Ulasan sareng Ramalan

Bola KristalProBlogger ngagaduhan Proyék Nulis Grup anu hadé. (Anjeun tiasa ogé ilubiung!)

Darren sapertos anu gaduh palatih pribadi pikeun blogging. Jarang kuring ningali tulisan dina ProBlogger éta henteu asli aslina. Saur Darren masihan usaha luar biasa pikeun ngajantenkeun blog langkung saé dina Internét.

Proyék Nulis Grup ieu pikeun ngahasilkeun daptar kréatip, rant, sareng sajabana ulasan pikeun taun kamari atanapi prediksi pikeun taun anu bakal datang. Kuring mutuskeun pikeun janten sakedik kreatif sareng nyobian kombinasi duanana. Dihandap ieu anjeun bakal mendakan ulasan pribadi kuring ngeunaan naon anu saé dina 2006 sareng pamikiran kuring ngeunaan naon anu bakal hébat dina 2007. Tetep katingal ku ramalan taun 2007, saur kuring kuring parantos damel padamelan anu saé pikeun ngadokumentasikeun daérah anu sanés abdi blog némpél sareng mikir sacara serius ngeunaan arah anu masing-masing tina topik anu dituju.

Ngarasakeun! Sakumaha biasa, koméntar wilujeng sumping. Sareng pastikeun pikeun ngalacak di ProBlogger ku kituna anjeun tiasa mariksa naon anu ditulis ku jalma sanés.

Kategori
Hébat taun 2006
Hébat taun 2007
programming
AJAX
Apollo (hawa)
musik
iPod
Zune
monitor
datar
rubak
Blog
Blog
Jaringan Blog
Parangkat Lunak Blog
WordPress
Acan kanggo Peluncuran
neangan
Google
Google khusus
jejaring sosial
MySpace
Komunitas Niche
Kantor Suites
Microsoft
Google
Mods OS Komputer
Intel Mac sareng XP
Intel PC sareng OSX
perkara reklameu
Dumasar kana eusi
Dumasar kana tingkah laku
Marketing
surélék
Strategi Terpadu kalayan Wéb Email
aplikasi
Panyayogi Jasa Aplikasi
Klién-Server via Net
rai
WYSIWYG
Édit-Di-Tempat
web
CSS
XHTML
panyungsi
Internet Explorer
Firefox
server
Microsoft
panonpoe
hosting
Server Domain Virtual
Situs Kaléng
ngahiji
ngaso API
Interaksi GUI
bacaan
Buku Amazon
Buku Wates
Kopi
Starbucks
Caribou
raramean
TV kanyataanana
Ramat kanyataanana
Masalah Téknologi
Prédator Online
spam
bisnis
VC / ISP
Campuran
ukuran
Tampilan Halaman
Halaman Halaman
Doug
hiji
dating

12 Komentar

  1. 1

    Kuring satuju jeung lolobana prediksi Anjeun Doug, sanajan kuring teu ningali Zune nyieun loba dampak dina pasar pamuter média. Kuring nulis daptar prediksi sorangan pikeun proyék tulisan grup.

    Good tuah kalawan prediksi panungtungan anjeun 🙂

  2. 2

    Hi Brandon,

    Kuring pasti indit kaluar dina dahan dina Zune! Utamana sanggeus ngan dibeuli sababaraha iPods keur budak kuring keur Natal. Ieu longshot abdi.

    Hatur nuhun pikeun tuah, Abdi peryogi eta! Nyaho sagala hébat pilari 25-30 taun heubeul millionaire ex-model nu cinta dads tunggal badag anu resep blog dina sakabéh waktu luang maranéhanana?

    🙂

    Doug

  3. 3
  4. 4

    Oh, kumaha cara anu saé pikeun ngirimkeun prediksi, kuring resep! Borders kedah turun dina harga sareng nawiskeun langkung seueur pilihan online, kalebet bagian pasar anu dianggo sapertos Amazon, bahkan caket kana éta.

    Urang ogé milu dina proyék ieu, mampir lamun meunang kasempetan!

  5. 5

    Salah sahiji babandingan anu pangsaéna anu kuring tingali dugi ka ayeuna sareng prediksi anu saé. Blog anjeun diawaskeun ayeuna hihi.

    Kuring ogé milu kana kontes ieu. Ngan ngantosan Darren nempatkeun eta dina tulisan salajengna

    Kuring keur eupan blog anjeun

  6. 6
  7. 7
  8. 8
  9. 9
  10. 10
  11. 11

    Cara anu saé pikeun ngaramalkeun.

    Monitor Wide - yep, parantos ningali éta.

    Zune - Hmmm, Abdi dina titik tipping meuli hiji.

  12. 12

    Senang ningali yén iPod diganti ku Zunes, sagampil Windows XP digeser kaluar ku Mac OSX.
    Teu tiasa leres-leres ningali hal anu munggaran kajantenan (sareng kumaha waé henteu gancang), tapi pasti ngarepkeun anu kadua janten leres.

    (Héy, éta hartosna yén sadaya pamilik PC sareng iPod ayeuna bakal nampi IntelMac sareng nyingkronkeunana sareng sababaraha parangkat lunak Microsoft? Hm…)

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.