ReviewInc: Monitor, Kumpulkeun sareng Bagikeun Ulasan Online

ulasan Inc.

86% sadaya nasabah ngandelkeun ulasan online nalika aranjeunna mésér naon waé sareng 72% nyatakeun yén ulasan online mangrupikeun alesan utama pikeun milih bisnis lokal. Usaha basis silaturahmi sareng basis jasa tiasa dikubur ku ulasan online anu goréng. Sareng pikeun bisnis anu ngajantenkeun reputasi online anu goréng, ngumpulkeun sareng ngabagi ulasan énggal kedahna. Ngalakukeun ieu sacara manual dina sadaya situs ulasan tiasa janten tugas anu teu mungkin. Lebetkeun UlasanInc.

UlasanInc nawarkeun fitur ieu:

  • Ulasan Monitor - platform monitoring aranjeunna ngamungkinkeun anjeun ngalacak ulasan online anjeun ngalangkungan langkung ti 100 situs ulasan anu sanés sacara real-time kalayan laporan harian anu lengkep.
  • Kumpulkeun Harita - sistem tinjauan anu ngumpulkeun eupan balik ti sadaya palanggan anjeun sacara pribadi bari ngahargaan eupan balik anu sami. Solusi otomatis aranjeunna ramah seluler, siap tablet, email diaktipkeun, multi-bahasa, sareng tiasa disesuaikan pisan. Sistemna ngalacak ulasan anu goréng pikeun réspon imah, bari ngaidentipikasi pengulas positip pikeun dibagi.
  • Bagikeun Ulasan dina situs anu paling penting pikeun anjeun bisnis. Ieu ngandung harti yén nalika palanggan milarian bisnis anjeun, aranjeunna bakal ngamimitian ningali ulasan anu anjeun pikahoyong.
  • Kasaksian otomatis - kalayan alat pikeun ngahijikeun kana halaman wéb anjeun nyalira.

2 Komentar

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.