Rewind: Kumaha Otomatis Nyadangkeun Shopify anjeun atanapi Shopify Plus Store

Kumaha Otomatis Nyadangkeun Shopify atanapi Shopify Plus

Sababaraha minggu kamari parantos cukup produktif sareng klien industri fashion anu kami ngaluncurkeun situs langsung-ka-konsumen. Ieu mangrupikeun klien kadua anu kami bantosan ku Shopify, anu munggaran nyaéta jasa pangiriman.

Kami ngabantosan klien ieu ngawangun sareng merek perusahaan, ngembangkeun produk sareng strategi pemasaranna, ngawangun aranjeunna Shopify Ditambah situs, terpadu ka ERP maranéhna (A2000), terpadu Klaviyo pikeun olahtalatah SMS sareng email urang, ngahijikeun meja pitulung, pengiriman barang, sareng sistem pajeg. Éta parantos janten usaha kalayan seueur pamekaran pikeun fitur khusus sapanjang situs.

Shopify mangrupikeun sistem anu cukup éksténsif, kalayan fitur POS, toko online, bahkan balanja mobile liwat aplikasi Toko na. Héran, sanajan, bahkan Shopify Plus - solusi perusahaanna - henteu gaduh cadangan sareng pamulihan otomatis! Untungna, aya platform anu luar biasa anu terintegrasi pinuh ku Shopify App anu ngurus cadangan harian anjeun pikeun anjeun… Pangkalakeun.

Mundurkeun Cadangan Shopify

Rewind dipercaya ku langkung ti 100,000 organisasi sareng mangrupikeun jasa cadangan utama pikeun Shopify. Fitur sareng kauntungan kalebet:

  • Cadangan Toko Anjeun - Nyadangkeun sadayana, ti poto produk individu ka metadata ka sadaya toko anjeun.
  • Ngahemat Wayah sareng Duit - Cadangan CSV manual nyéépkeun waktos sareng rumit. Rewind nyadangkeun data anjeun sacara otomatis, nyayogikeun kaamanan data set-it-and-forget-it.
  • Mulangkeun Data Kritis dina Menit - Entong ngantepkeun konflik parangkat lunak, aplikasi buggy, atanapi malware ngaganggu anjeun. Rewind ngamungkinkeun anjeun ngabatalkeun kasalahan sareng balik deui ka bisnis gancang.
  • Riwayat Vérsi di Ujung Ramo Anjeun - Tetep patuh sareng siap-audit. Katengtreman pikiran ngaliwatan cadangan data anu aman sareng otomatis mangrupikeun kaunggulan kalapa anu diperyogikeun bisnis anjeun.

Kumaha Nyadangkeun Shopify sareng Rewind Backups

Ieu tinjauan pidéo ngeunaan platform éta.

Data anjeun sacara otomatis disimpen tina jarak jauh sareng énkripsi aman… éta nilai anu anjeun teu tiasa nempatkeun tag harga. Sabenerna, harga Rewind saé pisan. Rewind bakal ngajaga cadangan kontinyu, kaasup metadata. Mulangkeun nanaon tina hiji gambar ka sakabéh toko Anjeun - cukup pilih tanggal nalika sagalana digawé, sarta pencét ngalereskeun!

jeung Pangkalakeun, Anjeun tiasa milih tanggal mulangkeun téma anjeun, blog, kumpulan custom, konsumén, kaca, produk, gambar produk, kumpulan pinter, jeung/atawa téma Anjeun.

Mimitian A 7 Dinten Uji Coba Mundur Gratis

panyingkepan: Kami hiji affiliate pikeun Pangkalakeun, Shopify, sarta Klaviyo sareng nganggo tautan afiliasi kami dina tulisan ieu.