Ningkatkeun Ayana SERP Google Anjeun Ku Snippets Beunghar Ieu

Skéma SERP Beunghar Snippets

Pausahaan nyéépkeun seueur waktos ningali naha aranjeunna nuju milarian dina milarian sareng ngembangkeun eusi anu saé sareng situs anu ngadorong konvérsi. Tapi strategi konci anu sering diloloskeun nyaéta kumaha aranjeunna tiasa ningkatkeun entri dina a halaman hasil mesin pencari. Naha anjeun peringkat atanapi henteu ngan ukur penting upami pangguna milarian kapaksa leres-leres klik.

Sedengkeun judul anu hébat, pedaran meta, sareng permalink tiasa ningkatkeun kasempetan éta ... nambihan potongan anu beunghar kana situs anjeun sacara signifikan tiasa nyetir tarif klik-téng. Bayangkeun, salaku conto, anjeun milari produk khusus online sareng daptar éntri aya. Upami hiji mérek satengah jalan ka halaman kalebet gambar, harga, kasadiaan, atanapi ulasan ... anjeun panginten langkung dipaksa pikeun ngeklik entri éta tibatan anu di luhur.

SERP mangrupikeun halaman badarat kalayan tujuan pikeun nalungtik atanapi ngagaleuh. Bagian penting tina strategi milarian organik anjeun kedahna pikeun nerapkeun sareng ningkatkeun pisibilitas anjeun dina halaman hasil pamilarian éta ... sareng snippét beunghar anu hartosna anjeun ngalakukeun éta.

Sumberdaya Google Rich Snippet

Anjeun tiasa ningali ka Schema.org ngeunaan cara nerapkeun lengkep corétan beunghar - éta standar anu digunakeun ku Google. Aya tilu cara kaasup data ieu dina situs anjeun, numutkeun Google:

  • JSON-LD - Notasi JavaScript dilebetkeun kana a tag in the page head or body. The markup is not interleaved with the user-visible text, which makes nested data items easier to express, such as the Country of a PostalAddress of a MusicVenue of an Event. Also, Google can read JSON-LD data when it is dynamically injected into the page’s contents, such as by JavaScript code or embedded widgets in your content management system.
  • Microdata - spésifikasi HTML komunitas terbuka anu dianggo pikeun nyarang data terstruktur dina kontén HTML. Sapertos RDFa, éta nganggo atribut tag HTML pikeun namina sipat anu anjeun badé ngalaan salaku data terstruktur. Biasana dianggo dina awak halaman, tapi tiasa dianggo dina sirah.
  • RDFa - Penyuluhan HTML5 anu ngadukung data anu dikaitkeun ku ngenalkeun atribut tag HTML anu saluyu sareng eusi anu tiasa ditingali ku pangguna anu anjeun badé ngajelaskeun pikeun mesin pencari. RDFa ilahar dianggo dina bagian sirah sareng awak dina halaman HTML.

Nguji Snippets Beunghar Anjeun

Google Beunghar snippét

Marketing Mojo nyayogikeun daptar Google Rich Snippets ieu dina infographic, 11 Cara Nganggo Snippets Google Rich pikeun Ningkatkeun Hasil Pamilarian Anjeun. Ieu daptar potongan anu beunghar:

  • Harita - tiasa dianggo pikeun nembongkeun ulasan sareng peringkat pikeun produk atanapi usaha dina hasil pamilarian.
  • resep - tiasa dianggo pikeun nembongkeun langkung seueur detil, sapertos bahan, waktos masak, bahkan kalori.
  • jelema - inpormasi sapertos lokasi, gelar padamelan, sareng perusahaan tiasa ditingalikeun dina hasil pamilarian pikeun hiji jalma - kalebet nami panggilan, poto, sareng koneksi sosialna.
  • bisnis - rinci ngeunaan bisnis atanapi organisasi sapertos lokasi, nomer telepon, atanapi bahkan logo na.
  • produk - halaman produk tiasa dipasarkeun kanggo ningalikeun inpormasi sapertos harga, tawaran, peringkat produk, sareng kasadiaan.
  • kajadian - acara online, konser, festival, konperénsi tiasa nyayogikeun langkung seueur detil kalebet tanggal, lokasi, gambar, sareng harga tikét.
  • musik - inpormasi seniman kalebet gambarna, albeum, sareng bahkan file audio anu dipasang pikeun didangukeun.
  • video - gambar leutik sareng tombol puter tiasa ditingalikeun, ningkatkeun tingkat klik-tés ku 41%.
  • aplikasi - unduh sareng inpormasi tambihan ngeunaan platform parangkat lunak sareng aplikasi mobile.
  • breadcrumbs - nyayogikeun hirarki halaman wéb anjeun ku supados pangguna mesin pencari ogé tiasa interaksi hulu artikel khusus kana kategori atanapi subkategori.

Upami anjeun leres-leres hoyong ningali pandangan anu jero dina corétan euyeub - baca 28 cuplikan euyeub Google anjeun kedah terang [panduan + infographic]. Frantisek Vrab nyerat pituduh anu lengkep pisan kalayan kode spésifikasi, sawangan, sareng inpormasi anu ngabantuan séjén.

28 Google Rich Snippets Anu Kedah Anjeun Terang

Hiji corétan anu parantos lungsé nyaéta tag pangarang. Hanjakal (dina pendapat abdi) yén Google ngaleungitkeun ieu sabab kuring yakin éta nyayogikeun jalma pikeun pisibilitas langkung saé dina tulisan anu aranjeunna tulis di wéb.

corétan euyeub google diskalakeun

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.