RFP360: Téhnologi Muncul Pikeun Nyandak Nyeri Ti RFP

RFP360

Kuring parantos nyéépkeun karir kuring dina penjualan software sareng pamasaran. Kuring parantos buru-buru nyandak petunjuk panas, ngagancangkeun siklus penjualan, sareng kéngingkeun poéna - anu hartosna kuring parantos nanem modal ratusan jam dina kahirupan kuring mikirkeun, damel sareng ngaréspon RFP - jahat anu diperyogikeun nalika meunang bisnis anyar .

RFPs sok ngaraos siga ngungudag kertas anu henteu pernah aya tungtungna - prosés anu sangsara lambat anu teu kedah dihindari moro waleran ti manajemén produk, ngajalankeun konflik sareng hukum, masalah masalah IT, sareng mastikeun nomer kalayan kauangan. Anu biasa terang - daptar na teras. Profesional pamasaran, penjualan sareng pamekaran bisnis nyéépkeun sajam-sajam teu épisién ngayak liwat waleran sateuacana pikeun patarosan anu teras-terasan, ngudag réspon kana patarosan-patarosan anyar, verifikasi inpormasi sareng milari persetujuan sababaraha kali. Prosésna rumit, nyéépkeun waktos sareng tekanan kana sumberdaya organisasi naon waé. 

Sanaos evolusi anu gancang tina téknologi, pikeun seueur bisnis, prosés RFP parantos robih pisan tina pangalaman kuring di awal karir kuring langkung ti dasawarsa ka tukang. Tim pamasaran masih ngagunakeun prosés manual pikeun ngahijikeun usulan, nganggo waleran ditarik tina sababaraha sumber anu tiasa cicing dina spreadsheet Excel, dibagikeun dokumén Google komo arsip email.

Kitu cenah, sanés ngan urang ngarep-ngarep pisan prosés RFP langkung épisién, industri mimiti nungtut, anu dimana parangkat lunak muncul janten pangaruh hébat kana bentang RFP.

Mangpaat RFP Software

Saluareun ngadamel pangwangunan RFP kirang nyeri; netepkeun prosés anu gancang sareng tiasa diulang pikeun RFPs tiasa mangaruhan langsung kana pendapatan. Ieu dimana léngkah téknologi RFP muncul.

Parangkat lunak RFP berpusat sareng katalog patarosan umum sareng réspon dina perpustakaan eusi. Kaseueuran solusi ieu dumasar-awan sareng ngadukung kolaborasi real-time antara manajer proposal, ahli materi palajaran sareng anu nyatujuan tingkat éksékutip.

Khususna, RFP360 nyandak pangguna pikeun gancang: 

  • Simpen, panggihan sareng nganggo deui kontén nganggo Pangkalan Pangetahuan khusus
  • Gawe sareng batur sapagawean dina versi anu sami dina hiji dokumen
  • Napelkeun patarosan, lacak kamajuan sareng ngajadikeun otomatis panginget
  • Otomatis réspon ku AI anu ngaidéntifikasi patarosan sareng pilih réspon anu leres
  • Ngakses Pangkalan Pangetahuan sareng damel dina proposal dina Word, Excel sareng Chrome nganggo plug-in.

Responder Desktop

Hasilna, pangguna a RFP360Solusi manajemén proposal parantos ngalaporkeun yén aranjeunna tiasa sacara dramatis ngirangan total waktos réspon, ningkatkeun jumlah RFP anu aranjeunna tiasa béréskeun sareng, dina waktos anu sami, ningkatkeun tingkat kameunangan sacara umum.

Kami ngaréspon langkung 85 persén langkung RFPs taun ieu tibatan taun kamari, sareng kami ningkatkeun tingkat kamajuan ku 9 persén.

Erica Clausen-Lee, kapala perwira strategi sareng InfoMart

Kalayan réspon anu langkung gancang, anjeun bakal ngagaduhan langkung seueur kasempetan pikeun nganteurkeun réspon anu saluyu, akurat sareng éfisién anu langkung gampang meunang bisnis.

Naekeun konsistensi RFP

Ngagunakeun Basis Pangetahuan platform, pangguna tiasa gampang nyimpen, ngatur, milarian sareng nganggo deui eusi proposal anu kapengker, masihan aranjeunna mimiti dina réspon RFP. Pusat terpusat pikeun eusi proposal ngajagi tim anjeun henteu nyerat nyerat jawaban anu tos aya, ngamungkinkeun anjeun pikeun ngumpulkeun data sareng nyimpen jawaban anu pangsaéna pikeun panggunaan kahareup.

Kami ngagaduhan kaamanan terang yén élmu kami aman sareng konsisten. Kami henteu kedah hariwang yén kami bakal kaleungitan kaahlian UKM upami aya anu kaluar atanapi pakansi. Kami henteu nyéépkeun waktos moro jawaban sateuacanna sareng nyobian milarian saha anu ngalaksanakeunna kusabab sadaya patarosan sareng jawaban aya di RFP360.

Beverly Blakely Jones ti National Geographic Learning | Panilitian Kasus Cengage

Ningkatkeun Akurasi RFP 

Jawaban anu lepat atanapi tinggaleun jaman tiasa janten hésé ditéwakna, bahkan pikeun anggota tim anu paling berpengalaman. Nalika dipasangkeun sareng tenggat waktos péngkolan gancang-gancang dina RFP, résiko nyayogikeun sanyawa inpormasi anu cacat. Hanjakalna, inpormasi anu teu akurat ogé tiasa mahal pisan sabab éta tiasa ngarugikeun anjeun pisan bisnis anu anjeun tujukeun. Réspon RFP anu lepat tiasa nyababkeun pangaluaran tina tinimbangan, negosiasi anu berkepanjangan, telat dina kontrak atanapi langkung parah.

Parangkat lunak RFP berbasis awan alamat masalah ieu ku ngantepkeun tim pikeun ngapdet résponna ti mana waé iraha waé kalayan kapercayaan terang yén parobihanana kagambar dina sistem.

Salaku conto, jenis fungsionalitas ieu mangrupikeun alat anu saé nalika produk atanapi jasa ngalaman sering diénggalan anu kedah dilebetkeun kana réspon standar. Dina kaseueuran kasus, nyanghareupan jenis parobihan ieu, tim kedah ngalaksanakeun grafik organisasi pikeun mastikeun apdet diadopsi sacara institusional teras dituturkeun sareng masing-masing anggota pikeun mastikeun yén éta parantos dilakukeun dina tingkat individu bari ogé mariksa dua proposal sateuacanna. kaluar. Éta nyapekeun.

Parangkat lunak RFP berbasis awan ngatur parobahan ieu pikeun sadayana bisnis sareng dianggo minangka clearinghouse tunggal pikeun eusi anu mekar.

Ningkatkeun Kekecapan RFP

Mangpaat panggedéna parangkat lunak RFP nyaéta kumaha gancangna efisiensi ditingkatkeun - ku cara sorangan, waktos anu diperlukeun pikeun ngawangun RFP nganggo jinis téknologi ieu sarimbag sareng bédana antara nyetir basisir-ka-basisir sareng ngapung. Seueur larutan parangkat lunak RFP, kalebet RFP360, ogé basis awan, anu ngamungkinkeun pikeun nerepkeun gancang, artina hasilna ampir sakedapan.

Time to nilai (TtV) mangrupikeun gagasan yén aya jam anu ngalacak sabaraha lami waktos palanggan tina kontrak anu ditandatanganan dugi ka 'ah-ha moment' nalika aranjeunna ngartos pisan nilai sareng muka konci poténsial parangkat lunak. Pikeun parangkat lunak RFP, momen ieu biasana kajadian sababaraha minggu saatos kontrak parantos ditandatanganan nalika pangguna damel sareng tim pangalaman pelanggan dina RFP anu munggaran. Waleran standar sareng proposal anu munggaran diunggah kana sistem, teras momen ah-ha - parangkat lunak ngakuan patarosan sareng nyisipkeun jawaban anu leres, ngalengkepan rata-rata sakitar 60 dugi 70 persén RFP - dina waktos anu sakedap. 

Kami mendakan yén panganteur RFP360 mangrupikeun anu paling intuitif sareng gampang bangun sareng jalan. Aya kurva diajar anu minimal pisan pikeun urang, sareng éta ngamungkinkeun kinerja urang ningkat ampir langsung.

Emily Tippins, Administrator Penjualan pikeun Pangropéa Swish | Studi Kasus

Évolusi prosés RFP masihan waktos ka pangguna deui pikeun museur kana prakarsa stratégi tingkat luhur. 

Éta pasti ngajantenkeun kami langkung épisién. RFP360 parantos masihan waktos urang sareng ngantepkeun kami leres-leres milih sareng milih proyék kami. Kami henteu panik deui. Urang tiasa narik napas panjang, fokus kana anu strategis sareng pastikeun urang milih proyék anu leres sareng nyayogikeun réspon kualitas.

Brandon Fyffe, pamekaran bisnis gaul di CareHere

RFP Téhnologi Kedah-haves

  • Usaha saluareun RFPs - Parangkat lunak réspon sanés ngan ukur pikeun RFPs, anjeun ogé tiasa ngatur pamundut kanggo inpormasi (RFI), kaamanan sareng kuesioner rajin (DDQ), paménta kualifikasi (RFQ) sareng seueur deui. Téknologi tiasa dianggo pikeun naon waé bentuk tanya jawab sareng standarisasi kalayan waleran anu tiasa diulang.
  • Usability sareng pangrojongna di kelas - Henteu sadayana anu damel dina RFP mangrupikeun pangguna super. RFP peryogi input ti seueur departemén sareng ahli materi palajaran kalayan tingkat téknis anu béda-béda. Pilih leyuran anu gampang dianggo sareng intuitif kalayan dukungan pelanggan anu hadé.
  • Pangalaman sareng stabilitas - Sapertos panyadia téknologi SaaS, anjeun tiasa ngarepkeun pembaruan sareng paningkatan rutin tina téknologi RFP anjeun, tapi pastikeun perusahaan gaduh pangalaman pikeun nganteurkeun fitur anu leres-leres mangpaat anu tiasa diandelkeun.
  • Base pangaweruh  - Unggal solusi RFP kedah ngalebetkeun hub eusi anu tiasa dipilarian anu ngamungkinkeun pangguna anjeun gampang kolaborasi sareng nyayogikeun pembaruan kana réspon anu ditugaskeun ka aranjeunna. Milarian solusi anu ngungkit AI pikeun nyocogkeun patarosan umum kana résponna.
  • Calakan plug-in sareng integrasi - Teknologi RFP kedah dianggo sareng program anu anjeun anggo. Milarian plug-in anu ngamungkinkeun anjeun nganggo basa pangetahuan anjeun nalika digawé dina réspon anjeun dina program sapertos Word atanapi Excel. Parangkat lunak ogé kedah ngahijikeun sareng CRM konci sareng aplikasi produktivitas pikeun ngadukung seamless prosés RFP anjeun.

Runtah Kurang Waktos Sareng Menangkeun Langkung RFP

RFP ngeunaan unggul. Aranjeunna didesain kanggo ngabantosan anu mésér mutuskeun saha anu pangsaéna, sareng langkung gancang anjeun tiasa ngabuktikeun yén bisnis anjeun cocog sareng tagihan, langkung saé. Parangkat lunak RFP ngagancangkeun prosés anjeun pikeun nimbangkeun anjeun langkung gancang, nutup langkung seueur bisnis sareng masihan anjeun langkung seueur kasempetan pikeun meunang.

Nalika tim pamasaran janten langkung saé sareng kolaborasi sareng operasi pendapatan, téknologi RFP janten langkung penting pisan pikeun prosés. Paménta réspon RFP gancang henteu musna. Janten tong ngantosan dugi ka anjeun teu tiasa nyandak deui pikeun nganggo téknologi anu ngahémat waktos anjeun pikeun RFPs anjeun. Pesaing anjeun pasti moal.

Nyuhungkeun Demo RFP360

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.