Riffle: Kéngingkeun Chrome Twitter Plugin Ieu Ayeuna!

plugin twitter Chrome

Kuring ngan nyerat perkawis hubungan cinta kuring sareng Twitter sareng ngabagi sababaraha alat anu saé pikeun ngatur pengikut Twitter anjeun. Ieu alat anu saé anu kuring nembé mendakan!

Riffle ku CrowdRiff nyaeta Chrome Plugin anu nambihan panel dasbor Twitter anu ngabantosan anjeun ngaidentipikasi sareng nganalisis inpormasi ngeunaan pangguna Twitter.

Riffle nyayogikeun inpormasi kalebet kagiatan, aktipitas akun, sumber tweets ogé sebutan sareng pangirutna. Upami anjeun ngamanpaatkeun Hootsuite, nu Riffle ku CrowdRiff pikeunHootsuite aplikasi mangrupikeun tambahan anu saé ... nambihan tautan ka unggal pangguna pikeun kéngingkeun inpormasi langkung seueur dina akun:

Riffle

SarengHootsuite, Riffle nambihan nilai pikeun ngagunakeun Twitter situs, Tweetdeck, Twilert, ExactTarget SocialEngage, Spredfast, Sprinklr, Sparkcentral, SosialFlow, Meja Salesforce, MarketMeSuite, sambutan, Kapamimpinan, litium, Gorowok jeung Zendesk.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.