuluhan, urang tiasa ngalebetkeun kumpulan ieu tautan dina dokumén éta sareng nyungkeun aranjeunna nyalin sareng nempelkeun téks kana situs anu dipikaresepna upami aranjeunna badé ngantunkeun tinjauan. Éta mangrupikeun salah sahiji cara pikeun ngaleungitkeun padamelan éta sareng ogé marios maca kalayan saé. "

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.